feltéve ha meg tudom fejteni a duplanullát
Segítek, WC!

feltéve ha meg tudom fejteni a duplanullát
Tudod jól.
Dobkõn leszünk 1 körül, ha arra jártok, csörrenjetek meg minket, mi akkor már 2000 felett leszünk, s levezetünk visszafelé. (30/431-13duplanulla)
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de sajnálom!!!!Ez szombati móka... volt. Errõl lemaradtál.
Szia VV és Tiger!
Befogadtok holnap a Cseresznyés völgye ...stb. útvonalra??
VV! Mikorra érsz az Árpád-hidhoz? A budai hidfõ útba esik neked?
Ez szombati móka... volt. Errõl lemaradtál.Szia VV és Tiger!
Befogadtok holnap a Cseresznyés völgye ...stb. útvonalra??
VV! Mikorra érsz az Árpád-hidhoz? A budai hidfõ útba esik neked?
Szia VV és Tiger!Kb. 10-kor indulok itthonról, és kell egy jó bõ óra, mire kiérek hozzátok.
Különösen nem terveztem nagyot. A Tahiról a Cseresznyés völgy felé haladó dózeren korábban kinéztem egy leágazást. Azon elindulnék, aztán meglesném, hogy merre és hogy. Ha hamar Visegrádra érnék, akkor kotornék egyet ott is a város feletti dombokon/hegyeken, elõkészítendõ a "Visegrádi szivatót.":D:D
Úgy látszik VV kezdi érezni az izmaiban szétáradó erõt:krol: és készül bringás társai temetésére:lol1:Kb. 10-kor indulok itthonról, és kell egy jó bõ óra, mire kiérek hozzátok.
Különösen nem terveztem nagyot. A Tahiról a Cseresznyés völgy felé haladó dózeren korábban kinéztem egy leágazást. Azon elindulnék, aztán meglesném, hogy merre és hogy. Ha hamar Visegrádra érnék, akkor kotornék egyet ott is a város feletti dombokon/hegyeken, elõkészítendõ a "Visegrádi szivatót.":D:D
Kb. 10-kor indulok itthonról, és kell egy jó bõ óra, mire kiérek hozzátok.hol mikor ?
hozzak gps-t ?
hol mikor ?Holnap elmászkálnék a Visegrádi-hegységbe. A cél egyes részek felderítése Tahi, Dunabogdány, Visegrád felett, de nem komoly terepen, inkább erdészeti utakon, ezért csak semi-slick gumival vitézkedek. Az útvonal a Duna-menti kerékpárúton ki Tahiig, majd onnan fel a Cseresznyés-völgy felé. Akinek van kedve és ideje, csatlakozhat.
Szia Dante!Összefuthattok velünk is, például pont Dobkõn, s a végén hazalazulhatunk közösen a városba, mi (eddig ketten, Ricsivel már 3an) eléggé ultrát megyünk, csak 3500+ szintre kalibráltaknak ajánlott.
Amúgy görögdinnye, honnan tudod milyen tempót megyünk? Lehet csak a táv mindig a hosszú, s igazából végig pö..lógatós a sebesség.
Dante azt 3500 szintes pilis kör útvonalát átküldhetnéd thx.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Összefuthattok velünk is, például pont Dobkõn, s a végén hazalazulhatunk közösen a városba, mi (eddig ketten, Ricsivel már 3an) eléggé ultrát megyünk, csak 3500+ szintre kalibráltaknak ajánlott.
Amúgy görögdinnye, honnan tudod milyen tempót megyünk? Lehet csak a táv mindig a hosszú, s igazából végig pö..lógatós a sebesség.
Dante azt 3500 szintes pilis kör útvonalát átküldhetnéd thx.Összefuthattok velünk is, például pont Dobkõn, s a végén hazalazulhatunk közösen a városba, mi (eddig ketten, Ricsivel már 3an) eléggé ultrát megyünk, csak 3500+ szintre kalibráltaknak ajánlott.
En lehet, hogy beneveznek erre. (Meg elotte megerositem, attol fugg hazamegyek-e anyamekohz hetvegere)Sziasztok!
Vasárnap nincs kedve valakinek egy Hosszúhegy- Pilistetõ- Dobogókõt menni, és beéri egy hangyafa..nyit lassabb tempóval is mint amit Dantéék mennek?
U.i: Én viszonylag jól tájékozdódom