Gondolod elárulom?Merre felé érdemes gombázni a Papodon?
Egyébként szinte bármerre, õzlábgomba hegyek vannak.
Én kifogtam két köcsög vadászt is akik okoskodtak, hogy itt nem lehet biciklizni.
Gondolod elárulom?Merre felé érdemes gombázni a Papodon?
Nem probléma..bevágom a kocsiba a gépem és nyomás
Sajnos nincs tetõcsomagtartóm így csak egy bringát tudok vinni.
Engem érdekelne uram
El kéne már nekem is nézni a Baglyas felé. Az az út milyen lefelé ahol az elsõ maraton jött le volna ha engedélyezik (nem a kék)?
Kisgyón hegyikör 5.-re megyek, nyerni.
Itt az õsz!
Tegnap végre megint tudtam egy kicsit tekerni itt a környéken. Csörlõház Bakonykuti, Baglyas-hegy Hidegvölgy stb...
Mindössze 30 km, de már nem izzadtam annyira. Du 5-körül indultam. A levegõ íze is más... Lejtõknél már érezni a hûvöset a bõrünkön.
Ez az érzés nekem nagyon bejön...... A Baglyas ról lejövet, ismét meg próbáltam a piros jelzést. Hát a motorosok felfedezték ezt az ösvényt is, és rendesen szét jártákViszont egy bátrabb bringás szerintem élvezettel meg tudja oldani azt az egy-két DH elemet ami ott található. Talán jövõre én is megpróbálok nyeregben végig lejönni.
Erre jön valaki?
Kisgyóni hegyi kör - 5. | TTT
burce! várpalotai indulással én is tudok egy-két útvonalat mutatni, igényedtõl függõen.
A sebesség mindent megold.
De legutóbb te voltál arra,és ez mostanában nagy elõny.
De legutóbb te voltál arra,és ez mostanában nagy elõny.
De legutóbb te voltál arra,és ez mostanában nagy elõny.az azért erõteljes túlzás, hogy szakértõ lennék, ugyanis most mentem arra elõször bringával
Akkor mint Vinye és Cuha szakértõt,téged kérünk fel erre a területre vezetõnek.