Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen sajnos kiegészítõknél egyre csak szélesebb a választék, és egészen egyszerûen nem fér bele mindennek az ára. (legalábbis enny oldalba biztosan nem)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A katalógus az nem árlista, hanem termékbemutató kiadvány. Olyan széles és tartalmas termékpaletta mellett, mind a Specié, egy könyvet lehetne gyártani, hogy annak a kívánságnak is eleget tegyen. Árkeresésre és részletes ismerkedésre ott a honlap. A gyári, és reméljük, hogy hamarosan a hazai forgalmazói.:)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Nem teljesen értem ezt a katalógust.

Miért csak az alapmodellek árai olvashatók? Vagy csak ezek lesznek kaphatók?

Persze, ha az új weblapon (lesz-e?) majd az árak megtalálhatók, akkor nem szóltam, ne pazaroljuk a papírt.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Igy igaz :) egyébként nekem kifelyezetten tetszik a kiadvány, érzésem szerint visszaadja azt a szinvonalat, amit a márka amugy képviselni akar. Grat:clap:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen, helyesen úgy kellett volna szerepelnie, ahogy a thez mondja: xy ft-tól, mert többféle fast trak kapható, mindegyik sima, és LK (low knob - alacsony minta) felépítésben is, de annyi helyünk nincsen :)
a katalógusban helyesen fog szerepelni, remélem ez volt a legnagyobb hiba :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Jogos, véletlen össze lett vonva az összes gumi

Tehát:
3390ft-TÓL, akár 2bliss rendszerrel is!

A katalógusban - remélhetõleg jól fog szerepelni.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

nem látom mi az, de a drótos az mindig ilyen 3000-3500 körül mozog, a kevláros meg 7000-10000
már ha külsõrõl beszélünk.

Igen tudom az árakat, én is vettem egy pár kevlárost, ezért furcsáltam hogy az új katalogusotokban a 43. oldalon pont ez: http://www.specializ....jsp?spid=35737
a gumi alá volt irva az olcsóbb ár. Lehet ez egy elírás, vagy valamit nem jól olvasok a gumi adatlapján?:chin:

edit: Konkrétan erre gondoltam:
Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gondoltam :) a drótos fast trak (és fast trak lk) sport ennyi, a kevláros fast trak lk meg 7290.
eskar-ból szintén van drótos meg kevláros, meg resolution-ból is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Erre gondolt. http://forum.bikemag...&postcount=5978

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ez lehet hogy itthon csak 3390.- vagy elírás?:chin:

nem látom mi az, de a drótos az mindig ilyen 3000-3500 körül mozog, a kevláros meg 7000-10000
már ha külsõrõl beszélünk.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

hol láttad?
katalógusban 7190 ft :)

Fentebb Rob által linkelt új specko katalogban a 43.oldalon. Én is furcsálom, mert 7000 körül vettem öket.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hol láttad?
katalógusban 7190 ft :)

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Ez lehet hogy itthon csak 3390.- vagy elírás?:chin:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Nem vagy te egy kicsit gonosz?:D:D:D

Én képviselem a cégnél (is) a köcsög, negatív megmondóember szerepét:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A stilisztikára és a helyesírásra kéne kicsit ráfeküdni. Egyébként egész jó.:)

jövõre igérem "magyarosabb" lesz ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Én mondtam:D

Nem vagy te egy kicsit gonosz?:D:D:D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Én mondtam:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem valami translation errort mesel az adobe
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak itt, csak most, csak nektek: Specialized 2008 Hun final "pre-release" :)

persze biztos vannak benne apróbb hibák, pedig nagyon igyekeztünk. Ezekért elõre elnézést! Véleményeket, észrevételeket a kiadóba :D Igyekszünk megfogadni, és a jövõ évit még sokkal jobbra csinálni, hogy mindenki számára tökéletes legyen.
Ha minden igaz, hétfõtõl már nyomtatott formában a Specialized kereskedõknél is elérhetõ!

http://www.mediafire.com/?l2jdmyznwrd