Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
[quote name='Berci']No, de száz szónak is egy a vége, valószínûleg vasárnap, TheKop és jómagam eltekerünk a Rám-hegy felé, lehet onnan le Pilismarótra, majd Apátkúti völgyben fel Pap-rét - Szentendrére. Ez a terv nagy vonalakban, aki kedvet érez csatlakozzon hozzánk.[/QUOTE]

Hol és mikor találkoztok, mert én is mennék.[/QUOTE]

Sajnos az én szereplésem ezen a túrán kérdéses,mert 2hete térdfájdalmakkal küzdök.Kicsit utánanéztem neten mi lehet a próbléma,és ráakadtam egy futótérd nevû térdproblémára,szinte biztos hogy ez az amivel énis küzdök.Akinek van evvel kapcsolatban valamiféle tapasztalata irjon legyen szives!(nyilván a leghatásosabb gyógymód az amire kiváncsi lennék:) )

3napig pihentettem a lábam, azthittem jobb lett,ma mentem (volna) egy tesztkört ,de kb 5 km-után úgy döntöttem inkább nem erõltetem...:(
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
Ronin
Van valami pontos terved?indulási idõ mennyit akarsz kint lenni.Össze raktam a monthyt ,de még kise próbáltam, állandóan az óútit nyúzom.Csak korán még nagyon hideg lesz.Nem tudom, kéne még egy kis infó
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Berci

Berci

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
No, de száz szónak is egy a vége, valószínûleg vasárnap, TheKop és jómagam eltekerünk a Rám-hegy felé, lehet onnan le Pilismarótra, majd Apátkúti völgyben fel Pap-rét - Szentendrére. Ez a terv nagy vonalakban, aki kedvet érez csatlakozzon hozzánk.[/QUOTE]

Hol és mikor találkoztok, mert én is mennék.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Tessék, itt a kép a fakitermelésrõl:)
Picasa Web Albums - Szabolcs Bandi - Pilisszentker...

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Oké, köszi! Még tanulom a rendszert!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Próbáld úgy, hogy a picasara írd be Adorján mai fotói. Lehet hogy úgy jó lesz.

Megtaláltam az albumodban. A hiba nem az én készülékemben van, ha közzé szeretnéd tenni a képeid akkor Neked kell az albumhoz tartozó pontos linket bemásolni. :)

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Valamiért a saját képeimet látom a link alatt.

Próbáld úgy, hogy a picasara írd be Adorján mai fotói. Lehet hogy úgy jó lesz.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Találtam két fotót a fakitermelésrõl.

http://picasaweb.google.com/home

Valamiért a saját képeimet látom a link alatt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ja, Te képeid közt volt asszem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Találtam két fotót a fakitermelésrõl.

http://picasaweb.google.com/home

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Járt valaki mostanság a Király-Kúti-Nyereg - Pilismarót útvonalon aszfalton, végig lehet-e rajta menni és van-e tiltó tábla az úton valahol?
Mert a Pilisi Parkerdõ Zrt. honlapján még mindig az van kint, hogy a tavaszi viharkárok miatt az útvonalon tilos közlekedni, és ha valaki mégis arra vetemedik, akkor ezt 10ezer forint büntetés terhe mellett akár meg is teheti. Hétvégén lehet arra kerekeznék. Legutóbb a Rám-hegyig elmentünk, odáig semmiféle tiltást nem láttam.

Elég gyakran járunk arra! legutóbb két hete voltunk.Ha pilisszentkereszt felõl mész be van egy tábla, hogy a biciklis utat csak márciustól augusztusig lehet használni, de nekünk még senki sem szólt,pedig jó pár erdésszel találkoztunk már! A sífelvonó háztól kb másfél kilóméterre pilismarót felé az útra pakolják le a kivágott fákat teljesen elzárják az utat. Ha arra jársz, csak óvatosan!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Most hogy mondod, mintha láttam volna ezt a fakitermeléses részt a picasán. Lehet ez az a kép ?

ilesmi
de sztem nem ezek
nem emléxem gépekre meg emberekre csak a farakásra
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

összel csak egy madzag volt kihúzva (2 m fölött kb) a maróti elágazásnál kb 1 km szakaszon hogy fakitermelés, tényleg termelték le a hegyoldalt szépen. amúgy egy szót nem szóltak. én megvártam mig befejezték a rakodást, annyi.
de amúltkor linkelt vki képeket itt a topikban hogy hosszában van teljes szélességben farakás. de nyilván ki lehet kerülni.
meg vmi brinngás újság mostani számában van túraleírás, benne van ez az út is, még képpel is. vmi környékbeli bolondbringás írta :)

Most hogy mondod, mintha láttam volna ezt a fakitermeléses részt a picasán. Lehet ez az a kép ?

No, de száz szónak is egy a vége, valószínûleg vasárnap, TheKop és jómagam eltekerünk a Rám-hegy felé, lehet onnan le Pilismarótra, majd Apátkúti völgyben fel Pap-rét - Szentendrére. Ez a terv nagy vonalakban, aki kedvet érez csatlakozzon hozzánk.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Járt valaki mostanság a Király-Kúti-Nyereg - Pilismarót útvonalon aszfalton, végig lehet-e rajta menni és van-e tiltó tábla az úton valahol?
Mert a Pilisi Parkerdõ Zrt. honlapján még mindig az van kint, hogy a tavaszi viharkárok miatt az útvonalon tilos közlekedni, és ha valaki mégis arra vetemedik, akkor ezt 10ezer forint büntetés terhe mellett akár meg is teheti. Hétvégén lehet arra kerekeznék. Legutóbb a Rám-hegyig elmentünk, odáig semmiféle tiltást nem láttam.

annak semmi baja nem volt nyáron sem (a hoffmann felé menõ ág volt gatya állapotban, de már asszem azt is megcsinálták)
összel csak egy madzag volt kihúzva (2 m fölött kb) a maróti elágazásnál kb 1 km szakaszon hogy fakitermelés, tényleg termelték le a hegyoldalt szépen. amúgy egy szót nem szóltak. én megvártam mig befejezték a rakodást, annyi.
de amúltkor linkelt vki képeket itt a topikban hogy hosszában van teljes szélességben farakás. de nyilván ki lehet kerülni.
meg vmi brinngás újság mostani számában van túraleírás, benne van ez az út is, még képpel is. vmi környékbeli bolondbringás írta :)

nem kell ezt a dolgot annyira túlparázni. most még legalábbbis. majd meglátjuk zoltán titkár mit fog kitalálni a geci szemét hegyibringások ellen.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Thy

Thy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Valaki hétvégén országúton? Pilis, Egom környéke? Csak lightosan?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ja
mindenestre ezek után a maratonok kijelölését illetõleg fent nevezett véleményét asszem nem tekinthessük mérvadónak :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Az alapján, amiket mesélni szoktatok róla, szerintem a váltók, felnik, hajtókarok után már sikerült a teret is elgörbítenie :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mondjuk régebben elhagyta volna a banánt, meg kilyukasztotta volna a kulacsot.
Már õ sem a régi.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Hehh, én akartam menni 3-4 órát, de eltévedtem valahol Tokod felé, s 6 lett, ez van. Kicsit necces volt 2 kulacs csapvízzel és 2 banánnal, de egész jól bírtam. Volt is benne 1800 szint, annyira síkon sikerült menni.

Ááá, meg sem lepõdöm rajtad...! ;)