Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Németországban hol kapható Specialized bicaj?Elakadtam a keresésben a nyelvi nehézségek miatt.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

na ja, de ha nem tetszett akkor teljesen mindegy. 2-3-5ezer forintert nem szabad ott hagyni, de 10 mar egesz komoly penz. es az a hardrock attol hogy regi meg nem tul ertekes egy "igazi" retro rajongo szamara sem.

Nem tartottam volna meg,gatyába ráztam volna,aztán ment volna a piacra.De nagyon sok meló lett volna vele,ezért is nem vettem meg.Nem értek túlságosan a retro bicajokhoz,de gyanitottam,ez nem lett volna jó vétel.Lehet hogy 5ig le tudtam volna tornászni az árat,de inkább egy alu scottot nézegettem,ami hibátlan állapotu volt,de otthagytam azt is,már bánom.20ért elhozható volt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ja, de ha nem tetszett akkor teljesen mindegy. 2-3-5ezer forintert nem szabad ott hagyni, de 10 mar egesz komoly penz. es az a hardrock attol hogy regi meg nem tul ertekes egy "igazi" retro rajongo szamara sem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
elképzelhetõ.Akkor lehet hogy otthagytam egy igazi retro Speckót.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azok a rettenet gagyi alkatreszek pedig eleg valoszinu hogy gyari cuccok rajta. a hardrock mindig is also-kategoria volt, csak a 80-as evekbeli olcso cuccok mai szemmel mar gagyinak tunnek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Szeretem,amikor egy márkán belüli típust sokáig gyártanak,és nem jönnek ki 2 évente hangzatos,új,paraszvakító nevekkel.20 év az már szép kor.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
88-89 környékén már volt Hardrock
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Láttam ma az ócskapiacon egy nagyon régi Specialized Hardrockot vagy mit.Fekete acél váz,sárga felirat.Rettenet gagyi mûanyag cuccok voltak rajta,valószínû nem gyári szerelvények.szívesen elhoztam volna,de 10 ezer irányáron irreális volt.Mióta készítenek Hardrockot?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Általában két szintû vázszett volt/van:
- "alap" alu
- s-works karbon kiegészítve valami marhasággal (karbon s-works hajtómû, saját "jól bevált" karbon telók stb.)

Ez az epic-nél idén felborult (stumpinál nem).
Rockhopper stb. típusoknál nincs vázszett.

A karbon s-works vázat még harmad áron sem merném bevállalni :) (karbon láncvilla, karbon hajtókar stb.)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a fox is csinal mar 1.5 - 1.1/8 nyaku telot

RAUH-Welt
B E G R I F F

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Egy csúcs teló kb 150 ezer Ft...Ja meg a forint is romlott...persze nem ennyit.Mellesleg szerintem jobb lenne,ha csak opció lenne az elsõ teló,mert aki ilyen vázat vesz,az szereti összeválogatni a cuccokat.Kíváncsi lennék,mennyi karbon vázszettet sikerült eladni a világban.

Csak ezzel a telóval használható - ezért is adják hozzá - mert a fejcsõ nem fix átmérõjú, hanem keskenyedik, és ezért mást nem tudsz beletenni. Ha jól rémlik.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

A vázszettnek most már tartozéka az elsõteló, nem? Ez azért megmagyarázza valamennyire a magasabb árat, bár ez így is a rablás kategóriája...

Egy csúcs teló kb 150 ezer Ft...Ja meg a forint is romlott...persze nem ennyit.Mellesleg szerintem jobb lenne,ha csak opció lenne az elsõ teló,mert aki ilyen vázat vesz,az szereti összeválogatni a cuccokat.Kíváncsi lennék,mennyi karbon vázszettet sikerült eladni a világban.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Tudja valaki, hogy a specialized nyeregcsõ szûkítõ milyen hosszú?

úgy tudom 8 cm

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Lehet csak mûsoroztak azzal,hogy nem lesz alu.Kiéheztették a vásárlókat,hogy aztán egymást taposva rohanjanak az alu vázakért.:)

Ennyi pénzért persze hogy nem kell, tõlünk nyugatabbra sem.2006-os katalógus szerint,a karbon vázszett 600 000 Ft.Ezt a duplájára növelt árat,nem tudom mi indokolhatja.

A vázszettnek most már tartozéka az elsõteló, nem? Ez azért megmagyarázza valamennyire a magasabb árat, bár ez így is a rablás kategóriája...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tudja valaki, hogy a specialized nyeregcsõ szûkítõ milyen hosszú?

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Lehet csak mûsoroztak azzal,hogy nem lesz alu.Kiéheztették a vásárlókat,hogy aztán egymást taposva rohanjanak az alu vázakért.:)

Már hónapok óta megjelentek alu verziók is, tehát mégis van elég rugóstag.

Szerintem kipróbálták mit szól a piac (vagyis a tényleges vásárlók akik fizetnek is a kerékpárért) a karbonhoz.

Ennyi pénzért persze hogy nem kell, tõlünk nyugatabbra sem.2006-os katalógus szerint,a karbon vázszett 600 000 Ft.Ezt a duplájára növelt árat,nem tudom mi indokolhatja.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vazszettkent mindig is leginkabb csak az s-works es karbon verziok voltak, csak bontva lehet kapni rockhopper vazat stb.

eleinte keves volt a rugostag, most mar lehet hogy legyartottak a kello karbonvaz mennyiseget, foleg hogy nincs ra eleg nagy felvevopiac, es atalltak az alura.

RAUH-Welt
B E G R I F F

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Már hónapok óta megjelentek alu verziók is, tehát mégis van elég rugóstag.

Szerintem kipróbálták mit szól a piac (vagyis a tényleges vásárlók akik fizetnek is a kerékpárért) a karbonhoz. Kutyának se kell, nem jött be, remélem elõbb utóbb lesz vázszettben is, nem csak komplett kerékpárként.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
pontosan. nincs eleg rugostag ahhoz hogy az alu es karbon vazakba is legyen eleg, igy a karbont nyomjak inkabb. gyanitom abbol tudnak tobb penzt kihozni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
hát figyelj van itt nálunk egy Gipsz Lénárt nevû vállalkozó. na kósza hírekben beszélik hogy az meg megvette az ódit szõr-bõr. ja amúgy igazából meg üléshuzatot gyárt, többek közt a audinak is. :)

mintha Rob régebben említette volna hogy nem tudnak elég tagot meg telót gyártani és a karbon élvez prioritást azért nem erõltetik annyira az alu epicet. de ha rosszul emléxem majd a mester kijavít. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való