Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Futas jo lenne, de sokaig bent leszek a cegnel, van par ora minuszom a szezonzaro tekeres miatt mult hetrol. Esetleg a nemetorad utan?

20.00-kor a házatok elõtt?
de nem akarok megpurcanni, nem futok úgy, ahogy bringázok...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Én holnap megyek Budapestre, ha kell valami a Decathlonból szóljatok és lehozom!

Még mindig ez kellene ha megoldható! :)
Budaörsön van még! Kifutó termék lett sajnos! :(

Decathlon - biciklik - kerékpárok alkatrészek lábtámasz TIME - Time Atac klipsz TIME - Time Atac pedálokhoz.

Decathlon - biciklik - kerékpárok alkatrészek lábtámasz TIME - Time Atac klipsz TIME - Time Atac pedálokhoz.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Okok, majd szolj es egyeztetunk.

Futas jo lenne, de sokaig bent leszek a cegnel, van par ora minuszom a szezonzaro tekeres miatt mult hetrol. Esetleg a nemetorad utan?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A jovo hetvegen elvileg jonnek-mennek a szulok Esztergom es Veszprem kozott, ok el tudjak vinni. De mas uton is megoldhato. En szemelyesen nem tudom mikor jutok el Esztergomba.

köszi szépen.
akkor lehet élnék a lehetõséggel... majd még sikitok addig...

most vettem észre a futós felhivást...
holnap?
negyed 5-re otthon vagyok, fél 7 tõl németem van... közte belefér.
csütörtök ugyanez

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Én holnap megyek Budapestre, ha kell valami a Decathlonból szóljatok és lehozom!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
A jovo hetvegen elvileg jonnek-mennek a szulok Esztergom es Veszprem kozott, ok el tudjak vinni. De mas uton is megoldhato. En szemelyesen nem tudom mikor jutok el Esztergomba.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Buki
most hétvége után mikor jársz legközelebb Esztergomban?
rendelünk actionsportsról - aki akar csatlakozhat - és el kéne juttatni egy kesztyût...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Felsõörs-Király kút felé nem járt mostanában valaki?
Az úton folyik még a patak? Vagy már vissza lett terelve medrébe? :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
voltam csere-hegyen ösvényt tisztítani.
már a kék ösvényen eltörtem a fûrész pengéjét, de azért ügyeskedve már végig lehet menni rajta.
sárgára nem jutottam el így...
hazafelé szétment a szélmellény cibzárja. megfagytam kb.

mínuszba zártam a nap második felét.
veszek fûrészlapot és rendbe teszem majd a sárga meg a kék ösvényt is.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
kettesevel-harmasaval szinte majdnem minden uton latunk, csak igy egyben volt uj

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
én a múltkor Jutaspuszta mellett az erdõszélen tekertem, és két méretes õzike ugrott át elõttem. Az elsõ kb. 5 méterre ugrott át elõttem az úton, a másik csak kettõre... azt hiszem én jobban megijedtem mint õk :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hu azt nem is irtam, hogy lattunk egy tobbszor tiz szarvasbol vagy ozbol allo csordat :) egy harminc meterrel elottunk szaladtak az erdoben. meg sose lattam ennyit egyben, plane nem szabadon.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Holnap estefele volna kedve valakinek futni egy 45-60 percet? Fel het korul indulnek, cel az allatkert kornyeki dombok, bar nem tudom sotetben ott mennyire jo botorkalni.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat nem volt tul meleg :) feltelertunk vinyerol a korishegyre, aztan a pirosjelzesen lejottunk. franya volt...

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
lájkolom ezt a túrát, bár én lehet hogy a hátamon cipeltem volna a kerékpárt :D

Ma délután valaki valamerre?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
a heti adag nekem ma megvolt:Hárskútra elég kalandosan jutottam fel.A lõtérrõl a Slézinger völgyön akartam felmenni,de ez valahogy nem jött össze,és Hárskút elõtt a mûút nagy kanyarjánál értem ki.Innen a Pénzesgyõrbe a földúton mentem.A vége elég gány volt ennek az útnak,ezért a villanypRÁÁÁZtor alatt átbújtam,ahol jó meg b@szott az áram,a biciklin keresztül.(szegény lovak).A Nagy Som hegy lábánál Kisszépalma puszta felé akartam menni,de elég ramaty volt az út,ezért irányt váltottam a Zoltay forrás és Tündérmajor felé.Nagyon jó kis erdei terep van arra felé.Innen Zircre gurultam le,majd vonat haza.Sokat mentem kistányéron (mergyikvagyok),de azért élvezetes túra volt,ragyogó idõben.48 km,830 m szint.

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Mi holnap délután megyünk egy kört valamerre, ha gondoljátok akár együtt is mehet a móka. Ebéd után gondoltuk az indulást...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Én ma délután voltam egyet tekerni a környéken, sikerült is rendesen kihajtani magamat, úgyhogy a holnapot most inkább passzolom.
www.magicteam.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
mi vasarnap du tervezzuk :) valszeg vinyerol.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
én holnap tervezek menni egyet,valamikor reggel 9-10-es indulással,a Bakonyba.Ki tart velem?