Ano: Vendégek nem estek be, de a fõnököm egy valag melót rám zúdított. Azért menjünk, ha részedrõl is OK, csak sokat fogok ásítozni...
engem nem zavar ha téged nem zavar ... szóval menjünk ... kérdés hogy akkor mikor és hol találkozzunk?
Ano: Vendégek nem estek be, de a fõnököm egy valag melót rám zúdított. Azért menjünk, ha részedrõl is OK, csak sokat fogok ásítozni...
Üdv!
Mekkora az a váz, s kb. mit szeretnél érte kapni?
Ja, s még egy kérdés lenne hozzád: A VDO-d egyik reggelrõl a másikra mekkora különbségeket képes mutatni ugyanazon a szinten a légnyomás megváltozása miatt. Én tegnap beszereztem egy légnyomásmérés alapján mûködõ magasságmérõs km-órát, ám a tegnap esti s a ma reggeli szint között 30m különbséget mutat ugyanott. Oké, hogy változik ugyanazon a szinten is a légnyomás, de mekkora az az érték, ami még normálisnak tekinthetõ a te órádon tapasztalataid szerint?
Hali!
A Sh LX hajtómûnél mi a különbség M580 és M581 között? Ugyanez megvan XTnél is: M760 és M761
Ja és a HONE az milyen? Azt olvastam, hogy full LX, csak a színe más. Valóban csak ennyi lenne?
Ano: Ha be nem esik a Paxba 20 vendég szerda éjjel, akkor részemrõl rendben. Menjünk tesióra keretében a Balázsékkal, vagy induljunk korábban ketten? Esetleg vonattal Gyõrig, majd egy Gyõr-Vp enduro?
Redi: Megtaláltam Tigga' vonatkozó hozzászólását, íme szó szerint: "truva hajtómûvet én kerülném, ha nagyon nem akarsz sh-t akkor inkább race face de az meg drága esetleg fsa.
de igazából egy integrált tengelyes sh lx-nél kevés jobb vétel van momentán"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
De hová tûnt Jevge??? :chin:
Leszel holnap (fórumon)? Ha igen, akkor holnap véglegesítsük inkább az idõpontot.
én személy szerint nem szeretnék se vonatozni se autózni
viszont ha gondolod akkor nyugodtan indulhatunk korábban, mondjuk 8:30, de annál ne korábban mert még hideg van és nem szeretnék hosszúban menni
khm...
Nem akaork kötözködni, de hivatalosan a sulink neve '92-tõl Ipari Szakközépiskola és Gimnázium.
és hogy ne legyek off:
Balaton körre, és/vagy Bakony 200-ra valaki jön?
üdv.
Ano: Ha be nem esik a Paxba 20 vendég szerda éjjel, akkor részemrõl rendben. Menjünk tesióra keretében a Balázsékkal, vagy induljunk korábban ketten? Esetleg vonattal Gyõrig, majd egy Gyõr-Vp enduro?
Ma 9:50-kor jöttél bringával a vegyipari elõtt az egyirányúban szembe...
Az a baj, hogy nekem is csak mailben jött, nagyon butított méretben.
Megkérem majd, hogy párat küldjenek el normál méretben, és azokat majd felrakom.
Addig is dobj privbe egy mail címet.
Amennyiben ketten lennénk, úgy kocsival el Odvaskõig (Bakonybél és Huszárokelõpuszta között van), ott átszállás bringára, Kõris megmászása terepen, onnét le Bakonyélbe a lokátor-mûúton, majd vissza az odvaskõi parkolóba és most az ellenkezõ irányba a Pápavár-Királykapu megmászása terepen, majd mûúton vissza Bbél és Odvaskõ. Úgy 60km-re saccolom. Ezt hívom én bakonyi nyolcasnak.
Másik verzió: terepen fel Hárskútra, onnét földúton Bakonybél, a bakonyi nyolcas vmelyik köre, majd vissza aszfalton Szarvaskút, Lókút, Hárskút, Márkó, Vp. Ez kissé hosszabb mutatvány...
Nekem fontos lenne, hogy saját tempóban mehessek, mert a Gázlóra készülnék és tudnom kell, hogyan gazdálkodjak az energiáimmal hosszú távon. Tehát lehet, (sanszos), hogy lassú leszek hozzád képest.
Idõponttal kapcsolatban: Szerda éjjel még dolgozom, amennyiben nyugodt lesz az éjszaka, akkor vállalom a csütörtököt. Péntek számomra ideális, szombaton viszont korán kellene indulnom, mert este meló és nem késhetek el. De szívesen alkalmazkodok a többiekhez a lehetõségeim határain belül.