Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Ja hogy ez a Maggi volt? Nem derült ki, azt hittem a Turnerrel egysebiztél.

Fully egysebességesítése váltó (láncfeszítés) nélkül elég hálátlan feladat a változó effektív láncvillahossz miatt. Talán egy gumilánc lehet a megoldás :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Turner visszaépítése folyamatban.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ja hogy ez a Maggi volt? Nem derült ki, azt hittem a Turnerrel egysebiztél.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az "esztergályoshoz" van is, de az meg "csak úgy" nem fog eltörni, mert van benne rendesen anyag és masszívabb kivitel. Maggival nem nagyon terveztem már terepet, de így jött ki. De ezek után véglegesen számûzve lesz aszfaltra. Terepre meg lesz helyette másik. Meglepetés.:D Hála egy nagyon jó barátomnak.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Azért volt vicces, mert elõzõ este írtad!:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Khömmm-khömmm!:D
Egysebességes hintaló!

Idézet másik fórumról:
"Ma is beettük magunkat a Börzsönybe, de a túra elsõ felének a vége felé némi technikai malõr történt (ez a hét a váltótartó fülek törésérõl szól Posted Image ). Mivel a tartalékot kb. 2 hónapja felraktam a régi helyére - annyira el volt kopva, hogy muszáj volt cserélni - így nálam se volt cseredarab. Singlespeedesítettük a gépet és Nagy-Hideg-hegyrõl gurulás le a sotteren Királyrétre, majd az aszfalton Verõce.
A teljesített útvonal: Szob - Letkés/Liliompuszta - Koppány-nyereg - Nagy-Koppány - Nagyirtáspuszta - Kisirtáspuszta - Fagyos-kút - Kammerhof - Nagy-Hideg-hegy.
Villanások a túráról: http://picasaweb.goo...20081019BRzsNy#"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Észre sem vettem, hogy már nem az a hülye klipsz van a gépén.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ki volt a második esés?

Pite "tanulja" az SPD-t. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

És legyen nálad mindig tartalék váltófül.:)

Khömmm-khömmm!:D
Egysebességes hintaló!

Nos, a hardcore dombságtúra nem volt semmi különös, egy volt a szokásosak közül, pont ugyanannyi szívás volt, mint szokott.:)
56 km és 1300m körüli szint jött össze.
Két szokatlan volt, az elsõ egy jó kis lejtõ, amin az út láthatatlanul a fû alatt 20 centire elbújt és olyan huplis volt, mint a zállat.
A másik pedig az volt, amikor Dante egyszercsak bekanyarodott a 2,5 méter magas gazba, hogy erre kell menni. Elkezdtünk mászni és örültem, ha volt olyan méteres szakasz, ahol nem akadt be a szarv a susnyába.:(
Kriszta legyõzte a démonjait és lejött a "kedvenc" lejtõjén.

Ki volt a második esés? Én csak zeezoltanoét láttam.
Dante! Olyan csirkék voltatok a végére, hogy 1 km-en 20 percet kaptatok!:lol1:

KÉPEK

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Csak nem azt gondoltátok, hogy a piroson (végig a gerincen) lehet Isaszegre menni?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

...Dante széles, tiszta ösvényeken vezeti a túráit!

Ezt megcáfolnám, illetve pontosítanám: széles, tiszta ösvények _mellett 2 méterrel a susnyásban_ vezeti a túráit :D

Dante!

Meki elmondásából kiindulva, kb 1 órával utánatok voltam a piroson, ami singletrack és tekereg az isaszegi emlékmûhöz: van egy balra lefelé-kifelé dõlõ kanyar. Találtam ott nyomokat. Ott volt zakó, vagy az még az én régi nyomom? :)
"Nice boys don't play rock and roll"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Megyek, bozótvágókésem van, igazi használható darab nem dísztárgy! Tapasztalatom szerint Dante túrához kötelezõ !!!!:)
Kelet nyugat észak dél kicsit már megvoltam kavarodva vajon miért is??

Nem értem, belóg néhány tüskés ág, rögtön mindenki vinnyogni kezd, pedig a dombságban ez nem ritka. Régen, amikor én is sokat terepeztem arrafelé úgy néztem ki tekerés után, mint aki valami sz-m partiról jött. Ahhoz képest Dante széles, tiszta ösvényeken vezeti a túráit!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Fordítva!
Keletre volt, nyugatra mentünk.
Örülök, hogy tetszett, gyere bátran legközelebb is, addig beszerzek egy bozótvágó kést...

Megyek, bozótvágókésem van, igazi használható darab nem dísztárgy! Tapasztalatom szerint Dante túrához kötelezõ !!!!:)
Kelet nyugat észak dél kicsit már megvoltam kavarodva vajon miért is??
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

hogyha a cél nyugatra van akkor a rövidebb út hogy vezethet kelet felé

Fordítva!
Keletre volt, nyugatra mentünk.
Örülök, hogy tetszett, gyere bátran legközelebb is, addig beszerzek egy bozótvágó kést...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Mi közben elvesztünk a susnyában. :D Jóóó volt, s két eséssel, egy defekttel sikerült megúszni. A végén H.Zoliék kimaradtak a legtutibb mókából, tudtunk egy "rövidebb utat" az utolsó kilóméterre, sikerült 20 perccel késõbb odaérni a parkolóba...

Hát nem is tudom hogy a kb. 2.5 méteres gazt lehet-e még mondani susnyásnak vagy az már simán gazerdõ, a rövidebb út fogalma már számomra akkor is zavaros volt hogyha a cél nyugatra van akkor a rövidebb út hogy vezethet kelet felé:confused: :). Mindenestre kellemesen (vagy talán kicsitt jobban is) elfáradtam és nagyon tetszett a Dante féle pokoljárás a gödöllöi dombságban. Nagy élmény volt, köszönöm!!!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Megemlékeztünk Rólad az SS-re átalakítás közben! :)
Mail megjött. Naaaonn jóóóóóóó! :D :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

1. Igen tört le már Neked is! Emlékszem!!!
2. Nem is igaz, nem is láttam hogy mit csinált VV, nem hogy a nézésem törne váltót! :D

Jaja, azért mondom, ez most ilyen jubíleumi váltótörés, az enyém kb egy éve történt, így õsz derekán, egy verõfényes napon. :D
Küldök emilt, majd csekk!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi közben elvesztünk a susnyában. :D Jóóó volt, s két eséssel, egy defekttel sikerült megúszni. A végén H.Zoliék kimaradtak a legtutibb mókából, tudtunk egy "rövidebb utat" az utolsó kilóméterre, sikerült 20 perccel késõbb odaérni a parkolóba...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Hogy lehet valaki ilyen béna? Letörni egy váltót? Velem ilyen sosem történhet meg! Vagy de? ;)
Kb pont egy éve volt... Zsizsi, te rossz ómen vagy, akkor is ott voltál. Szerintem te a nézéseddel is váltót törsz! :D

1. Igen tört le már Neked is! Emlékszem!!!
2. Nem is igaz, nem is láttam hogy mit csinált VV, nem hogy a nézésem törne váltót! :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Nos itt jött a vég, a Vadász-kútnál VV hátsó váltója tartóstul letört, így nem volt más, mint SS-gépet csinálni belõle, - nagyon jól sikerült!

Hogy lehet valaki ilyen béna? Letörni egy váltót? Velem ilyen sosem történhet meg! Vagy de? ;)
Kb pont egy éve volt... Zsizsi, te rossz ómen vagy, akkor is ott voltál. Szerintem te a nézéseddel is váltót törsz! :D