mindenki a continál melózik?
egy idõben gyakran megfordultam én is ott,különbözõ munka ügyletek miatt.
Egy régi bringás haverom ,aki a biciklit lecserélte motorra,is ott gépészmérnök.
mindenki a continál melózik?
mindenki a continál melózik? burce fórumtárs is most került oda ugyanilyen munkakörbeJelenleg a Continentalnal dolgozom mint gepeszmernok. Ha az idojaras engedi, a terepet preferalom, szivem szerint minel hosszabb turakra. Maratonokon a hosszutav fele huz a szivem, meglatjuk mi jon ossze a kovetkezo szezonban. Gyors viszont nem vagyok. Meg...
Ha szervezodik valamikor tura a kornyeken, szivesen csatlakoznek. Illetve a hetvegen gurulnek egyet valamelyik nap, tudnatok utvonalat ajanlani? Mondjuk olyan negy-ot oras kort, turazos tempoval.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hello!tudnatok utvonalat ajanlani? Mondjuk olyan negy-ot oras kort, turazos tempoval.
Tegnap este megcsináltam! Tényleg nem nagy valami. Csak amit nagyon jól szeretnék, hajlamos vagyok túl komplikálni. Csináltam, a gyárihoz hasonló légtelenítõ fedelet. Közel az összes, 2 x 50 ml olajat elhasználtam. Ha egy kicsit szárad az erdõ, megyek és próbára teszem a kicsikét.akkor megvan majdnem minden.Én úgy szoktam csinálni,hogy a fékkaron a tartályt vízszintbe állítom,és alulról nyomatom buborékmentesen az olajat.Ha felül már folyik,akkor alul elzárom a féken a szelepet,majd a tartályt is lezárom.Ezután leszerelem a féktestet a vázról,és jól megmozgatom,és megkocogtatom,a vezetéket is.Ez azért kell,hogy a maradék levegõ is felmenjen a tartályba.Ezután még egyszer megcsinálom a légtelenítést.Ha jó kemény féket akarsz,akkora lehetõ legtöbb olaj maradjon a karnál a tartályban.Fõleg a hátsó féknél jó a sok folyadék,a hosszabb fékcsõ miatt.
akkor megvan majdnem minden.Én úgy szoktam csinálni,hogy a fékkaron a tartályt vízszintbe állítom,és alulról nyomatom buborékmentesen az olajat.Ha felül már folyik,akkor alul elzárom a féken a szelepet,majd a tartályt is lezárom.Ezután leszerelem a féktestet a vázról,és jól megmozgatom,és megkocogtatom,a vezetéket is.Ez azért kell,hogy a maradék levegõ is felmenjen a tartályba.Ezután még egyszer megcsinálom a légtelenítést.Ha jó kemény féket akarsz,akkora lehetõ legtöbb olaj maradjon a karnál a tartályban.Fõleg a hátsó féknél jó a sok folyadék,a hosszabb fékcsõ miatt.A szett része volt a fékcsõ és 2x 50ml olaj is. A fémházasat lecserélem, mert az túl hosszú. Így méretre szabom az újat. Sikerült szereznem a féktestekhez 90 fokos becsatlakozást is.
A szett része volt a fékcsõ és 2x 50ml olaj is. A fémházasat lecserélem, mert az túl hosszú. Így méretre szabom az újat. Sikerült szereznem a féktestekhez 90 fokos becsatlakozást is.Tehát ez a párosítás?
Google képkeresési találat: http://i16.photobucket.com/albums/b26/takeabao/755servowave.jpg
Fékcsövet kell vágni?
Köszi a lehetõséget. Fejben már sikerült eredményesen megcsinálnom. Ma, vagy holnap valóságban is kivitelezem. Majd beszámolok a végeredményrõl.
Egyébként a régi 755-ös féktest lesz 775-ös fékkarszettel, csöveivel.
ha elhozod,én szívesen megcsinálom valamikor.Fékfolyadékom van,roppantógyûrût meg szerintem tudok venni a Kuszinál,de lehet hogy van nekem is.Ja,ami fontos lenne,hogy ha csak a fék jön,és a bicikli nem,kellene a pontos fékcsõ hossz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Sajna a céges ingyen autó már a múlté...
Ha más nem lesz neki állok egyedül. Tudom, hogy nem egy nagy vasziszdasz... Csak az elsõnél mindenki izgul egy picikét!
Jó párszor már csináltam.De sajna nem járok arra.De esetleg az XT fék járhat erre.
Jó párszor már csináltam.De sajna nem járok arra.De esetleg az XT fék járhat erre.Ha valaki légtelenítésben, feltöltésben jártas és jár erre mostanában, egy-két sör mellett átszerelhetnénk a karokat, és fékcsöveket.....