Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Füred még mindig szép:) 6lépcsõsben ebédeltünk egy hatalmasat, ittam Traubisodát, hosszúlépést, ettünk májaspirítóst, rántottszeletet. a mindig remek kiszolgálás és kaja mellé mégegy pont, hogy mikor a csomagmegõrzési lehetõségek felõl érdeklõdtem, felajánlották, h. berakják az öltözõbe.. szóval igazán rendesek voltak:)

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
mivel nem akarom mindegyik topikot 'teleszemetelni', így csak jelzem, hogy a mai bakonyi (cuha völgye és környéke) kalandom részletei olvashatóak a gy-m-s megyei topikban ;)
már ha valakit érdekel :)

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém

egy kivételével tekerhetõ volt. Csak nem emlékszem melyik volt az az egy

Vinye felõl a harmadik, fentrõl a nyolcadik, ha az alacsony vasúti híd alatti már nem gázlót is gázlónak tekintjük. Kicsit részletesebben olvashatsz itt.
gazloman
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

Mi Dave-vel a verseny után egy héttel tekertünk arra, de teljesen normális viszonyok voltak addigra. Minden gázló, egy kivételével tekerhetõ volt. Csak nem emlékszem melyik volt az az egy...:) Dave talán e,lékszik rá, mert ö megpróbálta áttekerni, de nem jött össze.....

igen-igen, ma találkoztam Ðave kollégával egy kis útbaigazítás miatt, és azt hiszem ezt a gázlós dolgot is említette :) ,aztán adott egy két útvonaltervet. ezúton is köszönet érte

aztán vettem végre térképet (ideje volt, mert gyalogtúrák során is jóljött volna), és rájöttem, hogy nyomtatott térképen könnyebben kiigazodni, mint az online mapokon :)
holnapra változékony idõt ígér ugyan, de nem sok esõvel, remélem így is marad :)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Bár utoljára Bakony maratonon voltam ott, de ha az erdészet nem látott neki a munkálatoknak, ami nagyon valószínû a csapadékos idõjárás miatt, akkor ajánlom a gumicsizmát, úszónadrágot, búvárfelszerelést. Ha elvéted a nyomot, akkor akár derékig is merülhetsz, de azért nem akarlak megrémiszteni benneteket. Mindenesetre csereruha ajánlott vagy átgyalogoltok.

Mi Dave-vel a verseny után egy héttel tekertünk arra, de teljesen normális viszonyok voltak addigra. Minden gázló, egy kivételével tekerhetõ volt. Csak nem emlékszem melyik volt az az egy...:) Dave talán e,lékszik rá, mert ö megpróbálta áttekerni, de nem jött össze.....
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

Bár utoljára Bakony maratonon voltam ott, de ha az erdészet nem látott neki a munkálatoknak, ami nagyon valószínû a csapadékos idõjárás miatt, akkor ajánlom a gumicsizmát, úszónadrágot, búvárfelszerelést. Ha elvéted a nyomot, akkor akár derékig is merülhetsz, de azért nem akarlak megrémiszteni benneteket. Mindenesetre csereruha ajánlott vagy átgyalogoltok.

köszi szépen :) váltásruha alap, fõleg a lehetséges esõ miatt. amúgy is, egy 'kis' sár hozzátartozik a terepezéshez :)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Tegnap felraktam a gyerekülést jó lett. Bár a nyeregcsõnél ahova az adaptert rögzíteni kell pont ott van egy bowden vezetõ szem, de azért így is sikerült. Bár azon csodálkoztam, hogy a tartó sínek nem mennek teljesen bele az adapterbe csak kb 3/4-ig de ott van rajta egy kis pöcök is. Már ki is próbáltam a fiamnak nagyon tetszett. Holnap rendezném az anyagiakat is.

Örülök, hogy jó lett!

Jakus: nem kell akkor a másik?
www.magicteam.hu

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás

sziasztok

érdeklõdnék, hogy volt e valaki mostanság (elmúlt 1-2 napban) cuha-völgyében. csak hogy milyen állapotok uralkodnak ott, mire lehet számítani, milyen az idõ, stb.
bocsi, csak nagyon rá vagyok már feszülve a témára :$

Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
sziasztok

érdeklõdnék, hogy volt e valaki mostanság (elmúlt 1-2 napban) cuha-völgyében. csak hogy milyen állapotok uralkodnak ott, mire lehet számítani, milyen az idõ, stb.
bocsi, csak nagyon rá vagyok már feszülve a témára :$

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
DNS!

Tegnap felraktam a gyerekülést jó lett. Bár a nyeregcsõnél ahova az adaptert rögzíteni kell pont ott van egy bowden vezetõ szem, de azért így is sikerült.:) Bár azon csodálkoztam, hogy a tartó sínek nem mennek teljesen bele az adapterbe csak kb 3/4-ig de ott van rajta egy kis pöcök is. Már ki is próbáltam a fiamnak nagyon tetszett.
Holnap rendezném az anyagiakat is.:)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Magisterben nem tudjátok megdumálni a portással, h ott lehessen hagyni a tatyókat?
átlagban jó arcok ott a portások, szerintem be tudják tenni valami kis félreesõ helyre, amig odavagytok
rákérdezzek holnap, hogy van-e rá lehetõség?

ez nekem is eszembe jutott, de kb utolsó lehetõségként gondoltam rá, mivel Füredrõl terveztem hazaindulni. de ha minden kötél szakad, akkor ez lesz..

szerk: ha rákérdeznél, azt megköszönném:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Urak! Füreden, ill. Veszprémben van csomagmegõrzõ valahol? barátnõskirándulós hétvégét tervezek, de a cuccokkal nem tudok mit kezdeni. péntek este koliban alszunk(ppp), szombat reggel meg irány Balatonfüred. szóval vagy Vpben a buszpályaudvar környékén, vagy Füreden jönne jól valami..

Magisterben nem tudjátok megdumálni a portással, h ott lehessen hagyni a tatyókat?
átlagban jó arcok ott a portások, szerintem be tudják tenni valami kis félreesõ helyre, amig odavagytok
rákérdezzek holnap, hogy van-e rá lehetõség?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Urak! Füreden, ill. Veszprémben van csomagmegõrzõ valahol? barátnõskirándulós hétvégét tervezek, de a cuccokkal nem tudok mit kezdeni. péntek este koliban alszunk(ppp), szombat reggel meg irány Balatonfüred. szóval vagy Vpben a buszpályaudvar környékén, vagy Füreden jönne jól valami..

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Sziasztok!

Érzem, ez lesz az én topicom :D

Bakony túravezetõket keresek, lehetõleg veszprémi indulással, hegyikerékpározás céljából. :-)

Mentem már "pár kört" a város környékén (a Kab-hegy és Hajag közt), de sajnos még nem az igazi, keresem a "holy traileket" :) Igazából egyáltalán nem ismerem a környéket, csak elindulok, és várom, hogy jó legyen :) Így aztán sokszor jön a dzsindzsa (pl Herend-Hajag), erdészeti lezárás (mátyás király vasadparkja...), kidõlt fás utak (Hajagról Hárskút felé).

Megköszönném, ha kisegítenétek pár útvonallal, illetve alkalom adtán szívesen csapódnék másokhoz, CC (XC?) irányvonalon (a békés kiránduló szintjén).

Lesz még idén jó idõ, én tudom!
b

A Balaton partjától Veszprémig tudom vállalni az idegenvezetést! :)
Almádi, Felsõörs, Nosztori, Füred, talán még Hidegkút környékét!
A tempó szigorúan nyugdíjas, túrázós! :)

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

Sziasztok!

Bakony túravezetõket keresek, lehetõleg veszprémi indulással, hegyikerékpározás céljából. :-)

Mentem már "pár kört" a város környékén (a Kab-hegy és Hajag közt), de sajnos még nem az igazi, keresem a "holy traileket" :) Igazából egyáltalán nem ismerem a környéket, csak elindulok, és várom, hogy jó legyen :) Így aztán sokszor jön a dzsindzsa (pl Herend-Hajag), erdészeti lezárás (mátyás király vasadparkja...), kidõlt fás utak (Hajagról Hárskút felé).

Megköszönném, ha kisegítenétek pár útvonallal, illetve alkalom adtán szívesen csapódnék másokhoz, CC (XC?) irányvonalon (a békés kiránduló szintjén).

b

hali. igaz gyõri indulással, de most szombatra tervezek egy kis bringázást a cuha-völgyébe. az útvonal ötletet pedig Ðave kollégától kaptam/kapom.
"tervezett útvonal: Vinye-Hódos-ér-Porva-Csesznek vasútállomás, aztán a gázlókon vissza Vinyére (kb 20-25km nem túl nehéz szakaszok)"

részletesen meg az iwiw-en csináltam róla ilyen eseményizét :) iwiw

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok!

b

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
DNS!

Ma megnézném a gyerekülést ha neked is jó, hívtalak mobilon de nem értelek el. Lehet Matti nem jó számot adott meg?:)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Ma délután én is tekertem egyet aszfaltan. Vigántpetenden még mindig finom a langalló.:D

08.29. - Google Térkép

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Akkor holnap reggel jössz?

igen.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag