Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2010. október 08. - 10:10
Írta 2010. október 05. - 22:35
Írta 2010. október 05. - 21:33
Na kiderült:
Holnap nem megyek Budapest irányába, viszont jövõ hét szerdán biztosan. A köztes idõben csak akkor, ha mehetek az új vázamér!
Ha akkor is jó még nektek a fuvar, nagyon szívesen hozok bármit!!!
Ok! Akkor majd még beszélünk!
Írta 2010. október 05. - 20:07
Holnap nem megyek Budapest irányába, viszont jövõ hét szerdán biztosan. A köztes idõben csak akkor, ha mehetek az új vázamér!
Ha akkor is jó még nektek a fuvar, nagyon szívesen hozok bármit!!!
Írta 2010. október 05. - 09:29
Szerdán megyek Budapest, ha gondolod visszafelé hozhatok belõle neked!
Holnap estére biztosat tudok mondani!!!
Megköszönném! Addig rákérdezek, hogy aktuális e még a dolog, és ha jelzel, hogy tudsz hozni akkor én is biztosara mondom a dolgot!
Én egy vagy két csomag energia szeletet szeretnék hozatni,de megint nem tudom a nevet.Empty hozott nekem nyár elején,de kidobtam a csomagolást.Mandula szerû íze van.Empty,nem emlékszel rá mi a neve?
Mégis megvannak!
Ilyet még aszem nem ettem, de szerintem ez is olyan mint a második!
http://www.decathlon...zelet-12814232/
Ilyet szoktam venni! Ez volt szerintem, amit vittem neked múltkor Dózer!
http://www.decathlon...zelet-12781528/
Írta 2010. október 05. - 07:07
Buki,ha túlélted Andris tempóját,akkor a mi tempónk nagyon gyengusz lehetett neked szombaton.
A turazas mar csak ilyen. Nem szoktam otthagyni embereket folfele, mert semmi ertelme. A tempo jo volt, nem zavart, hogy lassan megyunk. Inkabb azt nem szeretem, ha valaki nem halad folyamatosan, minden hegyteton megall ot-tiz percre es varnom kell, hogy kifujja magat. Ilyenkor kihul az ember, es kezd lemerevedni.
Ugyhogy nyugi, tekerunk mi meg egyutt!
Írta 2010. október 04. - 22:14
Szerdán megyek Budapest, ha gondolod visszafelé hozhatók belõle neked!
Én egy vagy két csomag energia szeletet szeretnék hozatni,de megint nem tudom a nevet.Empty hozott nekem nyár elején,de kidobtam a csomagolást.Mandula szerû íze van.Empty,nem emlékszel rá mi a neve?
Írta 2010. október 04. - 22:02
Ebbõl kellene 1 garni.
Szerdán megyek Budapest, ha gondolod visszafelé hozhatok belõle neked!
Írta 2010. október 04. - 21:44
Írta 2010. október 04. - 21:40
Decathlon - biciklik - kerékpárok alkatrészek lábtámasz TIME - Time Atac klipsz TIME - Time Atac pedálokhoz.
Ebbõl kellene 1 garni.
Írta 2010. október 04. - 20:27
kimentünk átmozgatni Bukival.
szerintem jó volt.
Vp - négysávos - szentkirályi erdészház - csõkilátó - csere-hegy - sárga ösvény - gyerektáborok - róka domb - kutyafuttató - mozdony - óvári-kilátó mellett - bringaút - szentkirály - Vp.
remélem megmaradt az útvonal nagy része
Furcsa mod, jobban emlekszem az utvonalra, mint a szombatira. Lehet azert, mert ez rovidebb volt.
El fogom menteni az utvonal leirasokat, mert remenytelen ez a sok nev. Egy egesz uj hegyseget kell megtanulnom, pont mikor mar aranylag jol ment a Pilis meg a Budai-Hg.
Jó tempó!
Buki túlélte?
Legközelebb benevezek én is egy ilyen edzésre (max gyors halál lesz).
Jelentem tuleltem. Sot, elveztem is. Azota vigyorgok, miota hazaertunk. Szerintem ez elmond mindent.
Kb. egy, vagy ket km. utan szoltam Andrisnak, hogy sok lesz az a tempo amivel kezdett. Neha kicsit hangosabban vettem a levegot, meg tanulnom kell meg a bringakezelest, de majd idovel...
Mehetunk maskor is!
Írta 2010. október 04. - 20:13
Szerintem kölcsön bringát hamarabb találsz!rendben
más
hagyományos kormánycsapágya van esetleg valakinek kölcsönbe egy hétre?
azért csak ennyi idõre, mert utána veszünk szép színeset és a hétvégén jó lenne használni a bringát...
Én is voltam tekerni, de még reggel 9-kor. Várvölgy, bér-hegy alján Alsóperéig, Öreg futóné, régi tési úton vissza Inotára. 42 km 1000 méter szint.
Sár alig, viszont Alsóperéig még mindig nagyon köves az út.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2010. október 04. - 19:53
rendbenJó tempó!
Buki túlélte?
más
hagyományos kormánycsapágya van esetleg valakinek kölcsönbe egy hétre?
azért csak ennyi idõre, mert utána veszünk szép színeset és a hétvégén jó lenne használni a bringát...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. október 04. - 19:46
Buki túlélte?
Írta 2010. október 04. - 19:29
Írta 2010. október 04. - 19:19
Írta 2010. október 04. - 19:06
szerintem jó volt.
Vp - négysávos - szentkirályi erdészház - csõkilátó - csere-hegy - sárga ösvény - gyerektáborok - róka domb - kutyafuttató - mozdony - óvári-kilátó mellett - bringaút - szentkirály - Vp.
remélem megmaradt az útvonal nagy része
Írta 2010. október 04. - 04:54
Nagyon komoly teljesítmény!Ez igen.
Gratulálok!
Sziasztok,
Nem tudom tudjátok e, de szerintem a mai nap egyik szenzációja lesz - szerintem - Kapitány Attila (Fillari Team) teljesítménye.
Az úriember az alábbit vette a fejébe: 24 óra alatt, Balaton kör 3x!!!
Tegnap 13:30-kor indult Alsóörsrõl, tehát a befutó, ma 13:30-kor.
Minden körben egy-egy bringás segíti.
1. kör - Táncos Sándor; 2. kör - Baros Bálint; 3. kör - Táncos Gábor
Mikor elváltunk, vagyis a Gabi váltott, hajnali 4-kor Ati nagyon jó állapotban volt.
Hajrá srácok nyomjátok, csak így tovább!
Írta 2010. október 03. - 20:16
Írta 2010. október 03. - 18:00
akkor legyen fél 5 a házatok elõtt és sötétedés elõtt haza?Leghamarabb fel otkor tudnank indulni. Csinalhatunk olyan kort is, amit meg vilagosban befejezunk.
Hat utan van napnyugta, hetkor mar kell a lampa. Nagyjabol ket orat tudunk menni vilagosban, ha fel otkor elindulunk.
Nem ragaszkodom a sotetben tekereshez, sot.
így jut idõ este még tanulni kicsit... :S