Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Posted 2009. July 12. - 20:51

Posted 2009. July 12. - 20:43

Gyere túrázni jövõ hétvégén! Úgyis túlpihent vagy.Wagnert? Melyiket?
Bár az utolsó nem is rossz.
http://www.youtube.com/watch?v=m08NgzERN3U
http://www.youtube.com/watch?v=-VNOMH2OBgI&feature=related
Tudod hogy bringázás közben veszélyes zenét hallgatni....

Posted 2009. July 12. - 20:39

Te is sokat pihentél azt hiszem!

Posted 2009. July 12. - 20:18

Ügyesek vagytok Jövö héten salz ha azt túlélem bármit beválalok veled Ronin ez nem fenyegetés ígéret:spoko:
HZOLI már megint nagyon pihent vagy:)
Kár, hogy nem jöttél, mert fárasztó volt ugyan, de egyáltalán nem rohantunk.
Na majd a Salz után bepótoljuk!

Posted 2009. July 12. - 20:12

HZOLI már megint nagyon pihent vagy:)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. July 12. - 20:09

Wagnert? Melyiket?Morogtam is, mert zavart a Wagner hallgatásban.

http://www.youtube.com/watch?v=m08NgzERN3U
http://www.youtube.com/watch?v=-VNOMH2OBgI&feature=related
Tudod hogy bringázás közben veszélyes zenét hallgatni....
Posted 2009. July 12. - 20:07

Na, azért olyan szomorú mégsem vagyok, mert így is kidöglöttem rendesen, fõleg Lajos forrás és Dobogókõ között villant át az agyamon, hogy talán mégsem kellene végig menni...de a dobikõi zsíroskenyér mindent megoldott, és azt elfogyasztva megtáltosodva gyûrtük magunk alá Prédikálószéket. Itt a vége, fuss el véle, legközelebb össze kéne hozni a 3000 szintet, bár már a mainak is örülök, mert életemben elõször mentem két keréken 2000 fölé.
Egy-két kép itt: http://picasaweb.goo...feat=directlink
Ui.: Ki érti azt, ha csengetek a turistának, hogy ne ijedjenek meg, mert utolérem õket, olyankor a pasik megállnak vagy maradnak azon az oldalon ahol vannak, de a nõk közül páran tuti, hogy átugranak az ösvény egyik oldaláról a másikra az utolsó elõtti pillanatban...legalábbis ez ma a turistáktól ellepett Nagy-Villám környékén legalább ötször elõfordult velem.
Posted 2009. July 12. - 20:04

Posted 2009. July 12. - 19:34

ma tekertem 60 kilcsit, aszfalton, tyatyás tempóban - na jó, csak részben, kímélendõ a szakadt izmokat - de ígérem, hamar rendbe jövök kérem szépen.
Zeezóó, akkor téged hallottalak horkolni Gyál környékén jártamban? Morogtam is, mert zavart a Wagner hallgatásban.

Posted 2009. July 12. - 09:40

Most se én nyávogtamIgen kedves Dinnye elfáradtam a melóban, bár érdekes hogy meg említed hisz neked maximum az ujjaiddal kell toszogatni a billentyûket napközben ( mellesleg egész nap csettelsz és fórumozol:banned:) este megsírsz a vállamon hogy teljesen kivagy)

Posted 2009. July 12. - 07:43

Posted 2009. July 11. - 23:44

ZÉZÓÓÓ! Nem bírja a cigány a szántást???
vendég_hetesbusz_*
Posted 2009. July 11. - 22:22

Ronin sajna a holnapi tekergést le kell mondanom mert ez a péntek, szombat a 27 munkaórával enyhén szólva is elfárasztott sajnálom nagyon de biztos nem bírnám.

Nekem még áll a holnapi tekerés, de a végén Pap rétrõl lehet másfelé fordulok, majd még meglátom. :chomik:
Nekem az segített, hogy elkezdtem másokkal eljárni bringázni, így sokat fejlõdtem. Erre a legjobbak a túrák.Azt szeretném, hogy jobban bírjam az igénybevétel mivel a nyáron szeretnék majd messzebbre is eljutni.Tavaly õsztõl keztem egy kicsit komolyabban tekerni.Mit csináljak, hogy egyre többet bírjak?Tudom tekerjek:),de mégis.Mennyit tekerjek naponta,hogyan?Mennyi idõ mire nem leszek olyan fáradékony és többet fogok bírni?
Ajánlom olvasd el a Baki Ádám - Mountain Bike Rider címû könyvét, mert aki nulláról indul mint én tettem, annak sok alapvetõ információ teljesen új. Ez a könyv színes, és érdekes. Sok olyan apró tanáccsal ami késõbb NAGYON jó lesz!
Utána meg jöhet a Chris Carmichael könyv, és egy profi csapat!

Posted 2009. July 11. - 21:10

Akkor elégedett vagyok magammal:)Sokkal, a különbség nem több mint egy Land Rover Defender és és egy Porsche 911 között.
Köszönöm!
Posted 2009. July 11. - 21:02

Sokkal, a különbség nem több mint egy Land Rover Defender és és egy Porsche 911 között.Még soha nem ültem országúti kerékpáron. Mennyire könnyebb tekerni és haladni vele?Te tekertél már olyanon?
Posted 2009. July 11. - 20:59

Üdv!
Vegyél egy országútit, ha aszfalton nyomod, és akkor messzebb jutsz.
Vagy menjél terepen, és akkor bõven elég lesz a 146 km is.
Még sok is.
Még soha nem ültem országúti kerékpáron. Mennyire könnyebb tekerni és haladni vele?Te tekertél már olyanon?
Posted 2009. July 11. - 20:54

Mjanival tervezünk keddre egy kellemes tekergõzést a balaton körül. Tempó nem túl hajtós, nem is cammogós, 26-28as átlagot terveztünk.
Indulás reggeli órákban, 7 és fél8 között találkozom Vele Sz.fehérváron, onnan 30 km, szerintem olyan 8 fél9 körül, Siófokról.
Akinek van kedve csatlakozzon!

Posted 2009. July 11. - 20:46

Posted 2009. July 11. - 19:05

Sziasztok!
Tegnap tettem egy túrát Miskolctól Turna nad Bodvou-ig, kicsit hegyes völgyes szakasz.Be kell hogy valljam, nagyon elfáradtam. Mikor már a határnál voltam azt hittem nem fogok tudni hazamenni:) Összesen 146 km-t tettem meg 6 óra 12 perc alatt montival. Azt szeretném, hogy jobban bírjam az igénybevétel mivel a nyáron szeretnék majd messzebbre is eljutni.Tavaly õsztõl keztem egy kicsit komolyabban tekerni.Mit csináljak, hogy egyre többet bírjak?
Üdv!
Vegyél egy országútit, ha aszfalton nyomod, és akkor messzebb jutsz.
Vagy menjél terepen, és akkor bõven elég lesz a 146 km is.
Még sok is.

Posted 2009. July 11. - 18:19

Tegnap tettem egy túrát Miskolctól Turna nad Bodvou-ig, kicsit hegyes völgyes szakasz.Be kell hogy valljam, nagyon elfáradtam. Mikor már a határnál voltam azt hittem nem fogok tudni hazamenni:) Összesen 146 km-t tettem meg 6 óra 12 perc alatt montival. Azt szeretném, hogy jobban bírjam az igénybevétel mivel a nyáron szeretnék majd messzebbre is eljutni.Tavaly õsztõl keztem egy kicsit komolyabban tekerni.Mit csináljak, hogy egyre többet bírjak?Tudom tekerjek:),de mégis.Mennyit tekerjek naponta,hogyan?Mennyi idõ mire nem leszek olyan fáradékony és többet fogok bírni?