Nos, megjöttünk! (Most nem kell aggódni:D)
Nem sikerült ezt a túrát sem megúszni technikai hiba nélkül. (A Börzsöny szedi az áldozatait, minden hétvégén...

)
Indulás Szobról, majd aszfalton el a Z-jelzésig, Letkés elõtt. Itt örömmel hagytuk magunk mögött az aszfaltozott utat, és bevetettük magunkat az erdõbe! El Gallapuszta mellett, a Kis-Galla alatt és Nagy-Galla alatt. Itt egy picit túlfutott velünk a ló - nagy volt a lendület - és nem a Z+-en, hanem a K-en másztunk fel a hegyre. Eztán a kéken pedáloztunk, és most VV elsõre megtalálta azt az elágazást, amit egy héttel korábban csak én vettem észre.

(Szerintem nem is bánta, kissé szuszogós ez a szakasz.

)
A Koppány-nyeregben rátértünk a K+-re, majd felmásztunk a Nagy-Koppányra. Itt rövid pihi, falcsi, fotó és gyí tovább, le a Kisirtás-pusztára, majd P+ Nagyirtás-puszta. Innen Kollár-völgy S+, majd letértünka S4-re és elmentünk a Fagyos-kútig. Közben VV a kút feletti úton "lefeküdt pihenni". Itt vízvétel, ruha és fényképezõgép törölgetés, majd usgyi fel a K4-en Nagy Hideg-hegyre. Nos itt jött a vég, a Vadász-kútnál VV hátsó váltója tartóstul letört, így nem volt más, mint SS-gépet csinálni belõle, - nagyon jól sikerült! - és felmászni a sotterig, majd onnan le Király-rétre.
Így jártunk, 51 km, 1243m emelkedéssel. A java még hátra volt, de majd legközelebb.
ps.:
azért a verõcei gyros nem maradt el! Akkora kupacot kaptunk, hogy csak na!!! :clap: