Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Mielõbbi jobbulást VV!

(SPD volt?)

Nem SPD, jeges aszfalt és bátorság.
Tegnapi képek ITT

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

egyébként nézesd meg Zoli!a kézfejedben rengeteg pici csontocska van ami közül bármelyik eltörik utána akár nem is tudsz majd rendesen fogni vele...
és ennek nemcsak a bringád nem fog örülni,de a Kriszta is mérges lehet majd rád...mikor elfárad az egyik kezed ;)

Tényleg nem örülnék neki. :mad: Meg egyébként is legyen egészséges.

Most érkeztünk haza a kórházból. Jó volt látni, hogy V.V. jó hangulatban van.:)
Meg akartuk nézetni a Zoli kezét, de nagyon sokan voltak, ezért inkább a holnapi napra halasztotta a röntgent.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Richie,
délután én is jövök!
Keressük egymást.

mi kb..:fél óra mulva indulunk!
olyan fél kettõ elött érünk oda...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

(SPD volt?)

gonoooosz :D

Jobbulást VV!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Mielõbbi jobbulást VV!

(SPD volt?)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Zsiszi nevében írok, de egyébként VV vagyok. Elõször is mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. A lényeg: eltörött a bal csípõcsontom, és még szombat este meg is mûtöttek - kaptam némi vasat az oldalamba. 4-5 napig itt tartanak a Jánosban (Traumatológia, I. em. 116-s kórterem). Ma már felülhetek, kapok mankót, és rövidesen el kell kezdenem a járáskészségem fejlesztését. Hétfõn tudok majd beszélni a dokival, aki mûtött, és akkor leszek okosabb a jövõvel kapcsolatosan. Nos röviden ennyi. Itt van Zsizsi, HZoli és Kriszta, õk boldogítanak és élvezem a modern technika vívmányait.
[ATTACH]468[/ATTACH]

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Richie,
délután én is jövök!
Keressük egymást.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Mi délelött megyünk Zsizsivel, legalább akkor délután sem fog unatkozni.:)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Akkor holnap ha megyünk VV-t meglátogat, bepróbálkozom ott, ha meg elhajtanak, akkor remélem megmondják, hová menjek.

holnap délután megyünk be VV-hez!!
4óra körüli érkezést saccolok...
akár össze is hangolhatnánk a meetinget!nos???

egyébként nézesd meg Zoli!a kézfejedben rengeteg pici csontocska van ami közül bármelyik eltörik utána akár nem is tudsz majd rendesen fogni vele...
és ennek nemcsak a bringád nem fog örülni,de a Kriszta is mérges lehet majd rád...mikor elfárad az egyik kezed ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
Druszámnak jobbulást...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Zoli, egyébként Te remélem megúsztad !
Néhány zúzódás, karcolás, stb.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Akkor holnap ha megyünk VV-t meglátogat, bepróbálkozom ott, ha meg elhajtanak, akkor remélem megmondják, hová menjek.

Miért hajtanának e ? Befizeted a vizitdíjat oszt kész.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
én egy hétig voltam törött ujjal, és nem volt éppen vicces a mûtét...szal sztem nézesd meg! VV-nek jobbulást!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Szegény VV ! Gyógyulj meg mielõbb !!!

Tuti van egy ideje valami a levegõben - rossz csillagállás, napkitörés, vudu - csütörtök reggel felrepült a kávéfõzõm a forró platniról, széttörve elsõként a Natitól kapott méztartó csuprot ami persze nem volt üres, majd végzett még egy kis tombolást a konyhában majd leszállt, kávézaccot hagyva mindenhol maga után. A nappaliban lévõ lezárt laptop billentyûzetén is volt :wallbange...
Ma reggel hajnali 4-kor, ülök bambán ébredezve a telcsimmel a kezemben és készülve az indulásra a Téli Mátra XL-es távjára, mikor is az az ötletem támadt, hogy kikapcsolom majd ujra be a mobilt. A mondat elsõ része sikerrel is járt, de mikor a pin kódot kellett volna beütni, egyszerûen elfelejtettem...
Mikor már a puk kódot követelte addigra már eszembe jutott de az már nem segített rajtam, így azokkal a túratársakkal nem is tudtam találkozni reggel akikkel abban maradtunk, hogy hívjuk egymást h mikor induljunk :mad:
Így mikor a nevezésre került a sor egy hirtelen ötlettõl, és egy enyhe lábfájdalomtól vezérelve inkább az "L"-es 34 km-es távra neveztem amin Dantekoma is indult így együtt rajtoltunk el, így talán a megérzésemre hallgatva én megúsztam mindenféle esés nélkül, és békésen lenyomtuk a távot. Jó kis túra volt sok sok ismerõssel.

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem is nézesd meg, bár már "nem leszel ambuláns eset", így 1000 pénzt kell azonnal legombolnod...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Holnap viszlek, ne aggódj, megvizsgálják.
Ha nem rosszalkodsz, hamar meggyógylsz! :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Látod Apu!
Mondtam, hogy gyere és vigyázz ránk, most kész a baj.:cry:

Egyébként van értelme bemenni kórházba megnézetni a csuklómat?
Mert nagyon fáj és egyre jobban.

Ártani nem árt, nekem soksok évvel ezelõtt elrepedt a térdkalácsom, kenegettem-borogattam, de nem lett jobb, 1hónap múlva mentem csak el megröntgeneztetni, utána mondták, hogy ha elõbb megyek, be is gipszelik, mert majdnem totál ketté volt törve...

Szerintem nézesd meg, jobb biztosra tudni ha mégis van vele valami!

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Látod Apu!

Bocs,hogy beledumálok, de én egyszer 1 hétig dolgoztam törött kézzel! Mert nem fájt olyan nagyon,és gondoltam majd helyre jön, nem is tudtam, hogy törött. Épp csak megusztam a nagy bajt,mert egy haver elzavart,sött igazából el is kisért orvoshoz! Nézesd meg, mert késöbb baj lehet vele! Jobbulást neked is.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Látod Apu!

Esélyes lehet egy repedés (rosszabb reméljük nem) :/ Menj, röntgeneztesd meg, max ültél pár órát egy szép képre várva.

Ps: Még jó, hogy ma meggondoltam magam és nem mentem el tekerni.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.