Akkor nem sokat bírt...Kb 5700km van benne.
Találkoztam olyannal is amely ennyit sem bírt........
Akkor nem sokat bírt...Kb 5700km van benne.
Akkor nem sokat bírt...Kb 5700km van benne.Az sajnos persely kopás, x-factoros elvtársak segítenek...
Az Epicem ha megemelem a hátulját,kottyan egy kicsit.Nem tudom ,lehet újkorában is lehetett ez,vagy a csapágyak koptak meg?A Foxos tag,a Brain szelep tetején mérve,kb 4 mm-t mozog oldalra.Ha csapágygond van,akkor csak ezek lehetnek rosszak.Mennyiben van ez a két db önbeálló csapágy?És lehet e kapni?
Ebben csak az a fura,hogy nekem összmax 10 kattanást lehet tekerni.Vagy ez már az új taghoz van?
Az Epicem ha megemelem a hátulját,kottyan egy kicsit.Nem tudom ,lehet újkorában is lehetett ez,vagy a csapágyak koptak meg?A Foxos tag,a Brain szelep tetején mérve,kb 4 mm-t mozog oldalra.Ha csapágygond van,akkor csak ezek lehetnek rosszak.Mennyiben van ez a két db önbeálló csapágy?És lehet e kapni?
BEÁLLÍTÁSI ÖTLETEK AZ EPIC BRAIN RUGÓSTAGJÁHOZ:
(egy mentett pdf utmutatóból)
Kerékpáros súlya (kg) Nyomás (PSI) Kattanások száma zárt állásból
41-45 60 - 62 21 - 20
45-50 62 - 65 21 - 20
50-54 65 - 68 20 - 18
54-60 68 - 71 20 - 18
60-64 71 - 74 18 - 16
64-68 74 - 79 18 - 16
68-73 79 - 84 18 - 16
73-77 84 - 89 16 - 14
77-82 89 - 94 16 - 14
82-86 94 - 99 16 - 14
86-91 99 - 104 14 - 12
91-95 104 - 114 14 - 12
RAUH-Welt
B E G R I F F
Reméltem, hogy veszed a lapot.nem, Thomson Masterpiece
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Norbi update?
RAUH-Welt
B E G R I F F
jövõre külön jön a váz és a villa, a vázban adapter ahhoz, hogy sima villával, fox-féle 1,1/8-1,5" villával és a sajátjával is lehessen használni.Egy csúcs teló kb 150 ezer Ft...Ja meg a forint is romlott...persze nem ennyit.Mellesleg szerintem jobb lenne,ha csak opció lenne az elsõ teló,mert aki ilyen vázat vesz,az szereti összeválogatni a cuccokat.Kíváncsi lennék,mennyi karbon vázszettet sikerült eladni a világban.
nem kompatibilis vele 100%-osan, a speciben fentebb van a csapágy. adapter kell a használatához.a fox is csinal mar 1.5 - 1.1/8 nyaku telot
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
És apropó, egy mezzel leszek meglepve ezen alkalomból, ezért érdeklõdöm, ha tudja valaki, hogy Specialized mezeket nagyobb választékban melyik üzletben találok? A hozatós dolog nem játszik, mezt fénykép alapján nem veszek, csak felpróbálva... Eddig csak a Vár kerékpárban láttam többet a márkából, más ötlet? Nem egyszerû a bringás ruházat beszerzése, ha lány az ember... (nagyot sóhajtó smiley) (bár cipõt már tudtam próbálni, sõt többféle nõi Specit is, juhéj )
persze nem art ha van zsir olyan bringakon ahol a nyeregcso nincs mozgatva de sokat megy a tulaj esoben. volt egy-ket melegitos satuba befogos szetflexelos esetem amuhelyben anno.
no de terjunk vissza a temahoz
akarok egy tarmac-ot az allez helyett most! [ez rob-nak szol, penteken van a szulinapom ]
Norbi update?az en nyeregcsovemen nincs egy gramm zsir sem. nem is lesz
Nekem már múlik erõsenigények b+
én csak egy zöld fekete speci mez gatya kombót szeretnék....és nem sokára lesz a névanpom...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
igények b+
én csak egy zöld fekete speci mez gatya kombót szeretnék....és nem sokára lesz a névanpom...
Ha mégis unnád , próbáld be a zsírzást tutira nem fog recsegni.remélem a konám nem jár így...recseg néha de már megszoktam
pont ezért az igényeim is kisebbekDe neked nincs a családodban speci forgalmazó
igények b+