Bocsánat, elég késõn derült ki, hogy megyek, de Kriszta lába miatt rád nem is gondoltam.
Semmi baj, viszont kerékpározni a saját lábaimmal szoktam, ezt kérem a továbbiakban figyelembe venni.
Bocsánat, elég késõn derült ki, hogy megyek, de Kriszta lába miatt rád nem is gondoltam.
Hozé! Azért szólhattál volna, hogy mégis mész Gázlóra, odapofátlankodtam volna én is.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_hetesbusz_*
Jobbulást viszont!Jobbulást apafej!
/Ennyire elbénáztad!? Egy rendes törést sem tudsz összehozni!?/
Önfeledten hazaérve lefürdök, fertõtlenítem horzsolásokat, majd egyszer csak belenyilal a bal csuklómba a fájdalom....
Rá 5 percre kétszeresére dagad és nem mozdul semmilyen iránba. Bekötött.
Irány a János kórh. rötgen stb... Kificamodott. Elmozdult csontocska, és kész. Doki helyrerakta. Na aaaz fájt. :help:
vendég_hetesbusz_*
Verõce - Kismaros - Kóspallag (sárgán megközelítve) - Kisinóci th. - Kisírtáspuszta (Z+/S jelzésen megközelítve) - Fagyoskút - Kammerhof (mielõtt megkérdeznéd, van tartalék váltófülem:D) - Nagy-Hideg-hegy - Csóványos (piros háremszögön közelítve) innen alternatív útvonal választás a résztvevõk igénye/erõállapota alapján Diósjenõi érkezéssel - Nógrád - Róka-hegy - Szokolya vá. - Les-völgy - VerõceHe, Dante max. ránézhet.
Messzirõl.
Lopva...
/Bocs Dante, de ismerem VV-t!/:p
Börzsöny honnan-merre menne?
He, Dante max. ránézhet.Kölcsönadtad Danténak?
Az nem történhet meg.Kölcsönadtad Danténak?
Kölcsönadtad Danténak?Nekem mindegy melyik nap, de ha mondod, hát menjünk szombaton.
Hozé engem invitált, de véres a torka a telómnak, és csak holnap tudok alkatrészt venni hozzá, így nem vállaltam, mert most köpi az olajat rendesen.
A sebesség mindent megold.
Nekem mindegy melyik nap, de ha mondod, hát menjünk szombaton.A hétvége az a péntek 14h után kezdõdõ idõszak, ami tart vasárnap estig.
Jól van, eriggyünk!
Szombat?
Hozé! Azért szólhattál volna, hogy mégis mész Gázlóra, odapofátlankodtam volna én is.
Én? Persze. De beteghordást nem vállalok.
Eredeti szerzõ: H.Zoli: Hozé! Azért szólhattál volna, hogy mégis mész Gázlóra, odapofátlankodtam volna én is.
Én? Persze. De beteghordást nem vállalok.
Nálad a hétvége mit jelent?Egyébként hét közben nekem se jó; valószínûleg egész hónapban, így csak hétvégén van tekerés.
Azt is írtam, hogy Börzsöny.
Én? Persze. De beteghordást nem vállalok.Méé!!?? Szedek gyógyszert!
Leszarom kapszula.Jó cucc!
Na csak megnézem az arcotokat, aztán tekerek egy lazát.
Megengeded bácsi?!?
Hová menjünk tekerni és mikor? Szerintem hétköznap most nem tudok menni, csak hétvégén.