Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2012. július 24. - 22:31
Írta 2012. július 24. - 22:10
10 perc alatt simán odaérsz.
Útvonal:
Kiindulás: Vasútállomás Cél: Laczkó Dezsõ múzeum - Google Térkép
Útvonal:
Kiindulás: Vasútállomás Cél: Laczkó Dezsõ múzeum - Google Térkép
www.magicteam.hu
Írta 2012. július 24. - 19:16
Sziasztok!
Ha lehet még a gázoláshoz csatlakozni akkorr leirnátok,hogy a vasúti megállótol(veszprém)merre menjek?Nincs helyismeretem,egyszer gurultam át almádiból a máv megállóig.És amúgy 20 perc alatt oda lehet érni egyáltalán,mert annyi idõm lessz az állomástol a fél 8as indulásig.
Ha lehet még a gázoláshoz csatlakozni akkorr leirnátok,hogy a vasúti megállótol(veszprém)merre menjek?Nincs helyismeretem,egyszer gurultam át almádiból a máv megállóig.És amúgy 20 perc alatt oda lehet érni egyáltalán,mert annyi idõm lessz az állomástol a fél 8as indulásig.
Írta 2012. július 24. - 14:02
Talán egy óra alatt Herendre érünk, a parkolónál tudsz csatlakozni.
Számom magánban átküldtem.
Számom magánban átküldtem.
www.magicteam.hu
Írta 2012. július 23. - 23:52
Sziasztok !
A szombati Retro gázló lehet engem is érdekelne, de a hivatalos verizója Herendrõl. DNS a számod majd küld át légyszi privátban, szombaton rendezném a biciklis gerekülést is amit már lassan kinõ a gyerek amúgy , mennyien lesztek ?
Mai szokásos edzõkör: Workout Details - SportyPal
A szombati Retro gázló lehet engem is érdekelne, de a hivatalos verizója Herendrõl. DNS a számod majd küld át légyszi privátban, szombaton rendezném a biciklis gerekülést is amit már lassan kinõ a gyerek amúgy , mennyien lesztek ?
Mai szokásos edzõkör: Workout Details - SportyPal
Írta 2012. július 22. - 21:00
Köszi! Nézem a térképet.Veszprém-Lõtér-Hárskútra valamelyik úton fel-Hárskút-Hajag/Pénzesgyõr-Bakonybél
Írta 2012. július 22. - 10:57
Veszprém-Lõtér-Hárskútra valamelyik úton fel-Hárskút-Hajag/Pénzesgyõr-BakonybélSziasztok!
Veszprémtõl Bakonybélig montival melyik úton érdemes menni?
Amatõr bringások vagyunk.
Nézegetem a turistatérképet de a Veszprém-Hárskút útvonal Veszprémhez közeli része nincs rajta.
Úgy látom Eplény elõtt van a letérõ balra a piros jelzésre.
Érdemes azon menni?
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. július 22. - 10:50
Sziasztok!
Nézegetem a turistatérképet de a Veszprém-Hárskút útvonal Veszprémhez közeli része nincs rajta.
Érdemes azon menni?
Érdemes azon menni?
Írta 2012. július 19. - 17:54
Szerintem inkább ne, mert még valami "lelkes" erdész seggberúg miket az erdõ engedély nélküli használatáért.
Igaz. A Bakonyban manapság bármi elõfordulhat.
Ellenben ha gondolod, tekerj velünk!
Éppen az ország másik felében leszek, de azért köszi a meghívásért.
gazloman
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
www.gazlo.hu
Írta 2012. július 19. - 08:50
Ugy nez ki, en nem megyek veletek Gazlozni 28an. De kesöbb esetleg letekernem a tavot.
Dózer csak nem ennyire rákaptál az igazi bajor sörre, hogy már haza sem jössz??
Ha már itthon vagy, és lenne kedved a Bakonyi hegyeket koptatni írj! Szívesen csatlakozom!!
M.
Piros fényt neki... az nyugtatja!
Írta 2012. július 17. - 19:04
Szerintem inkább ne, mert még valami "lelkes" erdész seggberúg miket az erdõ engedély nélküli használatáért.esetleg segíthetek azzal, hogy felrakom az információt a gazlo.hu oldalra.
Ellenben ha gondolod, tekerj velünk!
www.magicteam.hu
Írta 2012. július 17. - 19:01
28-án 1/2 8-as veszprémi indulással tekernénk páran egy retro-gázló túrát.
Ha valaki még csatlakozna, az jöjjön bátran.
A tempó erõsen lájtos lesz!
Ha valaki még csatlakozna, az jöjjön bátran.
A tempó erõsen lájtos lesz!
www.magicteam.hu
Írta 2012. július 14. - 20:00
Ugy nez ki, en nem megyek veletek Gazlozni 28an. De kesöbb esetleg letekernem a tavot.
Írta 2012. július 14. - 14:57
Hy!
Olvasgattam, de mivel nincs (és nem is lesz facebookom.....jajj de kár.....) egyéb fórumozási lehetõségem, ÉRDEKLÕDNÉK ITT!
A július 28.-i GÁZLÓ! (Hurrá még is csak lesz! ) után!
Mivel még pont jó lenne kik, honnan, mikor........indulnának, csatlakoznék szívesen.
Elõre is köszi!
Olvasgattam, de mivel nincs (és nem is lesz facebookom.....jajj de kár.....) egyéb fórumozási lehetõségem, ÉRDEKLÕDNÉK ITT!
A július 28.-i GÁZLÓ! (Hurrá még is csak lesz! ) után!
Mivel még pont jó lenne kik, honnan, mikor........indulnának, csatlakoznék szívesen.
Elõre is köszi!
Írta 2012. július 07. - 23:04
Bocs Srácok,
Látom, hogy tekernétek egy félhivatalosat a Gázló útvonalán, és nagyobb hírverést szeretnétek. Tekintettel arra, hogy az idén nem szerveztem meg a Gázlót, ti meg mégiscsak tesztek érte valamit, esetleg segíthetek azzal, hogy felrakom az információt a gazlo.hu oldalra. Ezzel kapcsolatosan keressen meg az értelmi szerzõ, némi egyeztetés végett.
Látom, hogy tekernétek egy félhivatalosat a Gázló útvonalán, és nagyobb hírverést szeretnétek. Tekintettel arra, hogy az idén nem szerveztem meg a Gázlót, ti meg mégiscsak tesztek érte valamit, esetleg segíthetek azzal, hogy felrakom az információt a gazlo.hu oldalra. Ezzel kapcsolatosan keressen meg az értelmi szerzõ, némi egyeztetés végett.
gazloman
www.gazlo.hu
www.gazlo.hu
Írta 2012. július 02. - 21:10
Írta 2012. július 02. - 19:52
www.magicteam.hu
Írta 2012. július 02. - 19:18
Eltörött a kedvenc 3 lencses napszemügem kerete. Igazabol semmi nem törtent vele, szerintem elfaradt az anyag, egy kis repedessel kezdödött. Pedig csak 3-4 eves.
Kerdesem, milyen 3-4 lencses szemuget ajanlanatok, nem horror penzert? Olyan kellene, aminek a lencsei külön vannak, mert az egybe lencsekkel is megszivtam, mert annal a lencse repedt kette.
Ez a szemüvegem is külön lencses volt, de ennek meg a kerete volt ezek szerint ratyi. Ilyen szemüveg volt, amugy minden oke volt vele, nem foszlott, nem hullott rola semmi.
Sunwise Sunglasses Sponsors Thundersprint - Motorcycle USA
Kerdesem, milyen 3-4 lencses szemuget ajanlanatok, nem horror penzert? Olyan kellene, aminek a lencsei külön vannak, mert az egybe lencsekkel is megszivtam, mert annal a lencse repedt kette.
Ez a szemüvegem is külön lencses volt, de ennek meg a kerete volt ezek szerint ratyi. Ilyen szemüveg volt, amugy minden oke volt vele, nem foszlott, nem hullott rola semmi.
Sunwise Sunglasses Sponsors Thundersprint - Motorcycle USA