Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Ahoj Laciklon!
Köszi az infót amit küldtél, de a mai délutánt az országúti bringán töltöttem tesztelés gyanánt. Mentem ebben a fincsi szélben egy Pétfürdõ-Berhida-Papkeszi-Balatonkenese-Balatonfûzfõ-Fûzfõ gyártelep-Papkeszi-Berhida-Pétfürdõ távot. Egy jó kis 50-s karika lett belõle. Érdekes jószág ez az országúti, folyton teljesítmény kényszere van rajta az embernek :).ellenben nem csodálkozom azon, hogy az országútisok zöme nem szereti a bringautakat.Olyan ratyi állapotban vannak, hogy néhány helyen freeride biciklivel lehetne csak egészségesen haladni rajta. :)

A balatoni bringaút outival járhatatlan.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Ahoj Laciklon!
Köszi az infót amit küldtél, de a mai délutánt az országúti bringán töltöttem tesztelés gyanánt. Mentem ebben a fincsi szélben egy Pétfürdõ-Berhida-Papkeszi-Balatonkenese-Balatonfûzfõ-Fûzfõ gyártelep-Papkeszi-Berhida-Pétfürdõ távot. Egy jó kis 50-s karika lett belõle. Érdekes jószág ez az országúti, folyton teljesítmény kényszere van rajta az embernek :).ellenben nem csodálkozom azon, hogy az országútisok zöme nem szereti a bringautakat.Olyan ratyi állapotban vannak, hogy néhány helyen freeride biciklivel lehetne csak egészségesen haladni rajta. :)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Köszönöm kérdésed,nagyon jól.Mégsem a Bakonyba mentem,hanem a Káli medencébe.Régi kedvenc tervem valósítottam meg végre,megkerestem 6 db 13.századi templom romot.Keveregtem sosem járt helyeken,majgnem rámentem egy kölyök vadmalacra,készítettem kb 150 fényképet,aztán sikeresen lekéstem az utolsó vonatot,így Ábrahámhegyrõl vonat segitsége nélkül kellett hazatekernem.Ezért egy kicsit sok lett a táv,160 km.40 km-el több,mint kellett volna,de legalább bepótoltam a múlt hetet is.

160Km? Terepen? Mikor értél haza? Nem vagy semmi! A képeket fel teszed valahová? Mennyi szint volt abban a távban?
Hmm .. Jó sokat kérdeztem.... :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ma megy valaki, valamerre tekerni?
egy túratempóra csatlakoznék...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Dózer! Neked hogy sikerült a túra?

Köszönöm kérdésed,nagyon jól.Mégsem a Bakonyba mentem,hanem a Káli medencébe.Régi kedvenc tervem valósítottam meg végre,megkerestem 6 db 13.századi templom romot.Keveregtem sosem járt helyeken,majgnem rámentem egy kölyök vadmalacra,készítettem kb 150 fényképet,aztán sikeresen lekéstem az utolsó vonatot,így Ábrahámhegyrõl vonat segitsége nélkül kellett hazatekernem.Ezért egy kicsit sok lett a táv,160 km.40 km-el több,mint kellett volna,de legalább bepótoltam a múlt hetet is.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Mi is voltunk ma egy lazát. Jókai-bánya- Kab-hegy csúcsa- Zsófiapuszta-Úrkút õskarszt-csalános völgy-Kislõd vashámor(Sobri kalandpark)-Ajka

A sobri park megint tele volt délben már nem volt egy szabad parkolóhely sem.:)
Úrkút után ahol régen a Kislõd maraton ment arra indultunk, de egy tanya mellett le volt szalagozva az út, de továbbmentünk. Tanya belsõ területére értünk lennt két ló, felénk futó 2 nagytestû kutya. Szerencsére a tanya tulaja rendes volt, megengedte, hogy átmenjünk a bringákkal a földeken.:)
Ja láttunk gyönyörû kiscsikót is.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Alsópere felé jártatok? Vagy Tés és Jásd között a kéken? Esetleg a K... emelkedõn?

A pontos menü: Inota- Várvölgy-Tési fennsík-Alsópere-Öreg Futóné-Tés-Római fürdõ-Jásd-K emelkedõ-Hamuház- Mellárföldeknél Bakonykuti-Hideg völgy, Inota.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Szia!
......Ú, de ráéreztél a menüre : alsópere-tés-jásd-K:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szívesen máskor is, amikor kirándulni akarsz! De ha edzeni akarsz, rám ne számíts! :) Így is elég volt! Nekünk a vége 68,5 km és 1381 méter szint lett. Estére még Babival besétáltunk levezetésként Palotára, meg vissza.

Alsópere felé jártatok? Vagy Tés és Jásd között a kéken? Esetleg a K... emelkedõn?

A sebesség mindent megold.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Lacikon, köszönöm szépen a mai túrát, nagyon frankó karika lett belõle. A végén Várpalotáról hazafelé az a szembe szél már nem esett annyira jól, de itthon bedobtam hirtelen vagy 16000 kalóriát és most már jobb, csak megint ezek a hangok....................:) Már várom a következõ Bakony ostromlást.

Szívesen máskor is, amikor kirándulni akarsz! De ha edzeni akarsz, rám ne számíts! :) Így is elég volt! Nekünk a vége 68,5 km és 1381 méter szint lett. Estére még Babival besétáltunk levezetésként Palotára, meg vissza.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Lacikon, köszönöm szépen a mai túrát, nagyon frankó karika lett belõle. A végén Várpalotáról hazafelé az a szembe szél már nem esett annyira jól, de itthon bedobtam hirtelen vagy 16000 kalóriát és most már jobb, csak megint ezek a hangok....................:) Már várom a következõ Bakony ostromlást.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
vasárnap pedig gyertek Vinyére pályát bejárni:)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Szerintem csak én készülök:)

Tarts velünk! 10 órai indulás, kb a tavalyi bejárás ismétlése egy alsóperei kitérõvel...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Szerintem csak én készülök

Besûrüsödött a hétvégére a kertimunka, úgyhogy sajnos ki kell hagynom a túrát.
Majd a jövõ héten Papodozunk max :D
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Látom készültek a Gázlóra.-:D

Szerintem csak én készülök:)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Jönne valaki erre a túrára?Vasárnapra már rossz idõt ígérnek.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Látom készültek a Gázlóra.-:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Szombaton erre a túrára invitálok mindenkit:

C

Vp.,Hárskút a régi vp.-i úton,Pénzesgyõri földút,Som hegy alatt a keleti oldalon, Szépalama puszta,Kõris hegy,Réz bükki út,(ezen úgyis ritkán megyünk lefelé),Bakonybél,(itt kéne kajálni),szokásos murvás út a Hajagra,Hárskút,Veszprém.

9-kor indulhatnánk.Táv kb:90-100 km.Tempo:csak nyugisan.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Ano!

Minden jót és szépt! Füled érjen bokáig!
Stb. stb. stb.! :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
én egy Bakonybél környéki tekerésre gondoltam.Ami elmaradt a hétvégén.