Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Ha meg is venné a Merida a Speckót,gazdaságilag nem érné meg nekik,egy ekkora nevû márkát tönkretenni.Több pénzt hozna nekik,ha úgy árulnák a Meridákat is,hogy a "Specialized csoport tagja".De szerintem nem igaz a hír.

(Kuszinál van új Specialized katalógus.)

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

... miszerint az M betûs márka megvette a Specit szõröstül-bõröstül.

A Magellan?! AztaQ!
:D
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Vagy felülrõl eldöntött kinyírási taktika. Elõre is elnézést ha hülyeséget írnék, de nem vagyok szakértõje a kérdésnek csak kósza információt hallottam miszerint az M betûs márka megvette a Specit szõröstül-bõröstül. És talán úgy döntöttek ezzel az üzletpolitikával kinyírják és akkor már nem csak a közép kategóriát uralhatják.

Ekkora "ordas" butaságot már régen hallottam.:hahaha:

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

Vagy felülrõl eldöntött kinyírási taktika. Elõre is elnézést ha hülyeséget írnék, de nem vagyok szakértõje a kérdésnek csak kósza információt hallottam miszerint az M betûs márka megvette a Specit szõröstül-bõröstül. És talán úgy döntöttek ezzel az üzletpolitikával kinyírják és akkor már nem csak a közép kategóriát uralhatják. Anno még volt ismerõsöm a Specinél õ mesélte, gondban vannak mert az alap-közép kategóriában nem tudnak számottevõ eladásokat produkálni, a prémium kategóriából meg ugye nem vesznek oly sokat kishazánkban.

Szerintem ezt jo alaposan gondold át...
És hogy jön ide kishazánk? Világszinvonalon kb a speci-nek Mo egy akkor piac mint mondjuk a márciusi honap San Francisco-ban...
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Eléggé megnyomta a speci a ceruzát a felsõ kategóriában (is) az amcsik is anyáznak. Öngyilkos taktikának tûnik a jelenlegi "gazdasági közhangulatban"...

Érthetetlen miért nem árulják az epicet a megszokott aluminimum vázszettként, a rossebbnek se kell karbon...

Vagy felülrõl eldöntött kinyírási taktika. Elõre is elnézést ha hülyeséget írnék, de nem vagyok szakértõje a kérdésnek csak kósza információt hallottam miszerint az M betûs márka megvette a Specit szõröstül-bõröstül. És talán úgy döntöttek ezzel az üzletpolitikával kinyírják és akkor már nem csak a közép kategóriát uralhatják. Anno még volt ismerõsöm a Specinél õ mesélte, gondban vannak mert az alap-közép kategóriában nem tudnak számottevõ eladásokat produkálni, a prémium kategóriából meg ugye nem vesznek oly sokat kishazánkban.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
ennyiért szerintem többnyire csak a szponzorált versenyzõk fognak vázat venni,vagyis valaki megveszi nekik.Fõleg hogy nincs mostanában jó híre,a Speckós rugóstagoknak.

Biztos lesz majd aluban is epic vázszett.Valami olyasmi lehet ez most náluk,mint a Shimanó ahogy csinálja.Az új fejlesztések elõször mindig csak a horrordrága XTR-ben érhetõek el,aztán szivárog lejjebb.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Eléggé megnyomta a speci a ceruzát a felsõ kategóriában (is) az amcsik is anyáznak. Öngyilkos taktikának tûnik a jelenlegi "gazdasági közhangulatban"...

Érthetetlen miért nem árulják az epicet a megszokott aluminimum vázszettként, a rossebbnek se kell karbon...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Csak a váz kerül 1 200 000 Ft-ba????

Na nem, azért kapsz hozzá egy villát is!Feltöltött kép

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

berm és divide lesz itthon, Kovács Tamás kért tõlem ilyet, szerintem ha megkérem lesz alkalmad kipróbálni õket.
árban: az európai ár az irányadó, számold át napi árfolyamon a kisker árat, és annyi lesz :) holnap meg is tudom neked nézni.
amugy ha van, akkor kb rendeléstõl 2 hét

Élnék a lehetõséggel, ha lehet :o)...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

1,2 az árlista szerint

http://www.specializ...2009_krpvaz.pdf

Csak a váz kerül 1 200 000 Ft-ba????

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

az sworks epic vázszettnek mennyi körül alakul az ára? (európai árat se találtam hozzá)
jövõre rendelésre hoztok?

1,2 az árlista szerint

http://www.specializ...2009_krpvaz.pdf
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

árban: az európai ár az irányadó, számold át napi árfolyamon a kisker árat, és annyi lesz :) holnap meg is tudom neked nézni.

az sworks epic vázszettnek mennyi körül alakul az ára? (európai árat se találtam hozzá)
jövõre rendelésre hoztok?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Off:
Rob, Thez mondta, hogy veled beszéljek (de véletlenül kitöröltem a számod), Langster ügyben.
Tudsz dobni egy elérhetõséget (mail/mobil...)?
Köszi ;)

dögölj meg :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Off:
Rob, Thez mondta, hogy veled beszéljek (de véletlenül kitöröltem a számod), Langster ügyben.
Köszi ;)

harminc, nyolctizenkilenc huszonhárom huszonhárom

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Off:
Köszi ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
berm és divide lesz itthon, Kovács Tamás kért tõlem ilyet, szerintem ha megkérem lesz alkalmad kipróbálni õket.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

csak rendelésre hozunk ilyesmit :(
én sajnálom a legjobban, de ezeknek nincs piaca itthon (egyáltalán a drága szemüvegeknek) csak a 3 ezres bbb és merida megy.
most rendeltünk párat meglátom mekkora lesz a visszaigazolási arány.
aztán megbeszéljük melyik tetszik, és hozunk neked is egyet :)

Mennyit kellene várni rá és mi lenne az ára $-ban, EURO-ban vagy Ft-ban (ez jöhet magánban is).

Sajnos tavaly nem hoztam magamnak mikor kint voltma, mert volt egy O....., de hétvégen szíváson sikerült elhagynom így most kellene egy. Kettõt ki is tudok próbálni (HALF és BERM), de a DIVIDE az nincs senkinek sem a környezetembe és a rendelés elõtt ezeket jó lenne összehasonlítani egy próba erejére hogy hogyan is állnak a fejemen (hol ér hozzá az arcomhoz és mennyi rés van alul, oldalt, stb.).

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
mi pénz egy ilyen?Mibõl van?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

csak rendelésre hozunk ilyesmit :(
én sajnálom a legjobban, de ezeknek nincs piaca itthon (egyáltalán a drága szemüvegeknek) csak a 3 ezres bbb és merida megy.
most rendeltünk párat meglátom mekkora lesz a visszaigazolási arány.
aztán megbeszéljük melyik tetszik, és hozunk neked is egyet :)

Nekem van. Szenzációs, alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, alapból sárgás a lencse, de például a hegyekben, magasan teljesen elzöldül. És ami még nagyon fontos nem párásodik, hétvégén Szilváson sem, leszámítva a kis ördög oldali tolásnál, de normális tempójú tekerésnél magától kitisztul. Nagy királyság! Nagyon drágán!Feltöltött kép

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ÉN biztos venném, ha normálisan lehetne dioptriás adapterezni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy