Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

arra én is beneveznék:) bár lehet dögrováson leszek a szombati túra után..

majd húzzuk egymást! :D

Tavaly úgy mentem gázlóra, hogy volt elõtte bennem kb 500km.. vagyis majdnem semmi... és megvolt...!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Akkor rövidtáv és sörözés :) vagy hazafelé bringázunk :)

arra én is beneveznék:) bár lehet dögrováson leszek a szombati túra után..

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Akkor rövidtáv és sörözés :) vagy hazafelé bringázunk :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Megy korán vonat Gyõrbõl,ami 7.28-kor van Veszprémben,innen meg 8.00-kor megy Várpalotára.Egy centit sem kell bicajon utazni(na jó,egyik perontól a másikig:)),és inni is lehet.

Úgy döntöttünk(Déenes,Matti és én),hogy a Cseszneki murira megyünk.A Tésin én kb hétszer voltam már,a Csesznekin meg még egyszer sem,és arra felé kevesebbet bicajoztam.Déenesnek jobb a vasárnap,Mattinak meg szimpibb a Cseszneki.Szóval Csesznek,vasárnap a 8.06-os vonattal Porva-Csesznekig.A hosszú távon indulnánk,ami 70 km.Az pont jó lesz.A vonat jeggyel még nyerni is lehet.

"Mivel a hosszúbiciklis táv kb. 8-10 óra alatt járható be, arra 9-én vasárnap már nem lehet nevezni."
NO MOTOR RALLY - Gyalogosan, ker
"témák" alatt, 4. menüpontban..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Elintéztem neked !!!
Az Astana Cycling Team-ben versenyzel .
Kapsz 3 bringát ha letekered a 3418 km-t : Specialized Shiv + Specialized Tarmac SL3 + Specialized Roubaix SL2 -t .
2. szakasz vasárnap Amsterdam (NL) → Utrecht (NL) 209 km .
Az amszterdami egyéni idõfutam neked való szakasz = simán lenyomod a 8,4 km-t. :D

"A szervezõk 650 méternyi szakaszon habot öntöttek a sínek közé , hogy biztonságosabbá tegyék a 2010. évi Giro d'Italia amszterdami szakaszait.
A habot a verseny után eltávolítják és a lehetséges késõbbi felhasználáshoz tárolják.
Az amszterdami városi közlekedés másképp is készül a Giróra, több megállót is rózsaszínbe öltöztetnek a verseny napjára."

Az Astana magánrepülõgépet küld a Szentkirályszabadja repülõtérre !!! Indulás holnap 08:00 .

Nekem is intézd el légyszi. :D

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Elintéztem neked !!!
Kapsz 3 bringát ha letekered a 3418 km-t :

Az Astana magánrepülõgépet küld a Szentkirályszabadja repülõtérre !!! Indulás holnap 08:00 .

3 bicikliért letekerem a távot,ennyit mással úgysem keresek ,ennyi idõ alatt.:D

Bocs fiúk,akkor cseszek Csesznekre menni,ezt az ajánlatot nem hagyhatom ki.;)

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts

Asszem inkább ezen indulok szombaton.Montis slick gumis nevezést elfogadnak?:D

Elintéztem neked !!!
Kapsz 3 bringát ha letekered a 3418 km-t : Specialized Shiv + Specialized Tarmac SL3 + Specialized Roubaix SL2 -t .
2. szakasz vasárnap Amsterdam (NL) → Utrecht (NL) 209 km .
Az amszterdami egyéni idõfutam neked való szakasz = simán lenyomod a 8,4 km-t. :D

"A szervezõk 650 méternyi szakaszon habot öntöttek a sínek közé , hogy biztonságosabbá tegyék a 2010. évi Giro d'Italia amszterdami szakaszait.
A habot a verseny után eltávolítják és a lehetséges késõbbi felhasználáshoz tárolják.
Az amszterdami városi közlekedés másképp is készül a Giróra, több megállót is rózsaszínbe öltöztetnek a verseny napjára."

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Úgy döntöttünk(Déenes,Matti és én),hogy a Cseszneki murira megyünk.A Tésin én kb hétszer voltam már,a Csesznekin meg még egyszer sem,és arra felé kevesebbet bicajoztam.Déenesnek jobb a vasárnap,Mattinak meg szimpibb a Cseszneki.Szóval Csesznek,vasárnap a 8.06-os vonattal Porva-Csesznekig.A hosszú távon indulnánk,ami 70 km.Az pont jó lesz.A vonat jeggyel még nyerni is lehet.

OK!
Akkor vasárnap és Csesznek! :)

17.06-kor indul egy vonat hazafelé!
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Szánalmas hogy Gyõrbõl nem tudom megközelíteni sem Veszprémt sem Székesfehérvárt.... nevetésges...

Megy korán vonat Gyõrbõl,ami 7.28-kor van Veszprémben,innen meg 8.00-kor megy Várpalotára.Egy centit sem kell bicajon utazni(na jó,egyik perontól a másikig:)),és inni is lehet.

Urak!
innen végül kik indulnak a palotai teljesítménytúrán? egyre szimpatikusabb a cseszneki program is, közelebb is van. ami nem elhanyagolható..
Dózer! melyik nap és mekkora távot tervezed abszolválni? és Nektek Laciklon melyik táv teljesítése van megcélozva?

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Urak!
innen végül kik indulnak a palotai teljesítménytúrán? egyre szimpatikusabb a cseszneki program is, közelebb is van. ami nem elhanyagolható..
Dózer! melyik nap és mekkora távot tervezed abszolválni? és Nektek Laciklon melyik táv teljesítése van megcélozva?

Nekünk ez családi kirándulás lesz! Lányom 15 a fiam 10 éves, igy egyenlõre csak a 25 km-es karika lesz. Ja meg ez megy végig a gázlókon. Fiam ki nem hagyná a vizezést!
Persze részére készülünk száraz ruhákkal is..:)

A tegnapi tekerés alapján: Rovar riasztóval érdemes készülni!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

mivel tudtok lemenni? engem riaszt kicsit a korai kelés/vonatozás kombó. de tény, h. Várpalota környékén eddig csak egyszer jártam bringával.

Eddig úgy tûnt, hogy van fuvarunk, de ez bizonytalanná vált... holnap vagy kerítünk másikat, vagy az elsõ gondolja meg magát...
Legvégsõ esetben Zircig vonat, és tekerés... Vagy Kela nem iszik, és megvan :D

off
Szánalmas hogy Gyõrbõl nem tudom megközelíteni sem Veszprémt sem Székesfehérvárt.... nevetésges...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Én és Kela elég valószínû, hogy várpalotázunk... a közeli bakonyba bármikor leruccanhatunk...

mivel tudtok lemenni? engem riaszt kicsit a korai kelés/vonatozás kombó. de tény, h. Várpalota környékén eddig csak egyszer jártam bringával.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Szintén várpalotai bringázás szombaton.............
Üdv:Fecó.......

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Urak!

Én és Kela elég valószínû, hogy várpalotázunk... a közeli bakonyba bármikor leruccanhatunk...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Urak!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

értem ... bár tegnap jócskán esett ... remélem nem lesz nyoma szombatra

Most mentünk végig a Várvölgy, Várberek szakaszon. Nyente para... Egy-két kisebb pocsolya a szokásos helyeken, de végig élvezetesen tekerhetõ!

Na újabb hoppá,lehet mégis csak erre kéne inkább menni.NO MOTOR RALLY - Csesznek Már tavaly is akartam menni rá,de aztán valahogy kimaradt.Mindegy hogy szombaton vagy vasárnap nyomnánk a bicajos távot?

Igen mindegy. Mi szombaton megyünk, mert vasárnapra más családi progi van....
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

zúzok egy térképet mailben (gmailre)
majd annyira ne reklámozzátok, nem tudom, hogy mennyire public or not public...

Rendben, titokban tartjuk. Köszi.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Sajnos nincs.
De vinye majdnem ugyanaz mint tavaly.
Vagy a BBF pályát kellene rögzíteni?

jah, BBF-et.
Vinye annyira nem érdekel, ott nem számít az eredmény, szerintem tartalékon megyek, mert utána héten szilvásvárad... azon gondolkodom, hogy crosskovácsit meg ki is hagyom, mert utána héten lesz a BBF...

zúzok egy térképet mailben (gmailre)
majd annyira ne reklámozzátok, nem tudom, hogy mennyire public or not public...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

van olyan gps-etek, ami tud rögzíteni útvonalat?

Sajnos nincs.
De vinye majdnem ugyanaz mint tavaly.
Vagy a BBF pályát kellene rögzíteni?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nem tudom, szerintem nem tudjuk, de majd megoldjuk :) . Mondjuk szólunk a Csorja Petinek. :)

van olyan gps-etek, ami tud rögzíteni útvonalat?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu