Ááá, meg sem lepõdöm rajtad...!Hehh, én akartam menni 3-4 órát, de eltévedtem valahol Tokod felé, s 6 lett, ez van. Kicsit necces volt 2 kulacs csapvízzel és 2 banánnal, de egész jól bírtam. Volt is benne 1800 szint, annyira síkon sikerült menni.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2011. January 26. - 21:14
Posted 2011. January 25. - 12:33
Ez tényleg nagyon komoly ahhoz képest különösen, ha bele számítjuk, hogy tél van és ilyenkor jóval kevesebb edzés fér bele.A mai nap kora délutánján, egy kis vívódás után mégis csak kimerészkedtem terepre. Normafától a kék körön indultam,...
és onnan a keleti oldali kék körön vissza Normafa. ~1640m mászás, 50 km.
Route: Budai-hegyek, 2011-01-23 | Bikemap.net
Nekem az is elég volt, hogy kimentem aszfalton Sikároshoz, meglátogattam a Szilágyi Bernát forrást az elsõ úton a vadászház felõl (ahol az a jó hangulatos SSS szokott lenni még régebben, Nati féle szervezésben). Sötétben értem oda. Az égbolton fantasztikusan lehetett látni a csillagokat, nem volt felhõ. A hátsó út most dagonya lehet végig mert erdõirtás van arrafelé és a gépek már múlt évben szétjárták, ezért arra most nem mentem, habár -4 fok volt ott és lehet, hogy nem lett volna annyira vészes a fagyott talajon. Igaz, a réten is ropogott a jég, szóval csak vékony felületi kéregként volt szilárd.
Ez mindössze 40 km volt össz. Laza volt az út, csak enyhe alig észrevehetõ emelkedõvel.
Hazafelé út közben a hideg miatt az egyik csomag lítium akkum idõ elõtt megadta magát, még jó, hogy három egymástól független köröm van, így maradt tartalék.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2011. January 25. - 09:17
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. January 24. - 19:28
Posted 2011. January 23. - 21:53
Route: Budai-hegyek, 2011-01-23 | Bikemap.net
Posted 2011. January 22. - 17:10
Mentünk ma egy Zsíros-hegy Nagykopasz-hegyet! Reggel 8-kor indultunk, az út még fagyos volt, jól lehetett menni rajta. Nagykovácsiból a piroson,majd a piros háromszögön aztán a zöld háromszögön mentünk fel a Csergezán-kilátóig. Onnan az Anna-vadászlak felé. A bányáig jó volt az út de utána kezdett kiengedni a talaj. Sokfelé dagasztottuk a sarat, de hazaértünk.
http://picasaweb.google.com/home
Kösz az infót! Az elõbb még jó volt a link és meg tudtam nézni a képeket. Nem tûnik nagyon veszélyesnek a sár a bringás kép alapján, ám józanabbik eszem azt mondja, hogy inkább aszfaltozni menjek holnap, ha egy jót akarok bicajozni.
Közben rátaláltam a képeidre: Adorján mai fotói
Posted 2011. January 22. - 16:57
No, erre én is kíváncsi lennék, vasárnap lehet arrafelé veszem az irányt. Emlékeim szerint egyszer Zeevel egy szép tél végi napon a Petneházy-rét felõl minden különösebb sarazás nélkül feljutottunk a Nagy-Kopaszra. A talaj az ugyan ázott volt,idõnként a kerék is kipörgött, de dagonya csak lent a lovarda környékén akadt. Ha valakit érdekel holnapután megyek egy Hüvösvölgy-Budajenõ-Zsíros-hegy-Nagy-kopasz-Hûvösvölgy-HHH utat. Ez az alapterv, ami még akár útközben is változhat a sárhelyzettõl függõen. Zsíros-hegyig nem hiszem, hogy gond lesz.
Mentünk ma egy Zsíros-hegy Nagykopasz-hegyet! Reggel 8-kor indultunk, az út még fagyos volt, jól lehetett menni rajta. Nagykovácsiból a piroson,majd a piros háromszögön aztán a zöld háromszögön mentünk fel a Csergezán-kilátóig. Onnan az Anna-vadászlak felé. A bányáig jó volt az út de utána kezdett kiengedni a talaj. Sokfelé dagasztottuk a sarat, de hazaértünk.
http://picasaweb.google.com/home
Posted 2011. January 22. - 10:50
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. January 21. - 19:25
Tudja valaki,hogy mennyire tekerhetõ a Nagykopasz hegy? Nagykovácsiból mennék a Csergezán-kilátóhoz onnan az Anna vadászlak felé!
No, erre én is kíváncsi lennék, vasárnap lehet arrafelé veszem az irányt. Emlékeim szerint egyszer Zeevel egy szép tél végi napon a Petneházy-rét felõl minden különösebb sarazás nélkül feljutottunk a Nagy-Kopaszra. A talaj az ugyan ázott volt,idõnként a kerék is kipörgött, de dagonya csak lent a lovarda környékén akadt. Ha valakit érdekel holnapután megyek egy Hüvösvölgy-Budajenõ-Zsíros-hegy-Nagy-kopasz-Hûvösvölgy-HHH utat. Ez az alapterv, ami még akár útközben is változhat a sárhelyzettõl függõen. Zsíros-hegyig nem hiszem, hogy gond lesz.
Posted 2011. January 21. - 17:30
Posted 2011. January 16. - 20:42
Akkor ne a boltban pihentesd a kifizetett villád ha nem pakold a helyére és tekerj:)
Nyugi tekerek én eleget hál isten a héten is össze jött a 300 km-t:cool2:
Posted 2011. January 16. - 13:20
Picasa Web Albums - Szabolcs Bandi
Posted 2011. January 16. - 11:59
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. January 16. - 08:57
Mi holnap megyünk Rékával Paprét felé,de szigorúan aszfalton.
Remélem most már lassan elkészül a comptenbákjom, aztán végre tekerhetünk valami közösett:)))
Posted 2011. January 15. - 22:24
Posted 2011. January 15. - 21:36
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. January 15. - 21:23
Posted 2011. January 14. - 22:56
Posted 2011. January 14. - 22:39
ez jelzi mi vár arra, aki bringával merészkedik oda:)
Posted 2011. January 14. - 21:41
Picasa Web Albums - oldbike old5 - bársony-állás...

Sign In
Create Account

Back to top