most hogy nezegetem, tenyleg vannak az elejen is szintvonalak

asszem megnezem magamnak.
A Pilis/Visegrádi részben alap a Vadálló-kövek, és a piros Dobogókõ-Dömös viszonylatban.
Mostmér. Jön Norbi is, én nem félek. Ti viszont kezdhettek.
tekerve teljesíteni....az szerintem full enduroÉs a felfelében mi az enduro?
dömöstöl felfelé is elég engyúró lehetTudsz egyéb alternatívát is?
Tudsz egyéb alternatívát is?Vadálló-kövek...remélem a Prédikáló-széktõl lefelé értetted!
Oldbike, sajna, ez mostanában nem jön össze!
Azt nem mondom, hogy vegyél, de azzal tuti élvezetesebb lesz.Akkor addig vegyek egy 160 mm-t mozgó fullyt!?
( Vagy ne is menjek, az olcsóbb.)
Dante kicsit furcsán képzeli az enduro túra fogalmát.
Na majd tavasszal szervezek egy igazi enduro hepajt a déli-délnyugati Börzsönyben, meg egyet a Visegrádi-hegységben, akiknek esetleg a Börzsöny már távoli szempont.
Ha nem dolgozol pénteken, akkor inkább arra voksolnék. Vasárnap Dante móka (bár nekem kérdõjeles, és véleményes is, ha addigra változik az idõjárás - pénteken még jó lesz).
Én elfáradtam a mai túrán és sok ez a táv,mivel nem tudtam úgy nézelõdni mint az elõzõ túrákon,pedig ez az õszi idõ a kedvencem.Csak light-túrát tervezek a késõbbiekben.Öreg vagyok már
A foltántól az aszfaltig csak ámultam és néztem színeket,fényeket-érdemes csak erre a részre felmenni a börzsönybe!+ egy csepp sár sem taláható ezen az útvonalon!Csoda dolgok vannak ott amelyet a képek nem adnak vissza.
Egyetértek. A szombati túrán nekem is hiányzott az a közös csütörtöki feeling.Én elfáradtam a mai túrán és sok ez a táv,mivel nem tudtam úgy nézelõdni mint az elõzõ túrákon,pedig ez az õszi idõ a kedvencem.Csak light-túrát tervezek a késõbbiekben.Öreg vagyok már
A foltántól az aszfaltig csak ámultam és néztem színeket,fényeket-érdemes csak erre a részre felmenni a börzsönybe!+ egy csepp sár sem taláható ezen az útvonalon!Csoda dolgok vannak ott amelyet a képek nem adnak vissza.