Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Többit megírom privátban, aztán ha meglesz a végleges idõpont, akkor azt beírjuk ide is, hátha mást is érdekel! Akkor küldöm a privát üzenetet!
Két keréken szép a világ...

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Hétfõtõl csütörtökig 4-fél 5 körültõl tudok indulni, pénteken 2-fél 3.

Egy Mali Ironman és egy ezeréves monti

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Nekem a holnap, de még inkább a holnapután lenne jó! Délutánonként mikortól érsz rá? Milyen bringád van? Még lehet, hogy ma is összejöhet, attól függ mikor!

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Ok. Nekem akár ma is jó.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Zirc felé én is szívesen elmennék tekerni, már csak azért is, mert szüleim arra laknak, ám bringával még csak Hárskút felé mentem oda. Kíváncsi lennék, mennyi idõ alatt érek fel! Persze nem biztos, hogy tudom tartani a lépést egy outival, ez csak akkor derül ki, ha kipróbáljuk! Délutánonként ráérsz valamikor? Megpróbáljuk valamikor ezt a zirci kört?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jelenleg a Jutasi út 67/C 4emelet 1es ajtó mögött lakom. Szerintem így már érted.

Akkor tényleg nem kell ide a Mulder ügynök... Kicsi a világ! A postás viszont beveheti. Tudja jól, hogy már vagy fél éve nem lakom ott. De az ajánlottakat (!) is szó nélkül bedobálta. Volt is belõle egy nem olcsó kalamajkám az autópályásokkal...

Na majd arra csûrök valamikor, és felcsengetek. Addig is kösz az infót. (Okoztál némi fejtörést, de most már megvan a hiányzó láncszem...):)

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

danesdzsu: Merre járkálsz outival? Egyszer-kétszer elmennék aszfalton tekerni, csak nem tudom merre! Ha a fizikai állapototban nem bízol, akkor bízz az enyémben, hogy az sem jobb a tiedénél! Rohanni meg nem szeretek, úgyhogy ebbõl nem lehetne gond!

Merre? Hát, szombaton lementem Siófokra, aztán komppal vissza. De nem tetszett az az út, viszont elõtte hétvégén a Somlón voltam, az egész jó volt.
Hétköznap szinte mindig lemegyek Almádiba, a kerékpárúton. Szóval ilyesmi, most éppen Zirc felé gondolkodtam.

Igazából még csak szokom a bringát, nincs egy hónapja, hogy megvettem.

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Mi a pitsa ez az egész egyeltalán?

Jelenleg a Jutasi út 67/C 4emelet 1es ajtó mögött lakom. Szerintem így már érted.
FELAHEGYRE! :scared:

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
danesdzsu: Merre járkálsz outival? Egyszer-kétszer elmennék aszfalton tekerni, csak nem tudom merre! Ha a fizikai állapototban nem bízol, akkor bízz az enyémben, hogy az sem jobb a tiedénél! Rohanni meg nem szeretek, úgyhogy ebbõl nem lehetne gond!

Jakus: Héten valamikor tekerés? Buddha megtalált?

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Holnap délelõtti tekerésre nem nagyon jelentkezik senki, úgy látszik egyedül megyek! Letakarítottam tip-topra a gépet, s felraktam rá az új aszfalt-gumikat, úgyhogy holnap betonon kalandozok. Valószínûleg lemegyek Tihanyig, kíváncsi vagyok, mennyivel másabb betonon nem terepgumival menni. Holnap majd megtapasztalom.
Nem nagyon ugrálgat itt senki, hogy tekerhetnékje lenne, vagy ilyesmi, pedig néha összejöhetnénk páran egy-egy túrára. Na mindegy, zene fülemre, aztán megyek egyedül! Kellemes hétvégét!

Mennék én, de egyrészt fõleg outival járok, másrészt nem bízom a fizikai állapotomban...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

bikebuddha: nálam van egy levél, ami neked van címezve. az AEGON-tól jött!

Na, ez látod shocking!!! Elképzelésem sincs, mi lehet az. Tudomásom szerint nincs sok ügyem az Aegonnal... Hogy került hozzád egyébként? Mi a pitsa ez az egész egyeltalán?:scared:

Esetleg bedobhatnád a Betekints Hotel recijére "Jankónak", úgy biztosan megtalál.

Köszi elõre is.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Holnap délelõtti tekerésre nem nagyon jelentkezik senki, úgy látszik egyedül megyek! Letakarítottam tip-topra a gépet, s felraktam rá az új aszfalt-gumikat, úgyhogy holnap betonon kalandozok. Valószínûleg lemegyek Tihanyig, kíváncsi vagyok, mennyivel másabb betonon nem terepgumival menni. Holnap majd megtapasztalom.
Nem nagyon ugrálgat itt senki, hogy tekerhetnékje lenne, vagy ilyesmi, pedig néha összejöhetnénk páran egy-egy túrára. Na mindegy, zene fülemre, aztán megyek egyedül! Kellemes hétvégét!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
bikebuddha: nálam van egy levél, ami neked van címezve. az AEGON-tól jött!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Kann Matti: Te hol szerezted a matts pro vázat? Én is pro-t szeretnék, de sjana nem találok sehol 18"-os méretben 2005öst :-(

svenh

svenh

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
üdv all
Balaton északi partján szeretnék túrázni ,erdõben,több napra(vadkemping) ki mit ajánl? (napi 80-100km)
Dulce et decorum est pro cycling mori!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hát tegnap este elindultunk utata keresni az említett irányba, s egy ideig oké is volt minden, ám idõvel éreztük, egyre távolodtunk a 82-estõl, s közeledtünk Lókúthoz. Ekkor igyekeztünk újra a fõút felé orientálódni, de sikerült belekeverednünk a dzsindzsába, s mivel már a sötétedés sem volt messze, inkább visszafordultunk. Talán majd legközelebb! Azért nem adjuk fel!

Szombat délelõtt nincs kedve valakinek egy közös tekeréshez? Én 7:30 - 12:30 között ráérek, s ha más nem jelentkezik, megyek egyedül is! Ha meg mennénk közösen, akkor majd kitaláljuk, hogy merre és mennyit! Csapódok másokhoz is szívesen, ha belefér ebbe az intervallumba!

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
A Google Earth is hoz vmi sínekkel párhuzamos murvást.
Sok sikert!!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Na, úgy néz ki holnap Jakussal megnézzük azt a Rátót-Eplény közötti szakaszt, aztán remélem találunk valami jó kis utat! Ha találunk valamit, majd leírom!

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Redi
Gyulafirátót végén , ahol anno a pizzéria volt indul befelé egy murvás út, ami a honvédsági lõtéren keresztûl elvezet .... vhova:)
Szóval pár éve Olaszfalú-Alsópere-Gyrátót útvonalnak ez volt a vége , de most nehezen lenne meg.
Ami még esély lehet Alsópere vadászháztól csináltak egy murvás utat , ha errõl találtok egy leágazást akkor kiváltható a fõút.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Szia Redi.

Nyugottan moshatod a gépet magasnyomáson csak ne közelrõl és kerüld a csapágyas részeket ..... én is ezt teszem és semmi baja a gépemnek. Tipp ESSO.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu