Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Nem tud valaki ajánlani valami jó kis szállást a Bükk-fennsík közelében? Nem luxus kell, hanem olyan ami közel van a természethez és olcsó. Max. 4-6 fõ. Valószínûleg gyalogos-fotós túrát csinálnánk, de még nincs szállás. Esetleg más tájegység is szóba jöhet, ha tudtok vmi tutit.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jövõhéten nálunk õszi szünet lesz. Valakinek, akinek szintén nincs iskola vagy nem kell dolgoznia, nincs kedve egy vértesi túrához? Jó idõt ígérnek keddre és szerdára. Nekem igazából csákvári vagy gánti indulás felelne meg, de más is szóba jöhet. Útvonalnak a Kozma TT útvonalára gondoltam, de ez is változhat.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

a 35/800 útvonalát írd má' le

Azt nem tudom, mert full jelöletlen, s vannak rajta eléggé "éhérdekes" részek. Majd megmutatom, tetszeni fog.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
mindjárt beszól Thy, vagy Olee, hogy õk meg az erdõBEN laknak :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Én 300 m-re lakok az erdõtõl ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ismerek néhány ritkábban járt nyomot:lol1:

Igen, ezek azok az utak, amikre Pite azt mondja, hogy ösvény, valójában meg vadcsapás. :)

A Gyertyános-Szár-Bolnoka szentháromságban maradva lehet elég szintet összeszedni azért. Ami miatt pedig fülig szalad a szám, hogy most költözés után gyakorlatilag 1000 méterre fogunk lakni az erdõtõl.

Steve66

Steve66

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

egy szabvány kör a dombságban 50 km és 1000 szint
ebben van fehér-hegy, bolnoka, xc pálya, apó pihenõje, piros jel, halálcsillag, kis és/vagy nagy halál, motokrosszpálya, bajtemetés, nemtommilyen árok, katonasírok, 48-as emlékmû, retúrnak piros jel szintben, bolnoka, szár-hegy, gyertyános és környéke

a létezõ összes huplira fel kell menni ehhez ;)

egyébként meg felkapod a válladra és felfutsz :D

Ezen a környéken nyomom én is de 600 is alig tudok összehozni pedig hullámvasutazok rendesen, bár csak 30- 40 távon. Ha tekertek itt mostanában szívesen gurulnék egyet. Ismerek néhány ritkábban járt nyomot:lol1:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Na ilyet sem hallottam még tõled. Dante, nem lépett be valaki más a te neveden? ;)

na ja de 38-as az új kistányér a bringáján :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Legalábbis én csak kistányéron tudom végigtekerni.

Na ilyet sem hallottam még tõled. Dante, nem lépett be valaki más a te neveden? ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
tehát kérés nélkül 2000+ lesz :)

a 35/800 útvonalát írd má' le

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Akkor ez nem szabvány, mert az egyik nap általam bejárt 35-ön volt 800. De "kérésre" 2000 fölé nem megyünk.

SS-el szerintem necces, mert az endúrón kábé mindenhol elvérzel vele, s most ez gyakorlatilag végig olyasmi lesz. Legalábbis én csak kistányéron tudom végigtekerni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
oldbike!
Ez a jövõ évi kiírás számodra!? :)
Bringával, avagy gyalog teszed meg? ;)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
http://www.kektura.hu/index.xml

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Ja, amúgy frenetikus volt a tegnap éjszakai tekerés! A Rekettyéstõl - HHH - lefelé terepen rakoncátlankodtunk egy nagyot! Jóóóóó volt! Össz fényerõnk elérte a 1400 000 000 lument is! :D

Igen, amikor próbáltuk együtt a fényeket, valaki betévet elénk.
Azonnal elpárolgott a hatalmas fényerõtöl! :D
Posted Image

Még nincs minden kép feltöltve.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na ja! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

! Jóóóóó volt! Össz fényerõnk elérte a 1400 000 000 lument is! :D

ja kutatók nagy csoportja azóta is gõzerõvel vizsgálja a környéken az aljnövényzetbe és a talajba égetett rejtélyes lyukakat
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hát igen, ez is a Pilis. ;)
Itt éjszaka feltekerni, csodás!
Ja, amúg yfrenetikus volt a tegnap éjszakai tekerés! A Rekettyéstõl - HHH - lefelé terepen rakoncátlankodtunk egy nagyot! Jóóóóó volt! Össz fényerõnk elérte a 1400 000 000 lument is! :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
http://picasaweb.goo...453139365651954

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

vaz.
ment háttérképnek.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A pilisben is megmaradtak a régi utak.
http://picasaweb.goo...eold/PilisPLos#

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Lökj má' valami útvonaltervcsökevényt, tudnom kéne, hogy mekkora a kitekerhetetlen emelkedõk mennyisége és van-e sok aszfaltos sík rész (SS géppel mennék). :)

ebben van fehér-hegy, bolnoka, xc pálya, apó pihenõje, piros jel, halálcsillag, kis és/vagy nagy halál, motokrosszpálya, bajtemetés, nemtommilyen árok, katonasírok, 48-as emlékmû, retúrnak piros jel szintben, bolnoka, szár-hegy, gyertyános és környéke

a létezõ összes huplira fel kell menni ehhez ;)

egyébként meg felkapod a válladra és felfutsz :D