a többiekrõl egyébként semmit sem tudok.. mintha Dózer osztrákiában dolgozna, de ennyi.
2013. július 20. szombat Gázló!
Remélem te is tudsz jönni M.? Már úgyis bejártuk, bár mi visszafelé...
Hy!
Akkor a következõ TT ami még bízom benne sokaknak kellemes lehet:
itt: Thury maratont
és itt: Thury Maratont 63MTB/33MTB/23MTB/Családi 12MTB | TTT
Kellemes piros útvonalas túra!![]()
Remélem te is tudsz jönni M.? Már úgyis bejártuk, bár mi visszafelé.....
A.
A sebesség mindent megold.
MuLTiKaPuTToR
Én jó lennék?
Tamas hegyet ajanlom. Fureden a barlang felett van. Egy szep kilato is talalhato ott. Onnan ha elindulsz E-K iranyba, akkor egy nagyon köves technikas fennsikra ersz, erdemes kiprobalni. Gyalog sem egyszeru.Sziasztok!
Hétvégén Füred környékén tekerek montival. Tudtok ajánlani jó kis technikás fel és lefeléket (fõleg az utóbbi)Szép helyeket?
"Sándor-hegy, majd egy technikás lejtõ után a Koloska-völgy követ." ez a balaton bike fest leírásából való. De nem tudom belõni az hol is lehet, ahonnan beérkezik a völgybe az út.
Köszi
Sziasztok!
Hétvégén Füred környékén tekerek montival. Tudtok ajánlani jó kis technikás fel és lefeléket (fõleg az utóbbi)Szép helyeket?
"Sándor-hegy, majd egy technikás lejtõ után a Koloska-völgy követ." ez a balaton bike fest leírásából való. De nem tudom belõni az hol is lehet, ahonnan beérkezik a völgybe az út.
Köszi
Dózer csak nem ennyire rákaptál az igazi bajor sörre, hogy már haza sem jössz??
Ha már itthon vagy, és lenne kedved a Bakonyi hegyeket koptatni írj! Szívesen csatlakozom!!
M.