Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Azért egy típusú rugóstag hibáját ráhúzni egy egész márkára, elég meredek (és fura) dolog.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Nem tudom én sem,miért õk gyártják a tagot,de amint a "mellékelt ábra" is mutatja,nem kéne...

Épp ezaz, hogy kéne, régebben nem õk gyártották (amikor a hibás szériák készültek). Hülyeséget nem akarok írni, Rob majd elmeséli, hogy ki-kivel van :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Ha gagyi lenne a minõsége, nem adnának rá 5 év garit, hisz nekik sem érné meg.

Nem ismerem a hátteret, de gondolom nem véletlen, hogy idén már saját maguk gyártják a rugostagot.

Nem azt mondtam hogy gagyi...Az más kategória.Nem tudom én sem,miért õk gyártják a tagot,de amint a "mellékelt ábra" is mutatja,nem kéne...

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Ha gagyi lenne a minõsége, nem adnának rá 5 év garit, hisz nekik sem érné meg.

Nem ismerem a hátteret, de gondolom nem véletlen, hogy idén már saját maguk gyártják a rugostagot.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
ezek szerint a Speckót is elérte a szinte mindenhol fellelhetõ minõségromlás?Mára már közhely lett,de nem az a cél,hogy sokáig tartson egy technikai eszköz.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

én eddig sem voltam ideges....:)

Régebben is, most is olvashatók fórumokon, hogy van aki a 3,4,5(!) stb. telón van túl egy éven belül. Ezekre én is csak legyintettem, mondván úgyis csak azok írnak be akiknek gondjuk van, a maradék 99% meg nem.

Ezek szerint a probléma sokkal több embert érintett és erõsen csökkentette a specialized reputációját, így kénytelenek voltak valamit lépni (és azt sem jószántukból, hanem online petíciók hatására...)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elvileg bármelyik boltban kapható, nem csak specialized dealernél.
viszont el van irva az ára, nem 1690 hanem 3690, csak mondom szólok :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Pesten melyik boltban kapok fehér specialized markolatot? Ha bolt van jöhet a cím is, nem vagyok ismerõs a nagyfaluban :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hivatalossá vált az 5 év garancia az afr és futureshock telókra.
Megnyugodhatunk :)

én eddig sem voltam ideges....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Hivatalossá vált az 5 év garancia az afr és futureshock telókra.
Megnyugodhatunk :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Rerdben, egész gép megy.
Még lenne két kérdésem:
- létezik még Daytona mez (rövid, hosszú)) illetve kantáros nadrág XL vagy XXL méretben
- C1 carbon overendz kormányvég

Daytona mez hosszú szürke/feér/fekete van XL, meg ujjatlan XL XXL van. Nadrág is XL-ben van.
Kormányvég nincsen:(

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Jelentem: Lekapartam az ördögöt a falról!

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Rerdben, egész gép megy.
Még lenne két kérdésem:
- létezik még Daytona mez (rövid, hosszú)) illetve kantáros nadrág XL vagy XXL méretben
- C1 carbon overendz kormányvég

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az egész gép kelleni szokik, mert abból lehet megállapitani a rendeltetés szerinti használatot.
plusz azon van a gyári szám is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Rob,
félre kell tenni jövõ hét elejére egy Specko tagot a 2007-es Epicem számára, mert Röfike addig festette az ördögöt a falra a Bükki Merkampt/BringaBanda táborban, míg az megjelent olajfolyás képében. Most már sajnos biztos a baj. Úgy tûnik, hogy a visszaút csillapítást állító csavarnál felül is folyik az olaj és elég nagy mennyiségben illetve a csillapítás már nem szabályozható (visszaüt).

Hétfõn megyek Vizdihez és az a kérdésem lenne,hogy elég csak a tagot leadnom vagy jobb a teljes gép?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Bigtibi:Pont ez a lényeg, visszakapod a pénzed 30 napon túl is!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Fiúk,

Megtudnátok mondani nekem, hogy a nagykerben van-e esetleg Pin'it Control és/vagy Pinn'er Control külsõ? 2.3-as méretben érdekelne. Mindkettõbõl 1-1, vagy egyikbõl-másikból 2-2 db.

Elõre is kösz.

JP

pinner pro lesz, remélem még a héten (max jövõ hétfõn-kedden), 2,3" méretben.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Thommey!

Nekem is az utolsó hozzászólásom.

Nem fenyegetõztem perrel, nem irtam ilyet, te emlegeted már másodjára. Ha téged sért, hogy egy vásárló aki gyakorlatilag a vásárlás óta nem tudja használni a vásárolt terméket, és ezért a jogait emlegeti, csak sajnálni tudlak.

A hiba bejelentése 2008.02.13 a visszavétel felajánlása 2008. 04. 01. Hol van itt a harminc napon belüli visszavásárlás felajánlás amire hivatkozol????!!!

Ma beszéltem Vizdák Janival, megegyeztünk a héten visszaviszem a vázat.

Amennyiben további eszmecserére vágysz, javaslom privátban, vagy akár elmehetünk egyszer bringázni együtt egy BP környéki 60-70 kilométeres túrára.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Fiúk,

Megtudnátok mondani nekem, hogy a nagykerben van-e esetleg Pin'it Control és/vagy Pinn'er Control külsõ? 2.3-as méretben érdekelne. Mindkettõbõl 1-1, vagy egyikbõl-másikból 2-2 db.

Elõre is kösz.

JP

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Rob, Thommey, pont a ti korrekt hozzáállásotok miatt is vagyok még specko hívõ (köszönöm).
Beszéltem a bolttal és még õk is ránéznek jövõ héten (ha szerintük is problémás, akkor valszeg csötörtök-péntek környékén megy a gép felétek. Titkon azért reménykedem, hogy semmi baja, csak én reagálom túl a dolgokat.

Közben elõzõ héten újabb ruhadarabokkal bõvült felszerelésem a PRO cipõn kívül már egy coolmax zokni, bb h kesztyû és egy windtex szélkabát boldog tulaja is vagyok. Mindrõl egyenlõre csak jókat tudok mondani.