Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Minél kisebb a strand annál valószinübb , hogy bringástól beengednek.
Almádiban van egy strand ,oda be lehetett annó vinni , csak a nevét ne kérdezd....

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Na, újra itt vagyok! Egyéb technikai okok miatt nem tudtam mostanában írni, viszont most már megoldódtak ezen gondjaim! Ráadásul munkahelyváltásom is megtörtént, s innentõl remélem több idõm lesz tekerni is! Jakus pedig elvileg holnaptól még több szabadidõvel fog rendelkezni, úgyhogy irány az erdõ!
Hétvégén meg megyek családi egyhetes bringás túrára, ráadásul az idõ is kitûnõ, úgyhogy tényleg egyre jobban alakul minden!
Egy kérdésem lenne: Szoktatok bringával Balcsira járni?
Asszonypajtással vasárnap letekertünk, s amikor megvettem már a jegyeket, utána közölték, hogy a bringákat nem vihetjük be! Aztán hosszas gyõzködés és aktív ígérketések közepette megengedték, hogy elõször és utoljára bevigyük a gépeket. Eleve lakatom sem volt, meg aztán nem szívesen hagyom ott sehol sem a bringákat, pláne nem úgy, hogy ki se látok rájuk!
A kérdésem tehát az lenne, hogy tudtok-e olyan strandot, ahová nyugodtan be lehet TOLNI a bringákat, s nem uffognak érte. Azért a hely lehetõleg minél közelebb legyen Veszprémhez.
Remélem tudtok ajánlani valamit!
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Sziasztok!

Megvan a montim.
Ha lesz valami tekergés szóljatok!

Üdv

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Néztem egy Matts Speed HFS-t 25eFt-ért, kék,egy éves és egy 40es nyeregcsõvet is adnak hozzá. Ezért utazgatni is kell pár 100Km-et.
A másik egy új Matts Pro HFS 40eFt-ért, fekete. Ez itt van Vp-ben.

A Matts Speed HFS-rõl a srác azt mondta, hogy 1 tavaly vette. A váz hátsó tamvillái egyenesek. A tavalyi meridákon a támvillák már szép ívesek voltak nem? Ha valaki tudja akkor írja meg.
FELAHEGYRE! :scared:

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Sziasztok!

1*: Remélem a jövö hétre meglesz a montim. Müszakilag
minden rendben lesz és akkor már végre megint tudok terepre
menni. Tehát ha lesz valami összejövetel, tekergés irjatok.

2*: Jakusnak!
A meridámmal vázügyileg semmi bajom nincs!
Geometria nagyon bejön, nekem!
5 év garancia, amit ha jól tudom gond nélkül teljesitenek.
Részemröl minden OK vele!

Üdv

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Kinek mi a véleménye a merida vázakról? Jelenleg vázváltásban vagyok.

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hát az enyém már 9 körül van. A váz legalábbis. Valószínûleg most mondta azt, hogy neki elég volt. Elkezdett pattogni a váz. Az alsó ejtett csõbõl -rõl -tõl jön a pattogás. Látni még nem látszik semmi de elõzõ nyáron ugyanígy volt a kormány is. Pattogást hallottam. 20 kilcsi után a kormány jobb fele a stucninál elvágólag lefittyent. Nagy mákom volt, hogy éppen álló helyzetben voltam. Csak támaszkodtam rajta és lekonyult. Elötte voltam fent Csatáron. Elgondolni is rossz, hogy mi lett volna ha Csatárról lefelé törik el. Pár hónap fekvõgipsz befigyelt volna. Jobb esetben. Elég jól szoktam gangolni lefelé. Szóval a kormány egyidõs volt a vázzal és az már akkor megadta magát. Elvileg a 7005ös alu vázaknak 5-6 év a biztonságos élettartama legjobb tudomásom szerint. Én meg nem is vagyok egy pille alkat. Szóval most mindíg azt figyelem, hogy merre lehet leugrani a biciklirõl ha a fejcsõ lereped és a villa kimegy csopperesbe :-)

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Ma pont 1 éves a gép!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hát ha ez így megy tovább, akkor nagy dagonya lesz a hétvégén. Tegnap voltam a Tekeres-völgyben, de már akkor sem volt túl száraz a talaj. Azóta még esett is. Szóval frankón fel fog ázni minden, mire mi odaérünk. Pont azt beszéltük a Ferusszal, hogyha ez így megy tovább, akkor át kell alakítani a bicikliket szobai használatra, ha tekerni szeretnénk még a nyáron.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Hát, szombaton nagy tanakodás után megindultunk Cuha-völgybe, ám az egész túra nem lett 2km! Akkora esõt kaptunk, hogy ekkora távon így még nem ázott el szerintem senki! Csurom sár és víz lett mindenünk, de valami hihetetlen módon. Még jó, hogy ennyire az elején kaptuk el, s nem késõbb. Legközelebb megfontoltabban fogunk elindulni. Majd teszek fel egy-két képet, ha egyáltalán azok jók lettek. Még nem töltöttem le õket!
A hétre valakinek terve?
Hétvégén Vp-ben Kelly's találkozó nem csak e márka képviselõinek, úgyhogy aki tud, jöjjön! Csak még egy ilyen esõt ne!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Én megyek! Meglett a menedzsmentem! 3as. Most már csak az államvizsga van 3 hét múlva.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Vasárnap délután jönne valaki tekerni 2-3 órát? Jó idõ esetén erdõben, földön, kicsit szar idõ esetén murván, aszfalton, nagyon szar idõ esetén lefújva! Valaki?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Mai tekerés részemrõl ezennel tutira lefújva! A következõ még nemtom mikor lesz, bár ahogy elnézem inkább az idõjáráson múlik! Remélem a szombati családi Cuha-túra összejön! Nem lesz esetleg valaki szombaton Zirc-Porvacsesznek-Vinye környékén rajtunk kívül? (Jó idõ esetén)

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
5ig még kisüthet a nap :-) de különben egyetértek.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Asszem a mai tekerést le kéne fújni tekintettel az idõjárásra! Vélemény?

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Elég szarok a kilátások a holnapi idõre nézve, de a remény hal meg utoljára...

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Pontosabban 17:00kor indulunk a Hohotel parkolóból. 16:45re én már ott leszek. Tekeres-völgy felé fogunk menni aztán csatár, Márkó, Veszprém a széles murvás úton. Aki jön az jelezze, esetleg priviben egy nevet és telefonszámot is nyomhat Redinek v. nekem, hogy kapcsolatot tudjuk tartani (esõs idõ esetén megyünk-e, meg ilyenek). Priviben adok telszámot én is.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Ok, 5-kor Hotel. Pontosabban? Már csak ha más is kíváncsi lenne, én meg majd asszem holnap napközben még felhívlak! Addig is jó tanulást!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
5kor a hotelnál az jó? Úgyis arra jössz.

Már csak a menedzsment van hátra + az államvizsga és aztán végre kész leszek :-))

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Jakus! Ja, meg aki esetleg eljönne még holnap!

Tehát holnap kb. 1/4 5 körül tudok elindulni otthonról bringával! Mikor és hol találkozzunk? Ugye az irány a Laczkó-forrás felé lesz, aztán majd meglátjuk. Neked mikor-hol lenne jó? A szombatot meg akkor megbeszéljük személyesen!