Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. May 05. - 19:18
Posted 2010. May 05. - 08:29
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2010. May 05. - 08:13
Ennek ellenére szerintem még soha nem mentél fel a p+ -on a Várberekre, a kéken le Jásdra, a füves mezõn fel a Kis-Futónéra.A tési fennsík már megvolt egy párszor az idén...
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. May 05. - 07:32
Ano!
Minden jót és szépt! Füled érjen bokáig!
Stb. stb. stb.!
nagyon szépen köszönöm!!
Posted 2010. May 05. - 07:16
én szoktam rá menni,nem is tudtam,hogy most lesz,vagyis azt hittem,késõbb van.Kéne rá menni,jó szokott lenni ez a túra.Laciklon,nektek kötelezõ!:)Többieknek meg erõsssen ajánlott.
Mi családostól erre megyünk:NO MOTOR RALLY - Csesznek
A tési fennsík már megvolt egy párszor az idén...
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. May 04. - 21:55
Tervezem, csak a korai indulás okozhat problémát. a 4.40kor induló vonattal 8.21re ott is leszek:)
akkor egyazon vonaton fogunk utazni.Találkozunk,a bringa szállítóban.Tavaly nagyon kis pöpec bringás kocsival mentünk.Remélem most is az lesz.
Posted 2010. May 04. - 21:50
Akár mehetnénk is...
Te tervezed?
Tervezem, csak a korai indulás okozhat problémát. a 4.40kor induló vonattal 8.21re ott is leszek:)
Posted 2010. May 04. - 21:37
Posted 2010. May 04. - 21:13
Posted 2010. May 04. - 21:01
Sajnos nekem nem jó, szokásos értekezlet és judo-edzés.Csütörtökön viszont a szokásos hétköznapi Papodot nem hagynám ki,ha nem muszáj.
Még péntek reggel 6.00 körül esélyes egy Csatár-hegyi fel-le-fel-le.
Posted 2010. May 04. - 20:18
és holnap délelõtt?
1,5 óra terep a TE tempódban.
Mennék én,de reggel 5-kor már tûzök Pestre.De legalább most nem hétvégén.Csütörtökön viszont a szokásos hétköznapi Papodot nem hagynám ki,ha nem muszáj.
Posted 2010. May 04. - 19:24
és holnap délelõtt?Nekem sajna nem jó.Csütörtök inkább.
1,5 óra terep a TE tempódban.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. May 04. - 18:57
Holnap délután Papod-Borzás-Papod kör?
16.00-os indulást tervezek 2 óra szintidõvel
Nekem sajna nem jó.Csütörtök inkább.
Posted 2010. May 04. - 18:37
16.00-os indulást tervezek 2 óra szintidõvel
Posted 2010. May 03. - 10:38
Legalább most nem hagytad ki Salföldet.-
Meg még sok egyebet sem hagytam ki:)
A túra képei:Picasa Webalbumok - Tibor - K
Posted 2010. May 03. - 09:11
kevés terep volt benne,de volt ahol szinte már járhatatlan volt az út(köves,gazos,vaddisznótúrásos,szántóföld stb),természetesen traktorgumikon mentem.Kb 40 km lehetett a terep.A szint sem volt vészes,kb 800 m volt.Pontosan éjfélre értem haza.Nem volt nagy élmény a sötét bicikliúton,szembe reflektoros fényben menni.Igen,pár helyen rettenet rossz a bicaj út.Mint pl Balatonszepezd környékén.Ott a nyárfák gyökere annyira barázdálttá tette az utat,hogy össztelóssal sem ajánlott.Gyerekeknek,koca bicajosoknak,kimondottan balesetveszélyes.Na mondanom sem kell,hogy tegnap a sötétben csak ott mentem a bicikliúton,ami nem volt kerülõ,és tudtam hogy aránylag elviselhetõ a minõsége.Örömmel vettem tudomásul,a sötétben az autók nagy ívben kerültek,normális oldaltávolsággal.Ebben lehet hogy szerepe volt,a "kukásmellénynek",ami már tudat alatt is szabályos közlekedésre ösztökéli az embereket,még ha a tudatos tudatukkal tudják,hogy az "csak" egy bicajos.
Igen,felteszem majd a képeket.Ez volt az útvonal,aminek a legjobb részei Zánkától Köveskálig tartott.Nem is gondoltam eddig,hogy milyen jó bringás terep,az a vulkanikus hegyvonulat.Még lesz oda utam,annyi biztos.Na szóval ez volt:
C
Legalább most nem hagytad ki Salföldet.-
Posted 2010. May 02. - 23:11
160Km? Terepen? Mikor értél haza? Nem vagy semmi! A képeket fel teszed valahová? Mennyi szint volt abban a távban?
Hmm .. Jó sokat kérdeztem....
kevés terep volt benne,de volt ahol szinte már járhatatlan volt az út(köves,gazos,vaddisznótúrásos,szántóföld stb),természetesen traktorgumikon mentem.Kb 40 km lehetett a terep.A szint sem volt vészes,kb 800 m volt.Pontosan éjfélre értem haza.Nem volt nagy élmény a sötét bicikliúton,szembe reflektoros fényben menni.Igen,pár helyen rettenet rossz a bicaj út.Mint pl Balatonszepezd környékén.Ott a nyárfák gyökere annyira barázdálttá tette az utat,hogy össztelóssal sem ajánlott.Gyerekeknek,koca bicajosoknak,kimondottan balesetveszélyes.Na mondanom sem kell,hogy tegnap a sötétben csak ott mentem a bicikliúton,ami nem volt kerülõ,és tudtam hogy aránylag elviselhetõ a minõsége.Örömmel vettem tudomásul,a sötétben az autók nagy ívben kerültek,normális oldaltávolsággal.Ebben lehet hogy szerepe volt,a "kukásmellénynek",ami már tudat alatt is szabályos közlekedésre ösztökéli az embereket,még ha a tudatos tudatukkal tudják,hogy az "csak" egy bicajos.
Igen,felteszem majd a képeket.Ez volt az útvonal,aminek a legjobb részei Zánkától Köveskálig tartott.Nem is gondoltam eddig,hogy milyen jó bringás terep,az a vulkanikus hegyvonulat.Még lesz oda utam,annyi biztos.Na szóval ez volt:
C
Posted 2010. May 02. - 21:24
Javaslom A Berhida-Ladány -Jenõ-Polgárdi-Füle-B.Fõkajár-Csajág- Pét kört. Aránylag jó útminõség, kicsi forgalom.Ahoj Laciklon!
Mentem ebben a fincsi szélben egy Pétfürdõ-Berhida-Papkeszi-Balatonkenese-Balatonfûzfõ-Fûzfõ gyártelep-Papkeszi-Berhida-Pétfürdõ távot. Egy jó kis 50-s karika lett belõle. Érdekes jószág ez az országúti, folyton teljesítmény kényszere van rajta az embernek .ellenben nem csodálkozom azon, hogy az országútisok zöme nem szereti a bringautakat.Olyan ratyi állapotban vannak, hogy néhány helyen freeride biciklivel lehetne csak egészségesen haladni rajta.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. May 02. - 20:29
ezt sajnos a kollegáid nem fogják megérteniA balatoni bringaút outival járhatatlan.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu