Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
terepre ne nagyon menj, mert irtózatos sár van

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Szombatra vállalnék egy pilisi terepezést, valakinek kedv csatlakozni?. Mondjuk lehet, hogy vicces lesz, annyira leszoktam a tekerésrõl, hogy eleinte magát a bringát kell megszokni. Üröm-PBjenõ-Hosszúhegy-Pilisszerpentin kezdéssel gondoltam, aztán meglátjuk. Ha nem gáz, akkor Vaskapu le, aztán vissza Kakashegyre, majd Sikáros és onnan még lehet Pap-rét, vagy Lajosforrás-Kõhegy felé menni, vagy simán Szentendrére vissza. Vagy meghalok már az elején. Semmi sem biztos :)))
Ausztria, Kenguruk földje!

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Szia! Valamiért nem tudom ide linkelni a Németh Ferenc emléktáblás képed, hol van az a hely ahol a fotó készült? És tudja-e valaki, hogy ki volt Németh Ferenc és miért lett az a helyszín az emlékére?

Szia! Jól írták le, hogy az emlékhelyet hol találod. Azt, hogy ki az a Németh Ferenc nem tudom, de a hely nagyon jó! Mindig megállunk egy kicsit ha arra járunk!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ha jól tudom, akkor ez az õ honlapja. Jó írásai vannak, de én sem tudom, hogy mi lett vele.

Azt a mindenit! Õ se otthonülõ típus volt!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

ha jó csalódom akkor demír kaputól az erdészetin, miután elhagytad a szentlászlói elágazást kb 200-250 méterre balra legurulsz a zerdõbe (illetve elég ritkás placc(nagy bazaltkockás a lejáró)) és ott van, . vagy a szentlászlói elág elõtt balra leborítasz a kékre , akkor az is odavisz egy jó 200 m után. a pogárt nem tudom ki vót.

Ha jól tudom, akkor ez az õ honlapja. Jó írásai vannak, de én sem tudom, hogy mi lett vele.

Ha a két ember ugyanaz... tavaly szeptemberben volt az utolsó bejegyzése az írásai szerint... igazi kerékpáros túrázós (volt?) a srác.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Ott van, jóra gondolsz:)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szia! Valamiért nem tudom ide linkelni a Németh Ferenc emléktáblás képed, hol van az a hely ahol a fotó készült? És tudja-e valaki, hogy ki volt Németh Ferenc és miért lett az a helyszín az emlékére?

ha jó csalódom akkor demír kaputól az erdészetin, miután elhagytad a szentlászlói elágazást kb 200-250 méterre balra legurulsz a zerdõbe (illetve elég ritkás placc(nagy bazaltkockás a lejáró)) és ott van, . vagy a szentlászlói elág elõtt balra leborítasz a kékre , akkor az is odavisz egy jó 200 m után. a pogárt nem tudom ki vót.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Sikerült felraknom a képeket!
Picasa Web Albums - Zoltán Adorján - Bicózás (Pili...
Köszi a segítséget!

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Sikerült felraknom a képeket!
Picasa Web Albums - Zoltán Adorján - Bicózás (Pili...
Köszi a segítséget!

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Ide csak valamilyen tárhelyrõl tudsz likelni képet.Felrakod Picasára,és onnan már gyerekjáték:)

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Mentem ma egy Pilisszentkereszt-Szentendre Dömörkapu távot az aszfaltos bicósúton. Az út havas volt, de a fát szállító autók egész jól letaposták, bár volt olyan hely, ahol lefele is tekerni kellett. Dömörkapunál a vízesést vastag jég borítja, nagyon jól néz ki. Csináltam pár fotót, csak még nem tudom, hogy kell ide felrakni. Ha valaki tud segíteni, megköszönném!

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Hali! új vagyok még ezen az oldalon bár már régóta olvasgatom a hozzászólásokat! Nagyon tetszik a fórum, jó sztorikat és sok okosságot lehet olvasni! lowracernek üzenném szombaton 9 körül tekerek egy pilisszentkereszt-szentendre-paprét-szentlászló-szentkereszt távot montival. Csatlakozol?
Ha valakinek van kedve jöjjön!

Szia!
Kicsit megkésve olvastalak csak, ,már túl vagyunk egy havas tetepezésen. Nagyon szar már az út, minden olvad:(
Vicces fotók készültek:)))

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

hu, vaz, be tudtam volna illeszkedni szilveszterileg.

Bejöttek a rúdtáncos(öö széktáncos) lányok mi? :D
Nameg az a táj! Havasan most láttam elõször, fantasztikus!
Szólok ha legközelebb megyünk, hátha ráérsz.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hu, vaz, be tudtam volna illeszkedni szilveszterileg.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Hali! új vagyok még ezen az oldalon bár már régóta olvasgatom a hozzászólásokat! Nagyon tetszik a fórum, jó sztorikat és sok okosságot lehet olvasni! lowracernek üzenném szombaton 9 körül tekerek egy pilisszentkereszt-szentendre-paprét-szentlászló-szentkereszt távot montival. Csatlakozol?
Ha valakinek van kedve jöjjön!

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Valamelyikõtök nem járt a héten Dobogókõn (Esztergom felõl)?
Milyen az országút? Montival mennék fel, úgyhogy a jeges/jégbordás úton kívül minden jó lehet.

Mivel itt lakok fent (Pilisszentlélek), napi kapcsolatban vagyok az úttal:)
Jégborda már csak elvétve, de a reggeli, meg esti nyálkára kell számítani. Montival nem lesz gond.
Valaki a hétvégére tervez havas pilisi tekerést? Mert én igen, tehát ide is lehet csatlakozni, de ha van kész terv, akkor az is jó:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Túrázós képek Torockóról.

Picasa _Alex_

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
Barátom szombaton volt fent óútival, azt hiszem ennyi elég ja túlélte:))
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Valamelyikõtök nem járt a héten Dobogókõn (Esztergom felõl)?
Milyen az országút? Montival mennék fel, úgyhogy a jeges/jégbordás úton kívül minden jó lehet.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."