Ja hogy ez a Maggi volt? Nem derült ki, azt hittem a Turnerrel egysebiztél.
Fully egysebességesítése váltó (láncfeszítés) nélkül elég hálátlan feladat a változó effektív láncvillahossz miatt. Talán egy gumilánc lehet a megoldás

Ja hogy ez a Maggi volt? Nem derült ki, azt hittem a Turnerrel egysebiztél.
Khömmm-khömmm!
Egysebességes hintaló!
Ki volt a második esés?
És legyen nálad mindig tartalék váltófül.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
...Dante széles, tiszta ösvényeken vezeti a túráit!
Megyek, bozótvágókésem van, igazi használható darab nem dísztárgy! Tapasztalatom szerint Dante túrához kötelezõ !!!!
Kelet nyugat észak dél kicsit már megvoltam kavarodva vajon miért is??
Megyek, bozótvágókésem van, igazi használható darab nem dísztárgy! Tapasztalatom szerint Dante túrához kötelezõ !!!!Fordítva!
Keletre volt, nyugatra mentünk.
Örülök, hogy tetszett, gyere bátran legközelebb is, addig beszerzek egy bozótvágó kést...
hogyha a cél nyugatra van akkor a rövidebb út hogy vezethet kelet felé
Hát nem is tudom hogy a kb. 2.5 méteres gazt lehet-e még mondani susnyásnak vagy az már simán gazerdõ, a rövidebb út fogalma már számomra akkor is zavaros volt hogyha a cél nyugatra van akkor a rövidebb út hogy vezethet kelet felé:confused:Mi közben elvesztünk a susnyában.
Jóóó volt, s két eséssel, egy defekttel sikerült megúszni. A végén H.Zoliék kimaradtak a legtutibb mókából, tudtunk egy "rövidebb utat" az utolsó kilóméterre, sikerült 20 perccel késõbb odaérni a parkolóba...
1. Igen tört le már Neked is! Emlékszem!!!
2. Nem is igaz, nem is láttam hogy mit csinált VV, nem hogy a nézésem törne váltót!
Hogy lehet valaki ilyen béna? Letörni egy váltót? Velem ilyen sosem történhet meg! Vagy de?
Kb pont egy éve volt... Zsizsi, te rossz ómen vagy, akkor is ott voltál. Szerintem te a nézéseddel is váltót törsz!
Nos itt jött a vég, a Vadász-kútnál VV hátsó váltója tartóstul letört, így nem volt más, mint SS-gépet csinálni belõle, - nagyon jól sikerült!