Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

feltéve ha meg tudom fejteni a duplanullát :)

Segítek, WC!:D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Tudod jól. :D Dobkõn leszünk 1 körül, ha arra jártok, csörrenjetek meg minket, mi akkor már 2000 felett leszünk, s levezetünk visszafelé. (30/431-13duplanulla)

Úgy tûnik ezt fullra benéztem, úgyhogy egyedül megyek :), ha felérnék egy körül, akkor rátok csörgök, feltéve ha meg tudom fejteni a duplanullát :) A nevem Bó BimBÓ!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Tudod jól. :D Dobkõn leszünk 1 körül, ha arra jártok, csörrenjetek meg minket, mi akkor már 2000 felett leszünk, s levezetünk visszafelé. (30/431-13duplanulla)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Ez szombati móka... volt. Errõl lemaradtál.;)

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de sajnálom!!!!
Holnap valaki valamerre?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szia VV és Tiger!
Befogadtok holnap a Cseresznyés völgye ...stb. útvonalra??
VV! Mikorra érsz az Árpád-hidhoz? A budai hidfõ útba esik neked?

Görögdinnye!
VV tegnap írta azt, hogy holnap, tehát ma volt a túra.:D

Jó kis öreguras túrát nyomtunk hárman VV-vel és Tiggerrel, 56 km körül mentünk.. Már csak azért is megérte elmenni, mert egy csapat muflon futott át elõttünk. Ilyeneket eddig csak állatkertben láttam. Sajnos kicsit távolabb voltak és nem álltak meg pózolni, ezért túl jó képet nem tudtam csinálni róluk a hirtelen elõkapott géppel.
Bocs Tig, hogy nem köszöntem el, de nem hallottam hogy megálltok és kiabáltok utánam, csak VV mesélte. Így utólag szia és jó, hogy jöttél tekerni!:)
Mai néhány kép ITT

mod: VV megelõzött

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Szia VV és Tiger!

Ez szombati móka... volt. Errõl lemaradtál.;)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Kb. 10-kor indulok itthonról, és kell egy jó bõ óra, mire kiérek hozzátok.
Különösen nem terveztem nagyot. A Tahiról a Cseresznyés völgy felé haladó dózeren korábban kinéztem egy leágazást. Azon elindulnék, aztán meglesném, hogy merre és hogy. Ha hamar Visegrádra érnék, akkor kotornék egyet ott is a város feletti dombokon/hegyeken, elõkészítendõ a "Visegrádi szivatót.":D:D

Szia VV és Tiger!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Különösen nem terveztem nagyot. A Tahiról a Cseresznyés völgy felé haladó dózeren korábban kinéztem egy leágazást. Azon elindulnék, aztán meglesném, hogy merre és hogy. Ha hamar Visegrádra érnék, akkor kotornék egyet ott is a város feletti dombokon/hegyeken, elõkészítendõ a "Visegrádi szivatót.":D:D

Úgy látszik VV kezdi érezni az izmaiban szétáradó erõt:krol: és készül bringás társai temetésére:lol1:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hol mikor ?

hozzak gps-t ? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Holnap elmászkálnék a Visegrádi-hegységbe. A cél egyes részek felderítése Tahi, Dunabogdány, Visegrád felett, de nem komoly terepen, inkább erdészeti utakon, ezért csak semi-slick gumival vitézkedek. Az útvonal a Duna-menti kerékpárúton ki Tahiig, majd onnan fel a Cseresznyés-völgy felé. Akinek van kedve és ideje, csatlakozhat.

hol mikor ?

hozzak gps-t ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Holnap elmászkálnék a Visegrádi-hegységbe. A cél egyes részek felderítése Tahi, Dunabogdány, Visegrád felett, de nem komoly terepen, inkább erdészeti utakon, ezért csak semi-slick gumival vitézkedek. Az útvonal a Duna-menti kerékpárúton ki Tahiig, majd onnan fel a Cseresznyés-völgy felé. Akinek van kedve és ideje, csatlakozhat.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Összefuthattok velünk is, például pont Dobkõn, s a végén hazalazulhatunk közösen a városba, mi (eddig ketten, Ricsivel már 3an) eléggé ultrát megyünk, csak 3500+ szintre kalibráltaknak ajánlott. :D

Amúgy görögdinnye, honnan tudod milyen tempót megyünk? Lehet csak a táv mindig a hosszú, s igazából végig pö..lógatós a sebesség.

Szia Dante!
Összefuthatunk. Hetesbusz (vele kb. egyformán szeretünk menni) mondta, hogy ha jót akarsz magadnak kerüld DANTÉÉKAT :) Én hiszek neki, meg amúgy is úgy írod mindig a túrákat, hogy abból lehet érteni, hogy erõsek vagytok....
Annak nincs értelme, hogy a (sokkal) gyenbébbekre várni kelljen, az tönkreteszi a ti edzéseteket is. Ha esetleg majd úgy írod ki, hogy lehajtod magam és másnap valami levezetés félét mennétek... reszketõ lábakkal ugyan, meg ezer féle TALIZÁNNNal a zsebemben de ki nem hagyom :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante azt 3500 szintes pilis kör útvonalát átküldhetnéd thx.

Ez a "Norbi-kör", csak nagyvonalakban mondom, HHH, majd le, majd HHH másik útvonalon, Hárs, Fekete-fej, Nagy Kopasz, majd Szénás, majd át a Vörös-hegy felõl Szántóra, majd Dobkõ, majd le Marótra, majd megint Dobkõ, majd el Lajosforrásnak, Csikóvár, Kevély, s onnan haza.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Látom beindult a számháború. ;)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Összefuthattok velünk is, például pont Dobkõn, s a végén hazalazulhatunk közösen a városba, mi (eddig ketten, Ricsivel már 3an) eléggé ultrát megyünk, csak 3500+ szintre kalibráltaknak ajánlott. :D

Amúgy görögdinnye, honnan tudod milyen tempót megyünk? Lehet csak a táv mindig a hosszú, s igazából végig pö..lógatós a sebesség.

a szombati xterra után átmozgatásnak jó lesz...kicsit kidolgozzuk a savat :D
korán kéne indulni,hogy ebédre hazaérjünk! :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Dante azt 3500 szintes pilis kör útvonalát átküldhetnéd thx.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Bökör fotók. Végre Roninról is készült egy. :)

http://kep.tar.hu/ar...aion/50635260#2

:chomik: puss dö tempó holnap azoknak akik indulnak a Budamarcin!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Sziasztok!
Vasárnap nincs kedve valakinek egy Hosszúhegy- Pilistetõ- Dobogókõt menni, és beéri egy hangyafa..nyit lassabb tempóval is mint amit Dantéék mennek?
U.i: Én viszonylag jól tájékozdódom :)

En lehet, hogy beneveznek erre. (Meg elotte megerositem, attol fugg hazamegyek-e anyamekohz hetvegere)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Itt megtekinthetõ a Vértesboglári piknik útvonala:
Piros - Rövid
Kék - Hosszú
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

A szintet pedig itt - hosszú:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X