Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Csakhogy a sörhasat megelõzzük :D

Sörhassal nem is lehet menni veletek?? :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Össz. idõ: 23óra 35 perc - 624km (montival)

Gratula Atinak!

Ez nagyon durva. Tobb mint 26-os atlag.

Gratula Neki!

Ebben a tempóban bármikor nyomhatunk hasonlót.
Ja igen: a sör az jólesett... :)

Rohogni fogsz, de mar csak az oktober 23.-24.-i hetvegem szabad ebben a honapban. :D
Ha jo ido lesz, akkor mehetunk.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

nekem 55 km és 766 m szint jött össze. Nagyon király kis tekerés jött ma össze.

Nagyon jó kis túrát sikerült összehozni. Még jó hogy nem lett hosszabb, mert majdnem így is elvéreztem (alultápláltság okán :)).

Koszi a tarsasagot es az idegenvezetest megegyszer sracok. Tetszett a tura nagyon! Kulonosen a "ki milyen sort fog inni, ha hazaer beszelgetes" a vegen. Kicsit az volt az erzesem, hogy azert jottetek tekerni, hogy utana lehessen sort inni.

Ebben a tempóban bármikor nyomhatunk hasonlót.
Ja igen: a sör az jólesett... :)

Bevallom,csak a sör miatt mentem tekerni.

Csakhogy a sörhasat megelõzzük :D
www.magicteam.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Össz. idõ: 23óra 35 perc - 624km (montival)

Gratula Atinak!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Sziasztok,

Nem tudom tudjátok e, de szerintem a mai nap egyik szenzációja lesz - szerintem - Kapitány Attila (Fillari Team) teljesítménye.

Az úriember az alábbit vette a fejébe: 24 óra alatt, Balaton kör 3x!!!
Tegnap 13:30-kor indult Alsóörsrõl, tehát a befutó, ma 13:30-kor.
Minden körben egy-egy bringás segíti.
1. kör - Táncos Sándor; 2. kör - Baros Bálint; 3. kör - Táncos Gábor

Mikor elváltunk, vagyis a Gabi váltott, hajnali 4-kor Ati nagyon jó állapotban volt.

Hajrá srácok nyomjátok, csak így tovább!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

csak a csere-hegy környékén császkáltam az utóbbi idõben. a kék és a sárga ösvényen - azok, amik a gyerektáborok felé érnek le - vannak kidõlt fák.
ami kritikus az 1-1 db, de ha már lesz eszközöm, akkor talán szélesítek az ösvényeken, h lehessen elõzni is :D

Ok! az a rész egyelõre még nem nagyon érint! :)
De azért remélem ki lesz takarítva a környék!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Leghamarabb fel otkor tudnank indulni. Csinalhatunk olyan kort is, amit meg vilagosban befejezunk.
Hat utan van napnyugta, hetkor mar kell a lampa. Nagyjabol ket orat tudunk menni vilagosban, ha fel otkor elindulunk.
Nem ragaszkodom a sotetben tekereshez, sot.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Merre vannak bedõlt fák még? Mondjuk egy részét sejtem! Ahogy itt a dolgok mennek nyár óta nem takarították el! :(
Alsóörs felé milyen a helyzet? Vagy arra nem jártál?

csak a csere-hegy környékén császkáltam az utóbbi idõben. a kék és a sárga ösvényen - azok, amik a gyerektáborok felé érnek le - vannak kidõlt fák.
ami kritikus az 1-1 db, de ha már lesz eszközöm, akkor talán szélesítek az ösvényeken, h lehessen elõzni is :D

Ok. :) Otkor szerintem indulhatunk. Negykor lelepek majd a melobol. A haz elott jo lesz. Hoze-t viszek, mindenkeppen rank fog sotetedni szerintem.

ööö, ha korábban hazaérsz, mehetünk korábban is. nem szeretem a sötétedõs tekerést... de akkor kerítek lámpást én is...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Tetszett a tura nagyon! :) Kulonosen a "ki milyen sort fog inni, ha hazaer beszelgetes" a vegen. :D Kicsit az volt az erzesem, hogy azert jottetek tekerni, hogy utana lehessen sort inni. :) A legjobb az volt, mikor mindenki bevallotta, hogy attol felt, a masik ketto gyilkos tempot fog menni. Igaz, en ezt nagyon csendben tettem meg. :)

Ize... Ehhez azert valami motivacio is kene igy elsokorben. :D

Bevallom,csak a sör miatt mentem tekerni.:)
Motivációval nem szolgálhatok.csak 10 m3 fával,meg pár sörrel.:)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

mennék Buki, de most épp Hódmezõvásárhelyen vagyok és embertelen mennyiségû rántotthúst fogyasztok, különféle sütikkel körítve. :)
voltatok tekerni?

De jo dolgod van! :)

Hogyne mentunk volna, kar lett volna otthon maradni ilyen idoben. Nagyjabol negy orat mentunk, a tempo definicioja idokozben viragszagolgatosrol gombaszra modosult. :) Koszi a tarsasagot es az idegenvezetest megegyszer sracok. Tetszett a tura nagyon! :) Kulonosen a "ki milyen sort fog inni, ha hazaer beszelgetes" a vegen. :D Kicsit az volt az erzesem, hogy azert jottetek tekerni, hogy utana lehessen sort inni. :) A legjobb az volt, mikor mindenki bevallotta, hogy attol felt, a masik ketto gyilkos tempot fog menni. Igaz, en ezt nagyon csendben tettem meg. :)

Fát vágni jöhettek Köveskálra is,tüzifát hasogatni.:)

Ize... Ehhez azert valami motivacio is kene igy elsokorben. :D

nem akarlak a favágással terhelni... kicsapkodom majd szerdán vagy csütörtökön
akkor maradjunk a hétfõben.
hány órakor induljunk? házatok elõl jó lesz?

Ok. :) Otkor szerintem indulhatunk. Negykor lelepek majd a melobol. A haz elott jo lesz. Hoze-t viszek, mindenkeppen rank fog sotetedni szerintem.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Ennek örülök ha nincs sár. Mi holnap Farkasgyepû- Döbröntére tervezünk átnézni

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
nekem 55 km és 766 m szint jött össze.Nagyon király kis tekerés jött ma össze.A Hajagról lefelé egy számomra részben ismeretlen útvonalon sikerült lejönni.A csúcsról a szokásos aszfalton jöttünk le,aztán letértünk Hárskút felé,az õs bükkfa felé.Majd dél-kelet felé haladva értük el Hárskút alatt az országutat,a nagy kanyarnál.Innen kb 2 km után letértünk balra,megmásztunk egy kisebb hegyet,melyrõl az út kivitt bennünket megint az országútra,de mi inkább egy vele egy darabig közel párhuzamosan haladó nagyon vadregényes utat választottunk.Ezen az úton értük el a hadiutat,ami eléggé fent,kb 350 m magasan hullámozva érte el régi veszprémi utat,amin reggel mentünk fel.Jó kis túra volt,meglepõen szinte semmi sár nem volt,sõt volt ahol szinte porzott az út.Majd megrajzolom a térképen is.De most elzavarnak a géptõl.

Fát vágni jöhettek Köveskálra is,tüzifát hasogatni.:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Szivesen segitek fat vagni. :)
A hetfo vagy a kedd jo csak, szerdan melo utan megyek Merkapt szezonzarora Szlovakiaba tekeregni, szoval a het tovabbi resze kilove.

nem akarlak a favágással terhelni... kicsapkodom majd szerdán vagy csütörtökön
akkor maradjunk a hétfõben.
hány órakor induljunk? házatok elõl jó lesz?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
mennék Buki, de most épp Hódmezõvásárhelyen vagyok és embertelen mennyiségû rántotthúst fogyasztok, különféle sütikkel körítve. :)
voltatok tekerni?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Dózer!

Írtam privátot!

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Mivel még mindíg fent vagyok, ezért lehet nem bírok felkelni reggel.
Ha mégis, idõben ott leszek a startnál!

Jó8!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

hétfõn tervezek kimenni, de fát akarok vágni a csere-hegyen... van néhány keresztbe már jó ideje...

Merre vannak bedõlt fák még? Mondjuk egy részét sejtem! Ahogy itt a dolgok mennek nyár óta nem takarították el! :(
Alsóörs felé milyen a helyzet? Vagy arra nem jártál?

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Szivesen segitek fat vagni. :)

A hetfo vagy a kedd jo csak, szerdan melo utan megyek Merkapt szezonzarora Szlovakiaba tekeregni, szoval a het tovabbi resze kilove.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nem az nem en vagyok. En Csikasz 2/C-ben lakom. A C az nem biztos. :D Montival gurulok most, amig nem keritek valami varosi gepet. Tavaszra meg epul az uj monti...

ejha, akkor már 5 bringás van az utcában :D
hétfõn tervezek kimenni, de fát akarok vágni a csere-hegyen... van néhány keresztbe már jó ideje, most tartok ott, hogy just for fun tekerek és szeretnék arra is örömködve, leszállás nélkül végigmenni :)
Neked mikor lenne jó?
hétfõn üres, kedd kilõve suli miatt, szerda-csütörtök meg 18.45 tõl német - ekkor csak rövid férne bele...

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Oké,akkor szombat.Mivel mindenki itt lakik a környéken,legyen itt az indulás,Déenesék CBA áruháza elõtt:) a Kiskõrösi utcában.Idõpont 9 óra.

Ott leszek. Ha elrobog mellettetek egy montis egy Malival es piros Trek bukoval, akkor orditsatok ra, mert az en vagyok. :)

hm. akkor Te vagy a 4. bringás a csikászban :)
Gulyás a 11-ben, Bence haverom a 4/a-ban, én meg a 4/b-ben.
Te lennél, aki a 11/a-ban lakik? hétfõn-kedden láttunk oda bemenni egy világos felsõs országútist villogó hátsólámpával úgy 6 óra magasságában.

hétvége nem jó - olyankor amúgy is hazamegyek -, most meg szombaton tanfolyam, vasárnap fõsulis bajnokság...
inkább hétköznap este valamikor.

Nem az nem en vagyok. En Csikasz 2/C-ben lakom. A C az nem biztos. :D Montival gurulok most, amig nem keritek valami varosi gepet. Tavaszra meg epul az uj monti...

Ok, a hetkoznap is jo lehet.

:) Beszéltem vele: jön
Csak nem mehetünk túl messzire, mert már bármikor szülhetnek.

Mehetunk messzebbre is, majd lanctalpazunk ha tortenes van. :D