Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

VV, mielõbbi felépülést.

A többiek meg vigyázzanak magukra.

Látod Apu!
Mondtam, hogy gyere és vigyázz ránk, most kész a baj.:cry:

Egyébként van értelme bemenni kórházba megnézetni a csuklómat?
Mert nagyon fáj és egyre jobban.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
VV, mielõbbi felépülést.

A többiek meg vigyázzanak magukra.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Elsönek jobbulást minden sérültnek!!
Nos ha már mindenki irt valami nem tul jó,és szerencsés dolgot,hát én is leirom,hogy jártam. Egy haverral tekertünk a Mecsekben, szokott,és uj ösvényeken. Amolyan betegség utáni elsö , bejárató mozgás, ha már ilyen szép volt az idõ. Egyik emelkedõn kicsit jobban megnyomtam a pedált, mikor a középsõ tányérom elöll , reccs, eltört. Persze ráhajlott az alsóra is had örüljek. Kihajlitottam amennyire lehetett , igy maradt 2 tányér hazáig elég...Idehaza kiderült persze,hogy a lánc is kuka lett. Ráadásul ujra belázasodtam. Jó kis hétvége ez. A túra amugy jó volt, a Mecsek gyönyörû ilyenkor is/.
További balesetmentes hétvégét mindenkinek!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
csatlakozom, én is kívánok mihamarabbi felépülést...
még szerencse, h többen voltatok ott, és tudtaok segíteni

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Szép nap volt ma, én is hazajöttem vidékre, nyomtam is egy hirtelenfelindulásos gyalogtúrát egyedül az Eged hegyre, ott 1 óra padon fekvés, ég nézés, levegõzés majd haza. De jó is volt!

A sérült kollegáknak pedig gyors gyógyulást kívánok én is, különösen VV-nek!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Szent szar!!! Valami volt ma a levegõben, mert én is optam egyet. Hatkor már fent voltam, elvégeztem a dolgom és mivel szikrázott a nap, gondoltam megyek egy egészségügyit a 3h-n. 9 körül sikerült is elindulni, felfele pompás jéggé fagyott sár, kicsit nagy volt a gördülési ellenállás, de belefér. Ellenben lefele elkövettem azt a hibát, hogy a virágosnyereg fele indultam hazafele. Mint a szkifikben, ahogy csukódik az ûrhajó zsilipkapuja, a fõhõs mindig át tud csúszni alatta, na én most csúnyán rákettyintettem. Mire a vny-hez értem a hõmérséklet elérte a KRITIKUS pontos és a terület legendás tapadós mocsárszörnye feléledt. Kb fél órán múlhatott... Persze kerék beáll, ezer kocatúrás mosolyogja a buta biciklist, gondoltam ha már a kerék nem forog (olyan szinten, hogy amikor toltam a kormányt a hátsó kerék felágaskodott - 14 kilós bicónál...), akkor hátamra veszem. hát nem tudtam, olyan k..va nehéz volt. Negyed óra sárpiszkálás és irány a dzsindzsa, ahol nem volt sár. remek.

Sebaj, irány a mosó, van egy emergency százasom a mosóhoz, leveretem semmi gond. Persze a mosóba 3 kocsi volt elõttem, sebaj, szánsájn, napfürdõ. sorra kerülök, dobom a zsetont és elindul a víz. a víz, ami kemény 20 mp-ig spriccelt egy százasért. helo infláció. mivel újabb három autó volt mögöttem, a zsetonváltást feladtam. most a bicó egyik fele mocsok sár, a másik viszonylag tiszta :) happy, happy day.

A harcban megsérült elvtársaknak gyors jobbulást kívánok!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
jól indult,de a vége rosszul sült el! sajnálom!
gyors felépülést! VV
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3220

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Vazz :(, jobbulást VV!
"Nice boys don't play rock and roll"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Hát ez nem jó hír!
VV mihamarabbi gyógyulást! Jaj.
És persze mindenki másnak is! De egy csípõ.. :s
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Basszus!
Erre azért nem gondoltam volna! Szegény VV.
H.Zoli, hárman indultatok el?
Ha jól számolom, ebbõl ketten zakóztatok. Rossz átlag!
VV-nek egy kalappal, és jobbulást!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jézusom. Akkor ez a hétvége tényleg szedett áldozatokat. Hát nagyon sajnálom. VV, neked JOBBULÁST! (24-órásig rendbejössz...na jó, ez szar vicc volt)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
OMG

V.V.-nek jobbulást!!!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Csabi ne nyávogjatok mindenféle karcolásért!

Megvolt ma a mi elátkozott túránk is a Pilisben, és semmi sem úgy alakult ahogy terveztük. Én 52km-t mentem, a többiek sajnos sokkal kevesebbet. Szentendrérõl indultunk és rögtön a patakparton bemutattam egy firkát. Nem is értem mi történt, egyszercsak feküdtem a betonon, bal könyök és jobb boka fáj rendesen. Pap-rétet kihagytuk, mondván majd visszafelé felmászunk oda, irány Dobogókõ. A Kakashegyin V.V.-vel meguntuk a sok aszfaltot, bevártuk Krisztát és úgy határoztunk, hogy a kéken megyünk fel Dobogókõre. Fel is mentünk, de érdekes volt semi-slick-kel, mert vagy jeges volt az ösvény, vagy mély volt a talaj, a szél meg vaddisznó módon fújt pofába. Fent a szokott helyen zsíroskenyér majszolás, befutott Oldbike is. Örülés, dumálás egy ideig, aztán mivel a szél továbbra is erõsen fújt, fázás, felöltözés, indulás a túloldalon lefelé az aszfalton Pilismarót irányában. Tempósan haladtunk lefelé, de vigyázni kellett, mert a hajnali dér sok helyen jó hosszan le volt fagyva. Aztán mexikónál egy balos meredek hajtûkanyarban Valéria alól kiment a bringa és Õ csúszott vagy 10-15 métert, feltérdelt és úgy is maradt.
Kérdezzük mi van, jól van-e, azt mondja rendesen beverte bal oldalon a csípõjét és nagyon fáj. Fasza! Úgy 10 perc múlva nagy nehezen fel tudott állni, de nagyon fájt neki ha próbálta terhelni és úgy érezte mintha csúsznának szét a lábai. A bal lábát meg nem tudta odazárni a másik mellé, elállt egy kicsit balra. Ajajj, itt nagy a baj, így nem tudsz lejönni, hívtam a mentõket, akiknek végül is Oldbike tudta elmagyarázni értelmesen, hogy hogyan tudnak odajönni. A diszpécser tanácsára lefektettük V.V.-t a fûbe, mi ottmaradtunk vele, Oldbike meg feltekert a pilisszentléleki elágazáshoz, várni a mentõket, nehogy elkavarjanak. Jó 15-20 perc alatt oda is értek, megvizsgálták, hordágy, elvitték. V.V.-vel megbeszéltem, hogy ha tud már valamit, telefonál nekem. Kicsit torokszorító volt amikor elment vele a mentõ. Ottmaradtunk 3-an 4 bringával. Most hogy legyen? Kitaláltuk, hogy Kriszta és Oldbike feltolja Dobogókõre a 3 biciklit, én meg feltekerek és amerre jöttünk, lemegyek a kocsiért Szentendrére. Közben a napsütés hatására megolvadt a kéken a jégpáncél, és én meg a nagy sietségben egy akkorát estem, hogy két szabályos bukfenc után a seggemen landoltam. Semmi baj, gyerünk tovább, viszont a bal csuklóm rendesen fáj. Na még ez is. Megérkeztem a kocsihoz, bepakolás, irány Dobogókõ. Ott bepréseltük a 3 bringát a kocsiba, búcsú Oldbike-tól, irány haza.
A rakparton megszólal a telefon, V.V. az. A Jánosba vitték, eltört a csípõje, még ma megmûtik. Bõvebbet holnap tud mondani. Na már csak ez hiányzott neki! Megbeszéltük, hogy holnap bemegyek hozzá, majd elmondom a híreket.

Megfigyeltem viszont, hogy ha Zsizsi az utolsó pillanatban lemond egy túrát, akkor mindíg történik valami katasztrófa. Tehát, ha Zsizsi lemond egy túrát, akkor az részemrõl is sztornózva van.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Futni próbáltunk. Mindenki más távon. Ditéknek volt igaza - õk csak békésen végigtúrázták az egészet. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mi az istencsodáját mûveltek!!?
Ha nincs veletek egyetlen felnõtt sem, máris rosszalkodtok!

Most komolyan, mim a fene történt Veletek?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na mi meg megküldtük a Mátrát. Sikerült a hosszútávot "futva" (ahol nem négykézláb mászva) abszolválni.

Nagy baj nem történt, csak Zed nem mozogta ki a patakot, s tõbõl leszakadt a keze (neki jobbulást, mert elég ronda volt, hogy vértõl csöpögõ kézel támolygott a célterületen...), Csillának a bokája ment ki, Tokaji Csabinak a szalagjai haltak be, Nati már eleve beteg volt, én meg tövig beldöftem a kitûzõ tûjét a hüvelykujjamba. Szóval csak a szokásos. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mi van boca, a Te kezed is benne van...? :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

jó lesz az, addig meg türelem a kellemetlenségért

+pestrõl pilis irányba augusztustól már elvileg van csák móric híd....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

P.csába

jó lesz az, addig meg türelem a kellemetlenségért
" A Cube el van vetve! "

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
Éppen azon gondolkodtam, hogy Zsizsi bátorító szavaira bevállajam a pilisi kört, vagy inkább egy kissebb börzsönyi sétát tegyek a verõfényes napsütésre tekintettel, amikor a fõnököm felhívott...