Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Sosem jártam ott, de gondolom ha Nagytarcsára beértem a templom már könnyen megtalálható.

off

na ezt szentendrén csúnyán beszopnád :)

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Igen, elég egyértelmû. Ha nem látsz senkit 10:00-kor, akkor azért csörögj rám.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Danténak ne hidd el egy szavát sem.
Mi is megyünk a Krisztával, gyere nyugodtan, õk meg keménykedjenek elõl, ha akarnak. Részünkrõl szezonvégi tempó várható.

Köszi, akkor csatlakozom én is :)

Elnézést a szûkszavúságért, "melópara" van. Indulás 10:00 Nagytarcsa, templom elõtti parkoló.

Sosem jártam ott, de gondolom ha Nagytarcsára beértem a templom már könnyen megtalálható.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Sajnos nem tudok menni holnap :(
Ok: kevés lett az idõm és jövõ hét elején két ZH lesz, amire még nem tanultam semmit.
Részemrõl csak egy helyi 3-4 órás tekerés fér bele.

White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Elnézést a szûkszavúságért, "melópara" van. Indulás 10:00 Nagytarcsa, templom elõtti parkoló. Ez az autósoknak nem okoz problémát, ha meg valaki HÉVvel jönne, szóljon (30-431-1300) és kitekerek érte (3 km).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

És ki megy ? Mert Dante + Norbi -val tuti nem megyek, de ha mennek még kevésbe hardcore játékosok is, akkor elképzelhetõ :D

Danténak ne hidd el egy szavát sem.
Mi is megyünk a Krisztával, gyere nyugodtan, õk meg keménykedjenek elõl, ha akarnak. Részünkrõl szezonvégi tempó várható.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jön még két xterrás srác, gyere bátran, lite lesz a tempó. Egyébként szezon vége van, nem lesz keménykedés.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
btw. a Dante + Norbi + Charon trióval se járnál jobban :D:D:D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Szolgálati közlemény: nem megyek, nem fér bele a napomba.

És ki megy ? Mert Dante + Norbi -val tuti nem megyek, de ha mennek még kevésbe hardcore játékosok is, akkor elképzelhetõ :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

ki hogyan jönne, aki jönne

Szolgálati közlemény: nem megyek, nem fér bele a napomba.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Valami túra lesz (sokemberes, Virágos, csajos), mégpedig Gántról indulva. Szerintem 24 vagy 25-én megcsinálhatjuk a Kozma 60-at.
Ha érdekel kedden pontosítsunk, persze idõjárásfüggõ is a dolog.

Érdekel, köszi.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nehezebb lenne, ha a file-ok neve nem, utalna a helyszínre, mert így kábé a két vizes kép kivételével mind teljesen egyértelmû. :D

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Egy kis vicces kitalalos jatekra invitalnam a kedves fórumozokat :) Annyi lenne a feladat, hogy ki kellene találni mik láthatóak, vagy hol találhatóak az alábbi linken lévõ képeken látható dolgok.
Nyilván mindet ismeritek már, de hátha mégse :D

http://picasaweb.goo...ey=Cn5Fn0mCfaw#

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Jövõhéten nálunk õszi szünet lesz. Valakinek, akinek szintén nincs iskola vagy nem kell dolgoznia, nincs kedve egy vértesi túrához? Jó idõt ígérnek keddre és szerdára. Nekem igazából csákvári vagy gánti indulás felelne meg, de más is szóba jöhet. Útvonalnak a Kozma TT útvonalára gondoltam, de ez is változhat.

Valami túra lesz (sokemberes, Virágos, csajos), mégpedig Gántról indulva. Szerintem 24 vagy 25-én megcsinálhatjuk a Kozma 60-at.
Ha érdekel kedden pontosítsunk, persze idõjárásfüggõ is a dolog.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

tehát kérés nélkül 2000+ lesz :)

a 35/800 útvonalát írd má' le

Ilyet én is tudok itt Pécel és Isaszeg környékén - és nincs benne 35%-os emelkedõ, mint ahova rángat mindig mindenkit a "kistányéros" :D
Tudom, tudom, mi az nekünk 35% :)
"Nice boys don't play rock and roll"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én maradnék a Börzsönyben. A mai nap is jó volt, csak de.-t esett valmicskét, azt meg kibírtam, aztán napsütés..:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Srácok, vasárnap pazar idõnk lesz, bár kissé hûvös. Ez a kis esõ pont jót is tett, legalább nem porzik. Az a kérdésem, ki hogyan jönne, aki jönne (nekem meg Norbinak mindegy az indulás helye, mert úgyis tekerünk, én azt a kemény 1-4 km-t), mert ezalapján szerveznénk indulást!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Közelebb is lehet találni szállást a Bükk-fennsíkhoz.
Ott van Bánkút,http://www.fehersaspanzio.hu/ vagy a Szentléleki panzió,http://szentlelek.uw.hu/ illetve kicsit elõbb a Szentléleki túristaház. http://www.holloscamping.hu/szent.php
Én általában a Szentléleki túristaházban szállok meg. Nem luxus, de ha nem a négy fal között szeretnéd eltölteni az idõdet, akkor megfelelõ.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Nem tud valaki ajánlani valami jó kis szállást a Bükk-fennsík közelében? Nem luxus kell, hanem olyan ami közel van a természethez és olcsó. Max. 4-6 fõ. Valószínûleg gyalogos-fotós túrát csinálnánk, de még nincs szállás. Esetleg más tájegység is szóba jöhet, ha tudtok vmi tutit.

Tavaly szeptemberben voltam Bükkszentkereszten, ami a Bükk legmagasabban fekvo telepulese az erdo kozepen. A dudás Panzioban szalltunk meg, kb 2000 Ft/fo/ej, ahhoz kepest nagyon rendben volt a hely, képek itt: http://www.bukkszent...zallas&id=dudas
meg szauna is van, :)

----

FÁJVÓ

----

Bendernet

Bendernet

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Nem tud valaki ajánlani valami jó kis szállást a Bükk-fennsík közelében?

Cserepeskõi barlang? :D

bendernet.hu & punaweb.hu
És így a világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!