Hú! Valamirõl nagyon lemaradtam. Emigráltál? Hova?
.
Bajororszagban vagyok. Otthon nincs kellöen nagy búzasör választek, ezert kijöttem. Az Erdinger most akcioban 0,69 Euro.
Hú! Valamirõl nagyon lemaradtam. Emigráltál? Hova?
.
Hú! Valamirõl nagyon lemaradtam. Emigráltál? Hova?Köszi, rendben vagyok. Itt is dögmeleg van. Vasarnap el is akartam menni bicajjal egy közeli bányatora, de bedöglött az idö, csak delutanra lett meleg. Azota folyamatosan meleg van, de vegul is majdnem egy szelessegi fokon vagyunk. Ha lesz annyi idöm, akarok egyet tekerni az Alpokban.
Segítõ leszek... Én már mentem rajta egy pár kõrt és szombatig még fogok is...Lehet, hogy el kellene menni.
Hány kört terveztek, és mikor indulnátok?
Köszi, rendben vagyok. Itt is dögmeleg van. Vasarnap el is akartam menni bicajjal egy közeli bányatora, de bedöglött az idö, csak delutanra lett meleg. Azota folyamatosan meleg van, de vegul is majdnem egy szelessegi fokon vagyunk. Ha lesz annyi idöm, akarok egyet tekerni az Alpokban.Rendben vagy egyébként?
A héten pedig pont jó kis fürdõs biciklitúrákat lehetett volna csinálni.
A víz pont "pisilangyos"
Lehet, hogy el kellene menni.Jó lenne ismét egy-két közös tekerés.... Erre jöttök?
Rendben vagy egyébként?Én momentan nem vagyok otthon.
Mind kettõt légyszi.Ha lesz idöm megrajzolom. Talan ma du.
Melyik utat rajzoljam? Mindegyiket?
Had legyek õszinte. Nem nekem kell. Térképen be tudnád rajzolni?Mindenkeppen honvedsegi teruleten kell atmenni. Vagy Jutas puszta fele a gyak teren at Lokut fele, vagy Ratot utan a müut jobb oldala mellett bent az erdöben. Ha csak magan megmozdulasrol van szo akkor egyik sem veszelyes. Ratot fele vigyazni kell, nehogy a nullpont fele tevedj, mert ott lelönek.
Eplenybol viszont eleg kavarc atmenni Zircre. Olaszfalun at lehet menni. De utana szantofold, vagy aszfalt, vagy nagy kerulö.
Zircre Vp.böl a legjobb Lokut fele, Epleny erintese nelkul.
A gyakorló lõtéren keresztül, Rátót után a mûúttal párhuzamosan benn az erdõben haladó magasfeszültségû vezeték alatt - a "cicergõsön" - mentünk az Ámos hegyig .Ez is király volt, csak már nem emlékszem az útvonalra:
Sziasztok !
Eladnám az országútimat, és arra keresnék egy olcsó használt nyerget.