Ez azt jelenti, hogy semmilyen Phenom SL nem létezik (sima fekete sem)?
Ez a "basic" Phenom. http://www.specializ....jsp?spid=33936. SL pedig nincs, semmilyen, ahogy Rob írta.
nincs SL csak "basic" Phenom cro-mo sinnel.
Köszömöm Rob az infot!
Ez azt jelenti, hogy semmilyen Phenom SL nem létezik (sima fekete sem)?
nincs SL csak "basic" Phenom cro-mo sinnel.Rob!
Kérdezném, hogy Phenom SL fehér-piros nyereg létezik itthon? Lánc katalógusban sima Phenom-ot látok, fehér és fekete verzióban.
http://www.specializ...nomSl_Red_l.jpg
Köszönöm!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nincs kizárva, hogy benyelték, de ha igen, akkor csakis a technológia miatt, nem a gyártósorokért. de erre rákérdezek, ha kinn vagyok.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Orby: Grat, én tudom milyen egy jó tag! (az enyém még bírja)
nem sajnos, mert nem egyezik a felfogatás.
nincs kizárva, hogy benyelték, de ha igen, akkor csakis a technológia miatt, nem a gyártósorokért. de erre rákérdezek, ha kinn vagyok.Valaki bennfentesebb, végülis tényleg a Stratos-t nyelte be a Speci és így készülnek az új tagok/villák ?
nem sajnos, mert nem egyezik a felfogatás.Egyébként a régi Fox-os Epic tagok cserélhetõek az új Speci tagokkal?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
taiwani gyártósor, de tényleg a suntour-tól van. más kérdés, hogy megvették azt az üzemet. ugy néz ki, mint valami labor. fehér köpenyes emberek rohangálnak, és mûteni lehetne a padlón olyan tiszta.
ezek szerint a Speckót is elérte a szinte mindenhol fellelhetõ minõségromlás?Mára már közhely lett,de nem az a cél,hogy sokáig tartson egy technikai eszköz.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
örülök, hogy jól mûködik!Rob,
Köszi a gyors ügyintézést, a gép ismét tökéletesen mûködik - a 2008-as tag szerintem még szebb is lett és remélem megbízhatóbb is
Ha nem akarsz hülyeséget írni akkor miért írsz tényeket? A régi taggal (Epic) kevesebb gond volt, de az új tag hibáját is azonal orvosolták, ezt nem minden gyártó teszi meg. Azért mert más gyártóknál nincs visszahívás még nem azt jelenti, hogy nem hibáznak, csak õk leszarják, hogy nem tudod használni a cuccot...Épp ezaz, hogy kéne, régebben nem õk gyártották (amikor a hibás szériák készültek). Hülyeséget nem akarok írni, Rob majd elmeséli, hogy ki-kivel van
úgy általában minden szarabb lett.Nem vettétek észre?Azért egy típusú rugóstag hibáját ráhúzni egy egész márkára, elég meredek (és fura) dolog.