Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Ez azt jelenti, hogy semmilyen Phenom SL nem létezik (sima fekete sem)?

Ez a "basic" Phenom. http://www.specializ....jsp?spid=33936. SL pedig nincs, semmilyen, ahogy Rob írta.

nincs SL csak "basic" Phenom cro-mo sinnel.

Köszömöm Rob az infot!

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Ez azt jelenti, hogy semmilyen Phenom SL nem létezik (sima fekete sem)?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob!

Kérdezném, hogy Phenom SL fehér-piros nyereg létezik itthon? Lánc katalógusban sima Phenom-ot látok, fehér és fekete verzióban.
http://www.specializ...nomSl_Red_l.jpg

Köszönöm!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

nincs kizárva, hogy benyelték, de ha igen, akkor csakis a technológia miatt, nem a gyártósorokért. de erre rákérdezek, ha kinn vagyok.

Persze, én is a technológiára gondoltam, nem a Stratos óriási "gyártósorára". Állítólag volt valami licence balhé is köztük, de már nem tudom kinek mi volt az álláspontja.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Rob!

Kérdezném, hogy Phenom SL fehér-piros nyereg létezik itthon? Lánc katalógusban sima Phenom-ot látok, fehér és fekete verzióban.
http://www.specializ...nomSl_Red_l.jpg

Köszönöm!

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Orby: Grat, én tudom milyen egy jó tag! (az enyém még bírja)

Lehet, de szerintem a FOX és a SPECKO tagok között azért van eltérés és még az is elképzelhetõ, hogy nem az elõbbi javára :o)

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

nem sajnos, mert nem egyezik a felfogatás.

Azért nem kell félni... szerintem van még a raktáron régi tag is bõven. Amennyiben meg a készletek elfogynak, akkor meg az elsõ tulajoknak gratiszt cserélhetik az egész vázat (a TREK is meglépte ezt).

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Valaki bennfentesebb, végülis tényleg a Stratos-t nyelte be a Speci és így készülnek az új tagok/villák ?

nincs kizárva, hogy benyelték, de ha igen, akkor csakis a technológia miatt, nem a gyártósorokért. de erre rákérdezek, ha kinn vagyok.

Egyébként a régi Fox-os Epic tagok cserélhetõek az új Speci tagokkal?

nem sajnos, mert nem egyezik a felfogatás.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Orby: Grat, én tudom milyen egy jó tag! (az enyém még bírja)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
a tagokra is 5 év gari,persze hogy korrekt,nincs is semmi bajom a Speckoval,sem a bringámmal.Csak itt olvasom a problémákat.Egyébként a régi Fox-os Epic tagok cserélhetõek az új Speci tagokkal?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

taiwani gyártósor, de tényleg a suntour-tól van. más kérdés, hogy megvették azt az üzemet. ugy néz ki, mint valami labor. fehér köpenyes emberek rohangálnak, és mûteni lehetne a padlón olyan tiszta.

Akkor a hír fele volt csak igaz (valami suntour), a kínai "b" kategóriás gyártás már nem :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

ezek szerint a Speckót is elérte a szinte mindenhol fellelhetõ minõségromlás?Mára már közhely lett,de nem az a cél,hogy sokáig tartson egy technikai eszköz.

Egy újonnan kifejlesztett termék esetében gyakran elõfordulnak kisebb hiányosságok, teljesen korrekt az 5 év garancia !

Valaki bennfentesebb, végülis tényleg a Stratos-t nyelte be a Speci és így készülnek az új tagok/villák ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
taiwani gyártósor, de tényleg a suntour-tól van. más kérdés, hogy megvették azt az üzemet. ugy néz ki, mint valami labor. fehér köpenyes emberek rohangálnak, és mûteni lehetne a padlón olyan tiszta.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Nem akartak rosszabb a minõséget (hogy többet tudjanak eladni), nem eldobható borotva kategóriáról van szó.

Egész egyszerûen elsõ szériás (volt) a termék és tapasztalatot is kell gyûjteniük a gyártásban. Eddig nem gyártottak telót (vagyis még jó régen igen: futureshock?), persze hogy nem lesz olyan elsõre mint egy fox-os brain.

Az 5 év garanciát azért adják, hogy növeljék a nimbuszát ezeknek a tagoknak telóknak. Ez úgy tûnik rájuk is fér (a legvadabb spekulációk szerint valahol kínában gyártja a suntour)

Azért nem értem az egészet, mert az új epices brain teló például sokkal szebb kidolgozásúnak és minõségibbnek tûnik a fox-nál...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob,
Köszi a gyors ügyintézést, a gép ismét tökéletesen mûködik - a 2008-as tag szerintem még szebb is lett és remélem megbízhatóbb is

örülök, hogy jól mûködik!

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Rob,
Köszi a gyors ügyintézést, a gép ismét tökéletesen mûködik - a 2008-as tag szerintem még szebb is lett és remélem megbízhatóbb is

Röfike,
Sajnálom, hogy nem tudtad kipróbálni jó taggal a gépet, mert hidd el, ez teljesen más érzés (no pog, no fully érzés), mint amikor a tag már halálán van.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Épp ezaz, hogy kéne, régebben nem õk gyártották (amikor a hibás szériák készültek). Hülyeséget nem akarok írni, Rob majd elmeséli, hogy ki-kivel van :)

Ha nem akarsz hülyeséget írni akkor miért írsz tényeket? A régi taggal (Epic) kevesebb gond volt, de az új tag hibáját is azonal orvosolták, ezt nem minden gyártó teszi meg. Azért mert más gyártóknál nincs visszahívás még nem azt jelenti, hogy nem hibáznak, csak õk leszarják, hogy nem tudod használni a cuccot...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Azért ennyire - ahogy itt említve van - nem durva a helyzet... :)

Bár mondhatom, elfogult (is) vagyok.

Ha pedig minden cégre gondolsz, nem csak a specire, akkor viszont : fogyasztói társadalom vagyunk, egyre jobban effelé tolódik minden, ha minden örök életû lenne, elég nagy piac esne ki.. :) Dehát ez megint csak egy közhely.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Azért egy típusú rugóstag hibáját ráhúzni egy egész márkára, elég meredek (és fura) dolog.

úgy általában minden szarabb lett.Nem vettétek észre?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nah akkor nõvérem körbejárhat pár boltot mire talál egy megfelelõ markolatot.
Ha túl sok a 3690 akkor meg majd kapom a számlát :)
Kösz az infót.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"