Sosem jártam ott, de gondolom ha Nagytarcsára beértem a templom már könnyen megtalálható.
off
na ezt szentendrén csúnyán beszopnád

on
Sosem jártam ott, de gondolom ha Nagytarcsára beértem a templom már könnyen megtalálható.
Danténak ne hidd el egy szavát sem.
Mi is megyünk a Krisztával, gyere nyugodtan, õk meg keménykedjenek elõl, ha akarnak. Részünkrõl szezonvégi tempó várható.
Elnézést a szûkszavúságért, "melópara" van. Indulás 10:00 Nagytarcsa, templom elõtti parkoló.
És ki megy ? Mert Dante + Norbi -val tuti nem megyek, de ha mennek még kevésbe hardcore játékosok is, akkor elképzelhetõ
Szolgálati közlemény: nem megyek, nem fér bele a napomba.
Szolgálati közlemény: nem megyek, nem fér bele a napomba.ki hogyan jönne, aki jönne
Valami túra lesz (sokemberes, Virágos, csajos), mégpedig Gántról indulva. Szerintem 24 vagy 25-én megcsinálhatjuk a Kozma 60-at.
Ha érdekel kedden pontosítsunk, persze idõjárásfüggõ is a dolog.
A sebesség mindent megold.
Jövõhéten nálunk õszi szünet lesz. Valakinek, akinek szintén nincs iskola vagy nem kell dolgoznia, nincs kedve egy vértesi túrához? Jó idõt ígérnek keddre és szerdára. Nekem igazából csákvári vagy gánti indulás felelne meg, de más is szóba jöhet. Útvonalnak a Kozma TT útvonalára gondoltam, de ez is változhat.
tehát kérés nélkül 2000+ lesz
a 35/800 útvonalát írd má' le
Nem tud valaki ajánlani valami jó kis szállást a Bükk-fennsík közelében? Nem luxus kell, hanem olyan ami közel van a természethez és olcsó. Max. 4-6 fõ. Valószínûleg gyalogos-fotós túrát csinálnánk, de még nincs szállás. Esetleg más tájegység is szóba jöhet, ha tudtok vmi tutit.
Nem tud valaki ajánlani valami jó kis szállást a Bükk-fennsík közelében?
bendernet.hu & punaweb.hu
És így a világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!