Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Hali!

A Sh LX hajtómûnél mi a különbség M580 és M581 között? Ugyanez megvan XTnél is: M760 és M761

ha jól tudom akkor az 1ik az 44/32/22 a másik meg 48/36/26 vagy valami ilyesmi :)

mármint a fogaskerekeken a fogakszáma :D

Ja és a HONE az milyen? Azt olvastam, hogy full LX, csak a színe más. Valóban csak ennyi lenne?

igen ezt már mi is néztük 1ik kollégával és tényleg olyan mintha egy az egyben ugyanaz lenne csak más színben ...
Mert tekerni jó!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Ja és a HONE az milyen? Azt olvastam, hogy full LX, csak a színe más. Valóban csak ennyi lenne?
FELAHEGYRE! :scared:

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hali!

A Sh LX hajtómûnél mi a különbség M580 és M581 között? Ugyanez megvan XTnél is: M760 és M761
FELAHEGYRE! :scared:

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano: Ha be nem esik a Paxba 20 vendég szerda éjjel, akkor részemrõl rendben. Menjünk tesióra keretében a Balázsékkal, vagy induljunk korábban ketten? Esetleg vonattal Gyõrig, majd egy Gyõr-Vp enduro?

Redi: Megtaláltam Tigga' vonatkozó hozzászólását, íme szó szerint: "truva hajtómûvet én kerülném, ha nagyon nem akarsz sh-t akkor inkább race face de az meg drága esetleg fsa.
de igazából egy integrált tengelyes sh lx-nél kevés jobb vétel van momentán
"

Na mi lesz a holnapi túrával Buddha barátunk? megyünk vagy nem megyünk? :)
Mert tekerni jó!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nincs idõm olvasgatni a fórumot.

12 óra elõtt pár perccel indulok tekerni, ha valakit érdekel jöhet. piramisozni fogok fél óra bemelegítés, aztán 150-160-170-180-170-160-150 es pulzussal 10 perceket, 5 perces laza pörgetésekkel.

ha érdekel valakit: 30 388 6960

délután 4kor lesz utána órám, addig ráér.

bikebuddha: itt van a kona, tegnap este feltekertem :)
ha gondolod összefuthatunk próba célzából, este 19:45 ig lesz órám, reggel meg olyan 8 körül indulok haza. közben nekem bármikor jó :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Üdv!
Arti: Bocsi! Ígérem most megjegyzem! Az a helyzet, hogy bõ 2 éve lakom csak Vp-ben, s nagyon sok mindennel nem vagyok még tisztában. Elsõre még annak is örültem, hogy a vegyipari eszembe jutott, mert nem igazán tudom, hogy az milyen utca, de a a lényeg az lett, hogy Buddhával megértessem, hogy hol is történt az eset. Úgyhogy köszönöm a tájékoztatást, legközelebb igyekszem nevén szólítani a gyereket!

Buddha: Utólag én is gondoltam, hogy villantanom nem kellett volna, mert tényleg úgy nézhetett ki, mintha ki akarnálak üldözni az utcából! Azért remélem a tekerés jól sikerült. Mekkora az a váz, s kb. mit szeretnél érte kapni?
Ja, s még egy kérdés lenne hozzád: A VDO-d egyik reggelrõl a másikra mekkora különbségeket képes mutatni ugyanazon a szinten a légnyomás megváltozása miatt. Én tegnap beszereztem egy légnyomásmérés alapján mûködõ magasságmérõs km-órát, ám a tegnap esti s a ma reggeli szint között 30m különbséget mutat ugyanott. Oké, hogy változik ugyanazon a szinten is a légnyomás, de mekkora az az érték, ami még normálisnak tekinthetõ a te órádon tapasztalataid szerint?
Két keréken szép a világ...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

De hová tûnt Jevge??? :chin:

háát ... ahogy én látom a dolgot ... lehet hogy rájött, hogy õ mégsem akar kerékpározni ... de inkább kérdezzétek õt ...
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
De hová tûnt Jevge??? :chin:

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Leszel holnap (fórumon)? Ha igen, akkor holnap véglegesítsük inkább az idõpontot.

leszek!! :)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

én személy szerint nem szeretnék se vonatozni se autózni :D

viszont ha gondolod akkor nyugodtan indulhatunk korábban, mondjuk 8:30, de annál ne korábban mert még hideg van és nem szeretnék hosszúban menni :D

Leszel holnap (fórumon)? Ha igen, akkor holnap véglegesítsük inkább az idõpontot.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

khm...
Nem akaork kötözködni, de hivatalosan a sulink neve '92-tõl Ipari Szakközépiskola és Gimnázium.
és hogy ne legyek off:
Balaton körre, és/vagy Bakony 200-ra valaki jön?

üdv.

Bakony 200-ra megyek! Balaton körre nem!

Ha a vasárnapi képeket nem tudjátok nagyban megszerezni akkor
reggel átküldöm a linkeket az emiletekre!

Üdv

Ui.: Kissé kiakaszt ez a túlterhelt dolog!:(

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano: Ha be nem esik a Paxba 20 vendég szerda éjjel, akkor részemrõl rendben. Menjünk tesióra keretében a Balázsékkal, vagy induljunk korábban ketten? Esetleg vonattal Gyõrig, majd egy Gyõr-Vp enduro?

én személy szerint nem szeretnék se vonatozni se autózni :D

viszont ha gondolod akkor nyugodtan indulhatunk korábban, mondjuk 8:30, de annál ne korábban mert még hideg van és nem szeretnék hosszúban menni :D
Mert tekerni jó!

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

Ma 9:50-kor jöttél bringával a vegyipari elõtt az egyirányúban szembe...

khm...
Nem akaork kötözködni, de hivatalosan a sulink neve '92-tõl Ipari Szakközépiskola és Gimnázium.
és hogy ne legyek off:
Balaton körre, és/vagy Bakony 200-ra valaki jön?

üdv.
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Redi: Megtaláltam Tigga' vonatkozó hozzászólását, íme szó szerint: "truva hajtómûvet én kerülném, ha nagyon nem akarsz sh-t akkor inkább race face de az meg drága esetleg fsa.
de igazából egy integrált tengelyes sh lx-nél kevés jobb vétel van momentán
"

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Az a baj, hogy nekem is csak mailben jött, nagyon butított méretben.:( Megkérem majd, hogy párat küldjenek el normál méretben, és azokat majd felrakom.:)

Addig is dobj privbe egy mail címet.

háát ezek tényleg gyér felbontású képek ... no mind1 azért köszönöm ... és várom az élvezhetõ felbontású képeket, mert ahogy látom nagyon jó túra volt és kicsit sajnálom hogy lemaradtam róla ....... :(
Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Amennyiben ketten lennénk, úgy kocsival el Odvaskõig (Bakonybél és Huszárokelõpuszta között van), ott átszállás bringára, Kõris megmászása terepen, onnét le Bakonyélbe a lokátor-mûúton, majd vissza az odvaskõi parkolóba és most az ellenkezõ irányba a Pápavár-Királykapu megmászása terepen, majd mûúton vissza Bbél és Odvaskõ. Úgy 60km-re saccolom. Ezt hívom én bakonyi nyolcasnak.

Másik verzió: terepen fel Hárskútra, onnét földúton Bakonybél, a bakonyi nyolcas vmelyik köre, majd vissza aszfalton Szarvaskút, Lókút, Hárskút, Márkó, Vp. Ez kissé hosszabb mutatvány...

Nekem fontos lenne, hogy saját tempóban mehessek, mert a Gázlóra készülnék és tudnom kell, hogyan gazdálkodjak az energiáimmal hosszú távon. Tehát lehet, (sanszos), hogy lassú leszek hozzád képest.

Idõponttal kapcsolatban: Szerda éjjel még dolgozom, amennyiben nyugodt lesz az éjszaka, akkor vállalom a csütörtököt. Péntek számomra ideális, szombaton viszont korán kellene indulnom, mert este meló és nem késhetek el. De szívesen alkalmazkodok a többiekhez a lehetõségeim határain belül.

Én mindenképpen csütörtökre szavaznék és a 2ik varációra (tehát az autós részt hagyjuk ki)

a tempót te diktálod én meg alkalmazkodom :)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

pontosan mikor? hova? merre? meddig? ... szal infót kérek!!

kb 90% hogy jönnék :)

Amennyiben ketten lennénk, úgy kocsival el Odvaskõig (Bakonybél és Huszárokelõpuszta között van), ott átszállás bringára, Kõris megmászása terepen, onnét le Bakonyélbe a lokátor-mûúton, majd vissza az odvaskõi parkolóba és most az ellenkezõ irányba a Pápavár-Királykapu megmászása terepen, majd mûúton vissza Bbél és Odvaskõ. Úgy 60km-re saccolom. Ezt hívom én bakonyi nyolcasnak.

Másik verzió: terepen fel Hárskútra, onnét földúton Bakonybél, a bakonyi nyolcas vmelyik köre, majd vissza aszfalton Szarvaskút, Lókút, Hárskút, Márkó, Vp. Ez kissé hosszabb mutatvány...

Nekem fontos lenne, hogy saját tempóban mehessek, mert a Gázlóra készülnék és tudnom kell, hogyan gazdálkodjak az energiáimmal hosszú távon. Tehát lehet, (sanszos), hogy lassú leszek hozzád képest.

Idõponttal kapcsolatban: Szerda éjjel még dolgozom, amennyiben nyugodt lesz az éjszaka, akkor vállalom a csütörtököt. Péntek számomra ideális, szombaton viszont korán kellene indulnom, mert este meló és nem késhetek el. De szívesen alkalmazkodok a többiekhez a lehetõségeim határain belül.

Ha valaki egy Kelly's Imagine 2005-ös vázról álmodik, az enyém hamarosan eladósorba kerül. Árat még nem tudok, de rugalmas leszek:) ! Kb. 2000 km-t ment a gép.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Ha valaki egy Kelly's Imagine 2005-ös vázról álmodik, az enyém hamarosan eladósorba kerül. Árat még nem találtam ki, de rugalmas leszek:) ! Kb. 2000 km-t ment a gép.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

na ez a beszéd!! :)

Addig is dobj privbe egy mail címet.
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Az a baj, hogy nekem is csak mailben jött, nagyon butított méretben.:( Megkérem majd, hogy párat küldjenek el normál méretben, és azokat majd felrakom.:)

na ez a beszéd!! :)
Mert tekerni jó!