Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Hát igen az érzelmi vonalat nehéz objektíven indokolni.... Ma már az enyém lesz a teste! :) És passzol a méretemhez!
Tegnap kipróbáltam a kisfiam specko fsr.jét. Hát annak is nagyon király / más /a rugózása.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Üdv Laciklon!

Úgy látom, hogy az "érzelmi vonal" beindult...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
ha nagyon eldurvul a helyzet,akkor talán az lehet az egyik megoldás,hogy kiváltunk valamiféle vadászengedélyt,és visszük magunkkal a biciklizésekhez.Persze a legjobb az lenne,ha megváltoztatnák ezt az erdõt szinte kisajátító törvényt.Talán ezt is el lehet majd érni,ha a Parlamentben olyan politikusok is ülnek majd,akiknek az adrenalin termelés,nem állatok leölésekor indul meg,hanem sport hatására,pl.kerékpározáskor.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Túl sok intézkedési joga nem lehet, maximum felszólíthat néhány dologra, de kényszeríteni biztos nem kényszeríthet semmire.

Kényszeríteni hivatalosan azt valóban nem (max ha rendõrt hív), csak hát az õ kezében puska van...
Puskás emberrel meg nem jó vitatkozni.
Aki le bír lõni egy állatot, abban nem lehet tudni mi lakozik még...
www.magicteam.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

az erdõgazdaság hivatásos vadászának van némi intézkedési joga. meg kéne nézni az új törvényt hogy pontosan mennyi.

meg abban a nyáron nem lehetnek is...

pl

Feltöltött kép

De ez nem nálunk van, hanem ha jól emlékszem valami déli megyében és valószínû, hogy magánterület.

Túl sok intézkedési joga nem lehet, maximum felszólíthat néhány dologra, de kényszeríteni biztos nem kényszeríthet semmire.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Van egy volt hivatásos, jelenleg kerékpárszerelõ ismerõsöm és õ mondta hogy nyáron nappal nem találkozhatok vadászó emberrel =nem vadászhatnak. Õsszel hajnalban és naplementekor vadásznak, télen a rövid nappalok miatt szinte egész nap.

Vadász nem büntethet meg.

az erdõgazdaság hivatásos vadászának van némi intézkedési joga. meg kéne nézni az új törvényt hogy pontosan mennyi.

meg abban a nyáron nem lehetnek is...

pl

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

akik ezeket a törvényeket hozták,nagy valószínûséggel maguk is vadásznak.Ezek legszívesebben bekerítenék az összes erdõt,mint tették ezt a Mátyás király vadasparknak nevezett,szemét módon elzárt területtel.Menjenek oda a puskás majmok,a többi erdõt meg hagyják békén.
Amúgy meg ha gyalog mentél volna,ugyan úgy megzavartad volna a titkos aktusukat.

Mjani,nappal nem vadászhatnak?

Van egy volt hivatásos, jelenleg kerékpárszerelõ ismerõsöm és õ mondta hogy nyáron nappal nem találkozhatok vadászó emberrel =nem vadászhatnak. Õsszel hajnalban és naplementekor vadásznak, télen a rövid nappalok miatt szinte egész nap.

Vadász nem büntethet meg.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Mikor voltál kint?

Öt és hét között.

akik ezeket a törvényeket hozták,nagy valószínûséggel maguk is vadásznak. Amúgy meg ha gyalog mentél volna,ugyan úgy megzavartad volna a titkos aktusukat.

Ez így van.
És akkor is arra fogok biciklizni.
Ha kell a bírságot is kifizetem, ami egyébiránt gyikf**g.
Úgyhogy b***hatják... :)
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
akik ezeket a törvényeket hozták,nagy valószínûséggel maguk is vadásznak.Ezek legszívesebben bekerítenék az összes erdõt,mint tették ezt a Mátyás király vadasparknak nevezett,szemét módon elzárt területtel.Menjenek oda a puskás majmok,a többi erdõt meg hagyják békén.
Amúgy meg ha gyalog mentél volna,ugyan úgy megzavartad volna a titkos aktusukat.

Mjani,nappal nem vadászhatnak?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Mikor voltál kint? Mert ha délután akkor nem vadászhattak. Persze a vadakat elkergethetted.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

De szerintem csak a násztáncukat zavartad meg!

Jól látod...
Idézem: " ...elbasztad a vadászatunkat..."
Aminek persze titkon örülök. :)

Lehet ma én is felmegyek.

Voltál?
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Erdõtörvény 92 § (1) bek

De azért ez több mint durva...

Ja: márpedig engem nem érdekel :)

Elhiszem, hogy törvény meg minden!
De szerintem csak a násztáncukat zavartad meg! :D

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

És mi a f@§%#&t nem?

Erdõtörvény 92 § (1) bek

De azért ez több mint durva...

Ja: márpedig engem nem érdekel :)
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Én kifogtam két köcsög vadászt is akik okoskodtak, hogy itt nem lehet biciklizni. :(

És mi a f@§%#&t nem?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Merre felé érdemes gombázni a Papodon?

Gondolod elárulom? :D

Egyébként szinte bármerre, õzlábgomba hegyek vannak.

Én kifogtam két köcsög vadászt is akik okoskodtak, hogy itt nem lehet biciklizni. :(
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Aztaaaa!Ez igen!Lehet ma én is felmegyek.Merre felé érdemes gombázni a Papodon?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Ma a jó idõre való tekintettel tekertem egyet a Papodon.
Íme az eredmény :) :
[IMG][img]http://keptarolo.com/image.php?id=00DC_4C8FC8C2&jpg[/img] [img]http://keptarolo.com/image.php?id=7BF3_4C8FC8C2&jpg[/img][/IMG]

Õzlábgomba hegyek is vannak!
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Na ,ez is elmarad úgy néz ki.Pocsék egy idõ van.Pedig Tihanyba jó lett volna lemenni,szüreti mulatság van a Belsõ-tónál.De legalább kicserélem a járgány kipuffanó csövét bicajozás helyett.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Ok akkor csörögj lécci ha ráérsz..
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
holnap ha tudok menni,akkor az csak kora délután.Vasárnap kilõve.