Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2009. június 05. - 14:25
(Kuszinál van új Specialized katalógus.)
Írta 2009. június 05. - 14:12
... miszerint az M betûs márka megvette a Specit szõröstül-bõröstül.
A Magellan?! AztaQ!
Csak simán 1x. Max 2x.
Írta 2009. június 05. - 13:48
Vagy felülrõl eldöntött kinyírási taktika. Elõre is elnézést ha hülyeséget írnék, de nem vagyok szakértõje a kérdésnek csak kósza információt hallottam miszerint az M betûs márka megvette a Specit szõröstül-bõröstül. És talán úgy döntöttek ezzel az üzletpolitikával kinyírják és akkor már nem csak a közép kategóriát uralhatják.
Ekkora "ordas" butaságot már régen hallottam.:hahaha:
Írta 2009. június 05. - 13:24
Vagy felülrõl eldöntött kinyírási taktika. Elõre is elnézést ha hülyeséget írnék, de nem vagyok szakértõje a kérdésnek csak kósza információt hallottam miszerint az M betûs márka megvette a Specit szõröstül-bõröstül. És talán úgy döntöttek ezzel az üzletpolitikával kinyírják és akkor már nem csak a közép kategóriát uralhatják. Anno még volt ismerõsöm a Specinél õ mesélte, gondban vannak mert az alap-közép kategóriában nem tudnak számottevõ eladásokat produkálni, a prémium kategóriából meg ugye nem vesznek oly sokat kishazánkban.
Szerintem ezt jo alaposan gondold át...
És hogy jön ide kishazánk? Világszinvonalon kb a speci-nek Mo egy akkor piac mint mondjuk a márciusi honap San Francisco-ban...
"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Írta 2009. június 05. - 12:38
Vagy felülrõl eldöntött kinyírási taktika. Elõre is elnézést ha hülyeséget írnék, de nem vagyok szakértõje a kérdésnek csak kósza információt hallottam miszerint az M betûs márka megvette a Specit szõröstül-bõröstül. És talán úgy döntöttek ezzel az üzletpolitikával kinyírják és akkor már nem csak a közép kategóriát uralhatják. Anno még volt ismerõsöm a Specinél õ mesélte, gondban vannak mert az alap-közép kategóriában nem tudnak számottevõ eladásokat produkálni, a prémium kategóriából meg ugye nem vesznek oly sokat kishazánkban.Eléggé megnyomta a speci a ceruzát a felsõ kategóriában (is) az amcsik is anyáznak. Öngyilkos taktikának tûnik a jelenlegi "gazdasági közhangulatban"...
Érthetetlen miért nem árulják az epicet a megszokott aluminimum vázszettként, a rossebbnek se kell karbon...
Írta 2009. június 05. - 11:50
Biztos lesz majd aluban is epic vázszett.Valami olyasmi lehet ez most náluk,mint a Shimanó ahogy csinálja.Az új fejlesztések elõször mindig csak a horrordrága XTR-ben érhetõek el,aztán szivárog lejjebb.
Írta 2009. június 05. - 09:49
Érthetetlen miért nem árulják az epicet a megszokott aluminimum vázszettként, a rossebbnek se kell karbon...
Írta 2009. június 05. - 09:40
Na nem, azért kapsz hozzá egy villát is!Csak a váz kerül 1 200 000 Ft-ba????
Írta 2009. június 05. - 09:05
berm és divide lesz itthon, Kovács Tamás kért tõlem ilyet, szerintem ha megkérem lesz alkalmad kipróbálni õket.
árban: az európai ár az irányadó, számold át napi árfolyamon a kisker árat, és annyi lesz holnap meg is tudom neked nézni.
amugy ha van, akkor kb rendeléstõl 2 hét
Élnék a lehetõséggel, ha lehet )...
Írta 2009. június 05. - 08:29
Csak a váz kerül 1 200 000 Ft-ba????1,2 az árlista szerint
http://www.specializ...2009_krpvaz.pdf
Írta 2009. június 04. - 22:26
1,2 az árlista szerintaz sworks epic vázszettnek mennyi körül alakul az ára? (európai árat se találtam hozzá)
jövõre rendelésre hoztok?
http://www.specializ...2009_krpvaz.pdf
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. június 04. - 22:24
az sworks epic vázszettnek mennyi körül alakul az ára? (európai árat se találtam hozzá)árban: az európai ár az irányadó, számold át napi árfolyamon a kisker árat, és annyi lesz holnap meg is tudom neked nézni.
jövõre rendelésre hoztok?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. június 04. - 21:41
Off:
Rob, Thez mondta, hogy veled beszéljek (de véletlenül kitöröltem a számod), Langster ügyben.
Tudsz dobni egy elérhetõséget (mail/mobil...)?
Köszi
dögölj meg
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. június 04. - 21:22
harminc, nyolctizenkilenc huszonhárom huszonháromOff:
Rob, Thez mondta, hogy veled beszéljek (de véletlenül kitöröltem a számod), Langster ügyben.
Köszi
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. június 04. - 20:39
Köszi
Írta 2009. június 04. - 20:25
árban: az európai ár az irányadó, számold át napi árfolyamon a kisker árat, és annyi lesz holnap meg is tudom neked nézni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. június 04. - 12:23
csak rendelésre hozunk ilyesmit
én sajnálom a legjobban, de ezeknek nincs piaca itthon (egyáltalán a drága szemüvegeknek) csak a 3 ezres bbb és merida megy.
most rendeltünk párat meglátom mekkora lesz a visszaigazolási arány.
aztán megbeszéljük melyik tetszik, és hozunk neked is egyet
Mennyit kellene várni rá és mi lenne az ára $-ban, EURO-ban vagy Ft-ban (ez jöhet magánban is).
Sajnos tavaly nem hoztam magamnak mikor kint voltma, mert volt egy O....., de hétvégen szíváson sikerült elhagynom így most kellene egy. Kettõt ki is tudok próbálni (HALF és BERM), de a DIVIDE az nincs senkinek sem a környezetembe és a rendelés elõtt ezeket jó lenne összehasonlítani egy próba erejére hogy hogyan is állnak a fejemen (hol ér hozzá az arcomhoz és mennyi rés van alul, oldalt, stb.).
Írta 2009. június 04. - 08:45
Írta 2009. június 04. - 08:14
Nekem van. Szenzációs, alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, alapból sárgás a lencse, de például a hegyekben, magasan teljesen elzöldül. És ami még nagyon fontos nem párásodik, hétvégén Szilváson sem, leszámítva a kis ördög oldali tolásnál, de normális tempójú tekerésnél magától kitisztul. Nagy királyság! Nagyon drágán!csak rendelésre hozunk ilyesmit
én sajnálom a legjobban, de ezeknek nincs piaca itthon (egyáltalán a drága szemüvegeknek) csak a 3 ezres bbb és merida megy.
most rendeltünk párat meglátom mekkora lesz a visszaigazolási arány.
aztán megbeszéljük melyik tetszik, és hozunk neked is egyet
Írta 2009. június 04. - 07:01
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy