Ja kérem, aki ki van szigetelve, mint egy fóka, az nem fázik!
Én biztos meghûltem volna kissé, de én küllõtestû vagyok.
Karcsúsodó fóka.
/Mindennek van elõnye, hátránya!/
Ja kérem, aki ki van szigetelve, mint egy fóka, az nem fázik!
Én biztos meghûltem volna kissé, de én küllõtestû vagyok.
Hát, sajnálhattad is! Nagyon szép a Bükk - is - így télen, hóban, fagyban, stb...Üdv a jegesembereknek!
Tegnap reggel még sajnáltam, hogy anyagiak miatt nem tudtam veletek menni, de amikor délelõtt megérkezett délnyugatról a hó, akkor a csalódottságom valamiért kezdett alábbhagyni.
Én kiszúrtam. (Nem tartottam fontosnak az említését.) Nagyon jó ötletnek bizonyult tõled!Sejtettem, hogy jó lesz a Z-max, és bár biztos nem vettétek észre, a hátsót direkt fordított iránnyal raktam fel, hogy jobban harapjon.
Nos, semmi sem fagyott ki belõlünk. Én pl. a táv 2/3-át egy softshell kabátban és egy réteg aláöltözetben nyomtam végig. Mozgás közben nem is kellett több. (Az egyik felfelén még így is rendesen megizzadtam!)Minden elismerésem a tekergésért, biztos kifagyott belõletek a lélek is.
Tényleg, a talpmelegítõk hogy szuperáltak és mennyi ideig bírták?
Majd tavasszal, ha levonult a sár, megrakjuk rendesen kontenbájkilag, végig a kóser útvonalon.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Hát ja, nem volt egyszerû történet, de megérte!Na, elmentem megnézni, hogy hogy tolják a srácok a bringákat a hóban. Hát keményen!
Tiszteletem!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Vasárnapi szûzhavas tekerésre jönne velem valaki?
Csillaghegyrõl indulok kb. 10 órakor - Szentendre-Dömörkapu-Sikáros-Dobogókõ az útiterv. Visszafelé ugyanerre.
Én is hasonló- ragyogó állapotban vagyok... de szobábank kuksolós, tavasztáncot járó dologban én is benne lennék!Gyerekek, sajnos én ma nem megyek. Bebetegedtem (mandulagyulladás) és nem igen szeretnék kimozdulni, karácsonyra szeretnék kikecmeregni belõle... De egy forralt borra szívesen látok mindenkit, és addigra talán lesz mézeskalács is.