Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Ok benne vagyok ha nem esik akkor egy betonos tekerés , vagy vasárnap.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Nem probléma..bevágom a kocsiba a gépem és nyomás :) Sajnos nincs tetõcsomagtartóm így csak egy bringát tudok vinni.

Én a Wartyogóba beteszek 3 biciklit,és 3 embert.Persze szétszerelt állapotban.(az embereket egyben szoktam hagyni:D)Két bicaj biztosan befér hozzád is szerintem.

De elnézve az idõt,nem úgy néz ki,hogy bicajozunk holnap.:(

TÚRA LEFÚJVA!
Most olvastam haver emailjét,hogy nem mennek,nagyon ramaty a talaj arrafelé(is).Pedig jó lett volna.
Esetleg egy aszfaltos tekerés jó lenne valahol a környéken,ha nem esik holnap.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Nem probléma..bevágom a kocsiba a gépem és nyomás :) Sajnos nincs tetõcsomagtartóm így csak egy bringát tudok vinni.
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Engem érdekelne uram :)

Akkor gyere!Szervezz még be valaki(ke)t,és oszlik a benzinpénz.Sajna haverék kocsijában csak embernek van hely,bicajnak nincs,De esetleg megkérdezem,nem lehetne e mégegy tartót feltenni a kocsira.Hátha...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Engem is, de sajnos dolgozom...
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Engem érdekelne uram :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Szombaton meghívtak erre a túrára:

Tolna 50/25/15 / 50MTB/25MTB /IVV | TTT
Jó kis környék,pár éve voltam arra nyaralni.Kocsival megyünk,oda már nem fér több ember,de ha mégegy kocsira való ember összejönne,akkor érdemes lenne elmenni,és a szokásos jó kis társasággal csapatni egyet.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

El kéne már nekem is nézni a Baglyas felé. Az az út milyen lefelé ahol az elsõ maraton jött le volna ha engedélyezik (nem a kék)?

Kisgyón hegyikör 5.-re megyek, nyerni :) .

A kéket ahol Dózerral lementél nem látogatom, nem tudom milyen. Viszont az a kis meredek, melynek alsó szakasza bent volt a versenyben /éles bal kanyar utáni kis katlan../ Teljesen jó, csak én nem a hordalékos részen, köszönet a motorosoknak,, hanem közvetlen mellette a füvön megyek le.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Itt az õsz!
Tegnap végre megint tudtam egy kicsit tekerni itt a környéken. Csörlõház Bakonykuti, Baglyas-hegy Hidegvölgy stb...
Mindössze 30 km, de már nem izzadtam annyira. Du 5-körül indultam. A levegõ íze is más... Lejtõknél már érezni a hûvöset a bõrünkön.
Ez az érzés nekem nagyon bejön...... A Baglyas ról lejövet, ismét meg próbáltam a piros jelzést. Hát a motorosok felfedezték ezt az ösvényt is, és rendesen szét járták :( Viszont egy bátrabb bringás szerintem élvezettel meg tudja oldani azt az egy-két DH elemet ami ott található. Talán jövõre én is megpróbálok nyeregben végig lejönni.
Erre jön valaki?
Kisgyóni hegyi kör - 5. | TTT

burce! várpalotai indulással én is tudok egy-két útvonalat mutatni, igényedtõl függõen.

El kéne már nekem is nézni a Baglyas felé. Az az út milyen lefelé ahol az elsõ maraton jött le volna ha engedélyezik (nem a kék)?

Kisgyón hegyikör 5.-re megyek, nyerni :) .

A sebesség mindent megold.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Itt az õsz!
Tegnap végre megint tudtam egy kicsit tekerni itt a környéken. Csörlõház Bakonykuti, Baglyas-hegy Hidegvölgy stb...
Mindössze 30 km, de már nem izzadtam annyira. Du 5-körül indultam. A levegõ íze is más... Lejtõknél már érezni a hûvöset a bõrünkön.
Ez az érzés nekem nagyon bejön...... A Baglyas ról lejövet, ismét meg próbáltam a piros jelzést. Hát a motorosok felfedezték ezt az ösvényt is, és rendesen szét járták :( Viszont egy bátrabb bringás szerintem élvezettel meg tudja oldani azt az egy-két DH elemet ami ott található. Talán jövõre én is megpróbálok nyeregben végig lejönni.
Erre jön valaki?
Kisgyóni hegyi kör - 5. | TTT

burce! várpalotai indulással én is tudok egy-két útvonalat mutatni, igényedtõl függõen.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

De legutóbb te voltál arra,és ez mostanában nagy elõny.

valamilyen szinten jogos. és tényleg szívesen megyek ha úgy van ;)
(és ami biztos, hogy negyedannyi cuccal :D )

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Szerintem amit gazloman készített beszámolót nagyjából helytálló most is, a gázlók járhatóak, a vízszint normális, egyedül egy van amit totál elmosott a víz, ott akár derékig is érhet a víz.... de messzirõl látszik melyik az....

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

az azért erõteljes túlzás, hogy szakértõ lennék, ugyanis most mentem arra elõször bringával :D

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

Akkor mint Vinye és Cuha szakértõt,téged kérünk fel erre a területre vezetõnek.

az azért erõteljes túlzás, hogy szakértõ lennék, ugyanis most mentem arra elõször bringával :D
amúgy ha idõm engedi, szívesen csatlakozom ilyen megmozdulásra ;)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

friss tapasztalat: vinyérõl kõris hegyre a sárga út le van zárva ugyan, de szépen le van takarítva

Akkor mint Vinye és Cuha szakértõt,téged kérünk fel erre a területre vezetõnek.:)

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

...,tehát a súlyos idõjárás okozta változásokat nem biztos hogy tudni fogom elõre,de én amúgy is a felfedezõs túrákat szeretem,ahol van egy kis izgalom.:)...

friss tapasztalat: vinyérõl kõris hegyre a sárga út le van zárva ugyan, de szépen le van takarítva (legalábbis a piros+ csatlakozásig biztos, mert utána azon mentem tovább). viszont porváról porva-csesznekre a zöld nagyon gány. jelzések alig-alig, ösvény szinte nulla, hordalékos, bedõlt fás.
bár így kimondottan élvezetes volt ereszkedni :)
aztán porva-csesznekrõl vinye felé a piros sárga, majd a piros kellemesen járható, bár a gázlóknál óvatosan kell lenni, egyiknél térdig érõ víz volt (mármint tekerés közbeni térdig érésrõl van szó), de amúgy nem lehet okom panaszra

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Köszi, szavadon foglak! :)

Mihelyst elmúlik a takonykór mehetünk!:)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Én is szívesen "idegenvezetlek"a Bakony és a Balaton-felvidék terepein.Mondjuk az idén elég keveset terepeztem,tehát a súlyos idõjárás okozta változásokat nem biztos hogy tudni fogom elõre,de én amúgy is a felfedezõs túrákat szeretem,ahol van egy kis izgalom.:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

A Balaton partjától Veszprémig tudom vállalni az idegenvezetést! :)
Almádi, Felsõörs, Nosztori, Füred, talán még Hidegkút környékét!
A tempó szigorúan nyugdíjas, túrázós! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
:)

Füred még mindig szép:) 6lépcsõsben ebédeltünk egy hatalmasat, ittam Traubisodát, hosszúlépést, ettünk májaspirítóst, rántottszeletet. a mindig remek kiszolgálás és kaja mellé mégegy pont, hogy mikor a csomagmegõrzési lehetõségek felõl érdeklõdtem, felajánlották, h. berakják az öltözõbe.. szóval igazán rendesek voltak:)

Ja-ja a lépcsõs az jó hely. én múltkor voltam Füreden mikor a Borhetek voltak, és a Szürkebarát nagyon finom volt.:)