Hú, nagyon tuti képek!gyalogszerrel ugyan, de ma is olyat láttunk amit nem a tv-ben kell megnézni
Képtár
Én is elvoltam hétvégén, majd este mutatok képeket.
Hú, nagyon tuti képek!gyalogszerrel ugyan, de ma is olyat láttunk amit nem a tv-ben kell megnézni
Képtár
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
gyalogszerrel ugyan, de ma is olyat láttunk amit nem a tv-ben kell megnézni
Képtár
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Ma kiruccanok egy rövid körre, ha idõben el tudok még indulni, elmegyek a HHH-ig, megnézem a versenyt, szóval lehet, hogy összefutunk!
10-12 centi ha lehet maximum. A túrautakon letaposott, jól tekerhetõ a hó, felfelé sincs gond. Tegnap délután teszteltem az utat, Normafától majdnem egészen HHH-ig. Már kezdett sötétedni, így kb. Határ-nyeregig mentem, onnan visszafordultam Normafa felé. Kitûnõek a körülmények, FUN a köbön! :->
A sebesség mindent megold.
És nagy?
A korábbi link a www.rekettyés.hu oldal alján található hivatalos gps cím, viszont nem azonos a Rekettyés valódi helyével.Köszi. Kocsival fel lehet menni oda? Tervezem, hogy megyek Buék kupára, azért kérdezem.