Köszi! Nézem a térképet.Veszprém-Lõtér-Hárskútra valamelyik úton fel-Hárskút-Hajag/Pénzesgyõr-Bakonybél
Jelentkezz be Regisztrálj

Bakony-Balaton riders
Írta 2012. július 22. - 21:00

Írta 2012. július 22. - 10:57

Veszprém-Lõtér-Hárskútra valamelyik úton fel-Hárskút-Hajag/Pénzesgyõr-BakonybélSziasztok!
Veszprémtõl Bakonybélig montival melyik úton érdemes menni?
Amatõr bringások vagyunk.
Nézegetem a turistatérképet de a Veszprém-Hárskút útvonal Veszprémhez közeli része nincs rajta.
Úgy látom Eplény elõtt van a letérõ balra a piros jelzésre.
Érdemes azon menni?
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. július 22. - 10:50

Veszprémtõl Bakonybélig montival melyik úton érdemes menni?
Amatõr bringások vagyunk.
Nézegetem a turistatérképet de a Veszprém-Hárskút útvonal Veszprémhez közeli része nincs rajta.
Úgy látom Eplény elõtt van a letérõ balra a piros jelzésre.
Érdemes azon menni?
Írta 2012. július 19. - 17:54

Szerintem inkább ne, mert még valami "lelkes" erdész seggberúg miket az erdõ engedély nélküli használatáért.
Igaz. A Bakonyban manapság bármi elõfordulhat.
Ellenben ha gondolod, tekerj velünk!
Éppen az ország másik felében leszek, de azért köszi a meghívásért.
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Írta 2012. július 19. - 08:50

Ugy nez ki, en nem megyek veletek Gazlozni 28an. De kesöbb esetleg letekernem a tavot.
Dózer csak nem ennyire rákaptál az igazi bajor sörre, hogy már haza sem jössz??

Ha már itthon vagy, és lenne kedved a Bakonyi hegyeket koptatni írj! Szívesen csatlakozom!!
M.
Írta 2012. július 17. - 19:04

Szerintem inkább ne, mert még valami "lelkes" erdész seggberúg miket az erdõ engedély nélküli használatáért.esetleg segíthetek azzal, hogy felrakom az információt a gazlo.hu oldalra.
Ellenben ha gondolod, tekerj velünk!
Írta 2012. július 17. - 19:01

Ha valaki még csatlakozna, az jöjjön bátran.
A tempó erõsen lájtos lesz!
Írta 2012. július 14. - 20:00

Írta 2012. július 14. - 14:57

Olvasgattam, de mivel nincs (és nem is lesz facebookom.....jajj de kár.....) egyéb fórumozási lehetõségem, ÉRDEKLÕDNÉK ITT!
A július 28.-i GÁZLÓ! (Hurrá még is csak lesz!

Mivel még pont jó lenne kik, honnan, mikor........indulnának, csatlakoznék szívesen.
Elõre is köszi!
Írta 2012. július 07. - 23:04

Látom, hogy tekernétek egy félhivatalosat a Gázló útvonalán, és nagyobb hírverést szeretnétek. Tekintettel arra, hogy az idén nem szerveztem meg a Gázlót, ti meg mégiscsak tesztek érte valamit, esetleg segíthetek azzal, hogy felrakom az információt a gazlo.hu oldalra. Ezzel kapcsolatosan keressen meg az értelmi szerzõ, némi egyeztetés végett.
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Írta 2012. július 02. - 21:10

Írta 2012. július 02. - 19:52

Írta 2012. július 02. - 19:18

Kerdesem, milyen 3-4 lencses szemuget ajanlanatok, nem horror penzert? Olyan kellene, aminek a lencsei külön vannak, mert az egybe lencsekkel is megszivtam, mert annal a lencse repedt kette.
Ez a szemüvegem is külön lencses volt, de ennek meg a kerete volt ezek szerint ratyi. Ilyen szemüveg volt, amugy minden oke volt vele, nem foszlott, nem hullott rola semmi.
Sunwise Sunglasses Sponsors Thundersprint - Motorcycle USA
Írta 2012. június 27. - 19:16

Írta 2012. június 20. - 03:38

Írta 2012. június 19. - 21:39

Hú! Valamirõl nagyon lemaradtam. Emigráltál? Hova?
.
Bajororszagban vagyok. Otthon nincs kellöen nagy búzasör választek, ezert kijöttem.

Írta 2012. június 19. - 21:33

Hú! Valamirõl nagyon lemaradtam. Emigráltál? Hova?Köszi, rendben vagyok. Itt is dögmeleg van. Vasarnap el is akartam menni bicajjal egy közeli bányatora, de bedöglött az idö, csak delutanra lett meleg. Azota folyamatosan meleg van, de vegul is majdnem egy szelessegi fokon vagyunk. Ha lesz annyi idöm, akarok egyet tekerni az Alpokban.
Segítõ leszek... Én már mentem rajta egy pár kõrt és szombatig még fogok is...Lehet, hogy el kellene menni.
Hány kört terveztek, és mikor indulnátok?

Ha összejön, fotózni is fogok. Olyat még úgy sem csináltam.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2012. június 19. - 21:21

Köszi, rendben vagyok. Itt is dögmeleg van. Vasarnap el is akartam menni bicajjal egy közeli bányatora, de bedöglött az idö, csak delutanra lett meleg. Azota folyamatosan meleg van, de vegul is majdnem egy szelessegi fokon vagyunk. Ha lesz annyi idöm, akarok egyet tekerni az Alpokban.Rendben vagy egyébként?
A héten pedig pont jó kis fürdõs biciklitúrákat lehetett volna csinálni.
A víz pont "pisilangyos"
Írta 2012. június 19. - 20:48

Lehet, hogy el kellene menni.Jó lenne ismét egy-két közös tekerés.... Erre jöttök?
Hány kört terveztek, és mikor indulnátok?
Írta 2012. június 19. - 20:40

Rendben vagy egyébként?Én momentan nem vagyok otthon.
A héten pedig pont jó kis fürdõs biciklitúrákat lehetett volna csinálni.
A víz pont "pisilangyos"