Tegnap kipróbáltam a kisfiam specko fsr.jét. Hát annak is nagyon király / más /a rugózása.
Kényszeríteni hivatalosan azt valóban nem (max ha rendõrt hív), csak hát az õ kezében puska van...Túl sok intézkedési joga nem lehet, maximum felszólíthat néhány dologra, de kényszeríteni biztos nem kényszeríthet semmire.
az erdõgazdaság hivatásos vadászának van némi intézkedési joga. meg kéne nézni az új törvényt hogy pontosan mennyi.
meg abban a nyáron nem lehetnek is...
pl
A sebesség mindent megold.
Van egy volt hivatásos, jelenleg kerékpárszerelõ ismerõsöm és õ mondta hogy nyáron nappal nem találkozhatok vadászó emberrel =nem vadászhatnak. Õsszel hajnalban és naplementekor vadásznak, télen a rövid nappalok miatt szinte egész nap.
Vadász nem büntethet meg.
Van egy volt hivatásos, jelenleg kerékpárszerelõ ismerõsöm és õ mondta hogy nyáron nappal nem találkozhatok vadászó emberrel =nem vadászhatnak. Õsszel hajnalban és naplementekor vadásznak, télen a rövid nappalok miatt szinte egész nap.akik ezeket a törvényeket hozták,nagy valószínûséggel maguk is vadásznak.Ezek legszívesebben bekerítenék az összes erdõt,mint tették ezt a Mátyás király vadasparknak nevezett,szemét módon elzárt területtel.Menjenek oda a puskás majmok,a többi erdõt meg hagyják békén.
Amúgy meg ha gyalog mentél volna,ugyan úgy megzavartad volna a titkos aktusukat.
Mjani,nappal nem vadászhatnak?
Öt és hét között.Mikor voltál kint?
Ez így van.akik ezeket a törvényeket hozták,nagy valószínûséggel maguk is vadásznak. Amúgy meg ha gyalog mentél volna,ugyan úgy megzavartad volna a titkos aktusukat.
Jól látod...De szerintem csak a násztáncukat zavartad meg!
Voltál?Lehet ma én is felmegyek.
Erdõtörvény 92 § (1) bek
De azért ez több mint durva...
Ja: márpedig engem nem érdekel
Erdõtörvény 92 § (1) bekÉs mi a f@§%#&t nem?
Én kifogtam két köcsög vadászt is akik okoskodtak, hogy itt nem lehet biciklizni.
Gondolod elárulom?Merre felé érdemes gombázni a Papodon?