Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Merre lesz a menet?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Wagnert? Melyiket?:D Bár az utolsó nem is rossz.

http://www.youtube.com/watch?v=m08NgzERN3U
http://www.youtube.com/watch?v=-VNOMH2OBgI&feature=related

Tudod hogy bringázás közben veszélyes zenét hallgatni....

Gyere túrázni jövõ hétvégén! Úgyis túlpihent vagy.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
R.Wagner, Valkûr. Montreáli Szimfónikus Zenekar elõadásában. Franc tudja ki vezényelt. :P
Te is sokat pihentél azt hiszem! :D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ügyesek vagytok Jövö héten salz ha azt túlélem bármit beválalok veled Ronin ez nem fenyegetés ígéret:spoko:
HZOLI már megint nagyon pihent vagy:)

Kár, hogy nem jöttél, mert fárasztó volt ugyan, de egyáltalán nem rohantunk.
Na majd a Salz után bepótoljuk! :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ügyesek vagytok Jövö héten salz ha azt túlélem bármit beválalok veled Ronin ez nem fenyegetés ígéret:spoko:
HZOLI már megint nagyon pihent vagy:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Morogtam is, mert zavart a Wagner hallgatásban. :D

Wagnert? Melyiket?:D Bár az utolsó nem is rossz.

http://www.youtube.com/watch?v=m08NgzERN3U
http://www.youtube.com/watch?v=-VNOMH2OBgI&feature=related

Tudod hogy bringázás közben veszélyes zenét hallgatni....

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Hetesbusszal nyomtunk egy combos Csillaghegy-Visegrádot. A tuhu hülyeséget számol a szinteket illetõen, mert a táv valóban 95 km volt, de a szint 3500 m helyett csak 2500 m. :(
Na, azért olyan szomorú mégsem vagyok, mert így is kidöglöttem rendesen, fõleg Lajos forrás és Dobogókõ között villant át az agyamon, hogy talán mégsem kellene végig menni...de a dobikõi zsíroskenyér mindent megoldott, és azt elfogyasztva megtáltosodva gyûrtük magunk alá Prédikálószéket. Itt a vége, fuss el véle, legközelebb össze kéne hozni a 3000 szintet, bár már a mainak is örülök, mert életemben elõször mentem két keréken 2000 fölé.

Egy-két kép itt: http://picasaweb.goo...feat=directlink

Ui.: Ki érti azt, ha csengetek a turistának, hogy ne ijedjenek meg, mert utolérem õket, olyankor a pasik megállnak vagy maradnak azon az oldalon ahol vannak, de a nõk közül páran tuti, hogy átugranak az ösvény egyik oldaláról a másikra az utolsó elõtti pillanatban...legalábbis ez ma a turistáktól ellepett Nagy-Villám környékén legalább ötször elõfordult velem.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Hát nem is tudom , amennyiben 07 óra elött jártál erre és szoktál halucinálni akkor igen.:) Ma én is tekertem egy kis lazát kerülve a megszakadást tekintettel a 2 elmúlt napra.68 km lett a vége 1282m szinttel túrázos kirándulós tempó. Bp Üröm Hosszúhegy Pilistetõ Dobogókõ és vissza.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
...csak szerényen...
ma tekertem 60 kilcsit, aszfalton, tyatyás tempóban - na jó, csak részben, kímélendõ a szakadt izmokat - de ígérem, hamar rendbe jövök kérem szépen.
Zeezóó, akkor téged hallottalak horkolni Gyál környékén jártamban? Morogtam is, mert zavart a Wagner hallgatásban. :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Igen kedves Dinnye elfáradtam a melóban, bár érdekes hogy meg említed hisz neked maximum az ujjaiddal kell toszogatni a billentyûket napközben ( mellesleg egész nap csettelsz és fórumozol:banned:) este megsírsz a vállamon hogy teljesen kivagy):)

Most se én nyávogtam ;)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Igen kedves Dinnye elfáradtam a melóban, bár érdekes hogy meg említed hisz neked maximum az ujjaiddal kell toszogatni a billentyûket napközben ( mellesleg egész nap csettelsz és fórumozol:banned:) este megsírsz a vállamon hogy teljesen kivagy):)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Én nem vagyok fáradt fizikailag, de kizárt, hogy ki bírom magam rugdosni az ágyból, szóval megyek egy Hosszúhegy- Pilistetõ- Dobogókõt.. de én tíz elõtt biztos nem bírok elindulni. Esetleg Dobogókõ fele rátok csörgök merre jártok.. legfeljebb hazafelé együtt megyünk...
ZÉZÓÓÓ! Nem bírja a cigány a szántást???
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég

Ronin sajna a holnapi tekergést le kell mondanom mert ez a péntek, szombat a 27 munkaórával enyhén szólva is elfárasztott sajnálom nagyon de biztos nem bírnám.

:D nah a papmaci kifáradt? Dinnye ehhez mit fog szólni? Ilyen magaslabdát nem szabad feladnod itt a fórumon!!!! Amúgy meg pihend ki magad! Pont most néztem milyen jó idõt mentél DM-on. Grat!

Nekem még áll a holnapi tekerés, de a végén Pap rétrõl lehet másfelé fordulok, majd még meglátom. :chomik:

Azt szeretném, hogy jobban bírjam az igénybevétel mivel a nyáron szeretnék majd messzebbre is eljutni.Tavaly õsztõl keztem egy kicsit komolyabban tekerni.Mit csináljak, hogy egyre többet bírjak?Tudom tekerjek:),de mégis.Mennyit tekerjek naponta,hogyan?Mennyi idõ mire nem leszek olyan fáradékony és többet fogok bírni?

Nekem az segített, hogy elkezdtem másokkal eljárni bringázni, így sokat fejlõdtem. Erre a legjobbak a túrák.
Ajánlom olvasd el a Baki Ádám - Mountain Bike Rider címû könyvét, mert aki nulláról indul mint én tettem, annak sok alapvetõ információ teljesen új. Ez a könyv színes, és érdekes. Sok olyan apró tanáccsal ami késõbb NAGYON jó lesz!
Utána meg jöhet a Chris Carmichael könyv, és egy profi csapat! :D

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts

Sokkal, a különbség nem több mint egy Land Rover Defender és és egy Porsche 911 között.

Akkor elégedett vagyok magammal:)
Köszönöm!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Még soha nem ültem országúti kerékpáron. Mennyire könnyebb tekerni és haladni vele?Te tekertél már olyanon?

Sokkal, a különbség nem több mint egy Land Rover Defender és és egy Porsche 911 között.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts

Üdv!
Vegyél egy országútit, ha aszfalton nyomod, és akkor messzebb jutsz.
Vagy menjél terepen, és akkor bõven elég lesz a 146 km is.
Még sok is. :)

Még soha nem ültem országúti kerékpáron. Mennyire könnyebb tekerni és haladni vele?Te tekertél már olyanon?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sziasztok!
Mjanival tervezünk keddre egy kellemes tekergõzést a balaton körül. Tempó nem túl hajtós, nem is cammogós, 26-28as átlagot terveztünk.
Indulás reggeli órákban, 7 és fél8 között találkozom Vele Sz.fehérváron, onnan 30 km, szerintem olyan 8 fél9 körül, Siófokról.
Akinek van kedve csatlakozzon! :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ronin sajna a holnapi tekergést le kell mondanom mert ez a péntek, szombat a 27 munkaórával enyhén szólva is elfárasztott sajnálom nagyon de biztos nem bírnám.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Sziasztok!

Tegnap tettem egy túrát Miskolctól Turna nad Bodvou-ig, kicsit hegyes völgyes szakasz.Be kell hogy valljam, nagyon elfáradtam. Mikor már a határnál voltam azt hittem nem fogok tudni hazamenni:) Összesen 146 km-t tettem meg 6 óra 12 perc alatt montival. Azt szeretném, hogy jobban bírjam az igénybevétel mivel a nyáron szeretnék majd messzebbre is eljutni.Tavaly õsztõl keztem egy kicsit komolyabban tekerni.Mit csináljak, hogy egyre többet bírjak?

Üdv!
Vegyél egy országútit, ha aszfalton nyomod, és akkor messzebb jutsz.
Vagy menjél terepen, és akkor bõven elég lesz a 146 km is.
Még sok is. :)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Sziasztok!

Tegnap tettem egy túrát Miskolctól Turna nad Bodvou-ig, kicsit hegyes völgyes szakasz.Be kell hogy valljam, nagyon elfáradtam. Mikor már a határnál voltam azt hittem nem fogok tudni hazamenni:) Összesen 146 km-t tettem meg 6 óra 12 perc alatt montival. Azt szeretném, hogy jobban bírjam az igénybevétel mivel a nyáron szeretnék majd messzebbre is eljutni.Tavaly õsztõl keztem egy kicsit komolyabban tekerni.Mit csináljak, hogy egyre többet bírjak?Tudom tekerjek:),de mégis.Mennyit tekerjek naponta,hogyan?Mennyi idõ mire nem leszek olyan fáradékony és többet fogok bírni?