Ezeket a .gpx file-okat be lehet olvasni útvonalként? Csak mert a Navitel nem olvassa be.
Jó kérdés...Én Locust használok, azzal mûködik.
Ezeket a .gpx file-okat be lehet olvasni útvonalként? Csak mert a Navitel nem olvassa be.
Ezeket a .gpx file-okat be lehet olvasni útvonalként? Csak mert a Navitel nem olvassa be.Mi is jövõ hétvégére tervezünk egy két napos Mátra túrát, szóval, ha gondolod tarts velünk! A terveket netrõl szedtem össze, mások trackjeibõl és a Mátra maraton útvonalából szemezgettem, mivel itt eddig senkitõl nem kaptam javaslatot,de nagy csalódás nem lehet a Mátra.
Route: Mátr kör 1 | Bikemap.net
Route: Mátr kör 2 | Bikemap.net
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Szerintem a másik topikban is megtalálta mindenki. Én már ki is töltöttem.Bocsi, hogy ide linkeltem de talán itt többen olvassátok. A segítségeteket szeretném kérni a szakdolgozatomhoz. Egy kérdõívet kellene kitölteni pár perc alatt megvan, nagyon sokat segítenétek vele. Elõre is köszönöm
https://docs.google....DZhZkE6MQ#gid=0
Milyen cuccod van, hogy el tudod cipelni a hátadon? Sátorra, hálózsákra gondolok... Azok azért nem kicsik szoktak lenni.Péntek reggel korán vonattal Vác-on át fel Drégelypalánkig. Aztán 2 nap alatt le egészen a dunáig, kintalvós, sátrazós kényelmes túra
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Jövõ hétvégén Parádsasváron leszek. Utoljára kb 8 évesen jártam a környéken Mátraházán szóval helyismeretem zéró. Ha tudnátok ajánlani egésznapos túrautvonalakat szájbarágósan annak nagyon örülnék. Elvileg lesz nálam gps-es telefon de sose foglalkoztam ilyen biciklis gps-es témával...
Meg van egy matra.jpg meg egy matraszentimre256_200dpi.jpg térképem amin okosodhatok.
Jó lenne nem vaktában nekivágni a hegynek hanem bevált, csapatós izgis singletrackeken nyomulni.
Elõre is köszi!
A végérõl nem tehetsz, ne vedd a szívedre. Szorított minket az idõ, és a kocsi nagyon távolinak tûnt, emellett a cimbinek is a végsõ erõit kellett mozgósítani. A bringaút a Dunaparton biztos jó, ha családdal gurigászol rajta, de haladni kissé kamikaze érzetet keltett.( Bár minden második-harmadik hátbavert túratárs rendelkezett visszapillantó tükörrel: dísznek, vagy sisakigazításhoz használhatják õket.)
A javasolt opciókat köszönettel, térképpel összevetem. Másodjára már jó haladós kör lehetne... remélem sorra kerül még az idén.
Viszont, tisztelettel, közkinccsé tehetem ezt az eredeti, a "bakonyos itinerként" elhíresült írásod, a tudásszomjas túratársaknak? Gondolok itt H_gerire például... Vagy küldjem neki privátban?
Köszönöm az orvfotót.
Mondanom sem kell, másfél bicajhosszal a vége elõtt kifogyott a szusz. Viszont mire hátranéztem sehol sem láttalak.
Nincs errõl pontosabb leírás? KB értem, de a nagyhideghegy utána rész nem világosGyakorlatilag ezt a kört próbáltuk tartani. Oldbike kinyomtatott itinerjével kombinálva, melyet egy gyors személyes ellenõrzéssel egészített ki, a Fagyos-kútnál. Így kezet is rázhattunk a Mesterrel.
Kis idõhiányban szenvedtünk, így a Kopasz-hegyi kitérõt kihagytuk, Márianosztrán pont szerencsénk volt, átlibbentünk két rallyfutam között. A kör befejezésén még tûnõdök, a majd 20 km nagytányéros darálás a végén nem az igazi...
Viszont külön kiemelném a Csóványosra felvezetés nyomvonalát Diósjenõtõl a Verebes-kaszálóhoz, az valami zseniális megoldás (Nem mellékesen szarvasbõgést is hallottunk.)
A NHH-Kisirtás szekcióról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni, eszméletlen jó hangulata van.
Szia Rabbit!
Itt a Börzsöny túra "itinerje", amit Oldbiketól kaptunk (minimális módosítással, mert nem szeretjük az aszfaltot) , remélem az innen letölthetõ formátumot fel tudod használni.
Route: Börzsöny kör | Bikemap.net
Végül is merre jártatok?
Tudom, szar ez a SportsTracker erre, azért akartam a másikon mutatni.Valami nem OK a mászás körül sem, 1500m körül lehet a valós.
Igen csak rá kell venni hogy gyakoroljon egy kicsit, az erõnlétével nincs gond mert a téli mátrát vidáman lefutja, igen jó tempóban.Ritka kincs az ilyen jány!
Érdekes, pedig public-on van. Na mindegy, itt egy kép ST-bõl. Volt egy kis kihagyás a track-ben úgy látom (egyenes vonal), de a lényeg látszik, csak ~200m kimaradt. A top speed is baromság emiatt. Asszem átállok Navitel-es rögzítésre, mert ez nem elõször fordul elõ.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Érdekes, pedig public-on van. Na mindegy, itt egy kép ST-bõl. Volt egy kis kihagyás a track-ben úgy látom (egyenes vonal), de a lényeg látszik, csak ~200m kimaradt. A top speed is baromság emiatt. Asszem átállok Navitel-es rögzítésre, mert ez nem elõször fordul elõ.Szia!
Nem publikus ez az útvonalad. (Legalábbis nekem nem jelenik meg..)
Ritka kincs az ilyen jány!Ma csajos túrán voltunk ahol egy lány személyében (Lívia) montis õstehetséget találtunk. Ilyet még nem láttam láttuk hogy esni fog és még közben is mosolygott.
http://connect.garmi...ivity/228507437