Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Sirály, mert egyrészt aznap nincs suli, másrészt sem hétfõn, sem vasárnap nem dolgozom, tehát kipihenten indulhatok. Úgyhogy remélem, összejön. Ha a gázló útvonalán megyünk fel Odvaskõig (itt válik el a 90 és a 130), az hány km? Csakhogy tudjak tervezgetni, mi minden fér még bele... Megyünk ezúttal egy kicsit többet?

ha végig a Gázló útvonalán megyünk akkor elvileg ha az itinerbõl lesek akkor egészen pontosan:
47.84km Odvaskõ-puszta 6. EP és frissítõpont, a híd után a mûútra kiérve G130 balra, G90 jobbra Bakonybél felé a mûúton

:)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

apropó ... elõreláthatóan 30-án (hétfõ) nem dolgozok ... szóval ha neked jó akkor nekem is jó :)

Sirály, mert egyrészt aznap nincs suli, másrészt sem hétfõn, sem vasárnap nem dolgozom, tehát kipihenten indulhatok. Úgyhogy remélem, összejön. Ha a gázló útvonalán megyünk fel Odvaskõig (itt válik el a 90 és a 130), az hány km? Csakhogy tudjak tervezgetni, mi minden fér még bele... Megyünk ezúttal egy kicsit többet?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Nos ez úton is elnézést mind tõled, mind pedig a VDO cégtõl. A lokátor alatti magasság ugyanis nem nyolcszázvalahány méter volt, hanem 635. Én néztem rossz adatot. A nyolcszázvalahány az túra során addig megtett szint volt. Erre csak otthon jöttem rá, amikor észrevettem, hogy a túra max magassága 635 méter... Nem a VDO volt brutálisan pontatlan (Kõris: 709m), hanem én voltam hülye. Az adott pont magassága egyébiránt a turistatérkép szintvonalai alapján 620m és a 15 méteres különbség pedig simán elfogadható.

Térdednek jobbulást! Jövõ héten csütörtökre tervezem a hosszút. Tegnap megérkezett a Kula vázam!!! Hogy fogom én kibírni még két hétig, hogy át legyen építve???:(

basszus ... onnan még majdnem 80métert kellett volna felfelé mennünk?? pedig már jócskán a tetején voltunk ...

a térdem, köszi jól van már, bár a szerdai túra sztem el fog maradni én ugyanis éjszakás után mosott fos vagyok és örülök, ha élek, nem pedig még tekerjek is egy jó 100km-eset :D

de majd 1szer összehozzuk mindenképpen!!

apropó ... elõreláthatóan 30-án (hétfõ) nem dolgozok ... szóval ha neked jó akkor nekem is jó :)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Tegnap voltunk Buddhával tekeregni 1-et terepen ... az útvonal kb70%ban a gázló útvonala volt
nekem a táv kb 90km és valami 5:20 perc volt a netto idõnk, ami meglepõen jó (16,8km/h) átlagsebességet jelent
a szint (Buddha szerint) olyan 1300m volt.

Minden elismerésem Buddhának, hogy éjszakás mûszak után így teljesítette ezt ... én hozzá képest agyonpihenten vágtam neki a túrának, de sztem én jobban nyavajogtam a végén hogy mindenhol fáj :D

a térdem még most is piszkosul érzi magát ... :(

sebaj, majd jól megedzõdök és akkor reszkess bakony, mert jövök :D

Nos ez úton is elnézést mind tõled, mind pedig a VDO cégtõl. A lokátor alatti magasság ugyanis nem nyolcszázvalahány méter volt, hanem 635. Én néztem rossz adatot. A nyolcszázvalahány az túra során addig megtett szint volt. Erre csak otthon jöttem rá, amikor észrevettem, hogy a túra max magassága 635 méter... Nem a VDO volt brutálisan pontatlan (Kõris: 709m), hanem én voltam hülye. Az adott pont magassága egyébiránt a turistatérkép szintvonalai alapján 620m és a 15 méteres különbség pedig simán elfogadható.

Térdednek jobbulást! Jövõ héten csütörtökre tervezem a hosszút. Tegnap megérkezett a Kula vázam!!! Hogy fogom én kibírni még két hétig, hogy át legyen építve???:(

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Akkor holnap reggel jön még valaki?
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ejnye Jakus! Egy kis meggybor, aztán már lemarad a betû a szó végérõl!
Két keréken szép a világ...

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Integrált csapágyast vettél? És milyen? Jó? Vegyek én is olyat? De az még mindí nem full fekete :)
FELAHEGYRE! :scared:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Kann Matti: A tûzoltóságnál lévõ boltal most mi van? Hogyhogy dolgoztál? Igazán szerezhetnél nekem egy LX hajtókat (döntöttem, nem leszek gizda :) ) olcsón, hogy ne kelljen felmennem Pestre. Ott 5 ropival olcsóbb, mint Vp-ben a legolcsóbb.

A bolt megvan csak nagyobb lett. Lx sajna nincs Xt van, én is azt vettem:)...gizdulok..., de drágább mint amit te írtál.Ja a munka csak segítettem ,mert sok volt az összeszereletlen bringa.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Kann Matti: A tûzoltóságnál lévõ boltal most mi van? Hogyhogy dolgoztál? Igazán szerezhetnél nekem egy LX hajtókat (döntöttem, nem leszek gizda :) ) olcsón, hogy ne kelljen felmennem Pestre. Ott 5 ropival olcsóbb, mint Vp-ben a legolcsóbb.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Empty: Tegnap 18:15-kor mentem tekerni egy kört a Tekeres-völgyben, s még simán világosban haza értem, úgyhogy nem hinném, hogy lehetne gond a jövõ heti délutáni tekerésekkel. Az a fél-öt, öt körüli indulás valahonnan Vp-bõl teljesen jó lesz! Más nem csatlakozna valamelyik délután?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Tegnap voltunk Buddhával tekeregni 1-et terepen ... az útvonal kb70%ban a gázló útvonala volt
nekem a táv kb 90km és valami 5:20 perc volt a netto idõnk, ami meglepõen jó (16,8km/h) átlagsebességet jelent
a szint (Buddha szerint) olyan 1300m volt.

Minden elismerésem Buddhának, hogy éjszakás mûszak után így teljesítette ezt ... én hozzá képest agyonpihenten vágtam neki a túrának, de sztem én jobban nyavajogtam a végén hogy mindenhol fáj :D

a térdem még most is piszkosul érzi magát ... :(

sebaj, majd jól megedzõdök és akkor reszkess bakony, mert jövök :D
Mert tekerni jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Hi!

Tegnapi tesztem jól sikerült!
A kezem jobban van de terepre sajnos még nem tudok
kimenni.:(
De a következö túrán már ott leszek!:)

Üdv

Addig legalább edzek aszfalton, hogy bírjam a tempót!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Kann Matti: Bukósisak nélül a városban biciklizni, és ráadásul nem megismerni az embert. Háááát. Merre voltál?

Dolgoztam a BIKELAND-ben....lazultam:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Hali Mindenki!
Akit éedekel: 22.-én Moha 6. teljesítménytúra.
Mint a Velence 10 szer csak kicsiben. :-)
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1084
Szerintem jó buli lessz.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

És melyik távot választod?
Voltál tavaly is?

üdv.

Tavaly 100+ csúcs volt. Idén 200 lesz. Ha törik, ha szakad!:)
Meg lehet csinálni és meg is fogom. Jó felkészülés lesz a TDP-re!

Üdv

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Kann Matti: Bukósisak nélül a városban biciklizni, és ráadásul nem megismerni az embert. Háááát. Merre voltál?

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

Bakony 200-ra megyek! Balaton körre nem!

És melyik távot választod?
Voltál tavaly is?

üdv.
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Empty: Szerintem ha jövõ héten valamikor 16:30-kor tudunk találkozni Vp-ben, az teljesen jó! Akkor is van mondjuk 2 óránk tekerni, s te is hazaérsz este 7-re, s akkor még lámpa sem kell. Azért a biztonság kedvéért jó ha van :)
Majd hétfõ délelõtt megdumáljuk, hogy mikor s hol lenne jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Vkse megint szervez egy kis megmozdulást:
"...az útvonal a következõ lenne:Veszprém Stadion parkoló 9.30 as
indulással.Csatár alatt-Séd mellett-Szentgál-Csalános-völgy-Városlõd-
Csehbánya-Pisztrángos tó-Farkasgyepü-Csúrgo kút-Farkasgyepû-Mátyás -
pince-Fodortanya-Hajag alatti
füves út-Hárskút-Esztergáli völgy-Veszprém.
Ezt így kb 90km-nek saccolom, és 1200m szintemelkedésnek.Nagy mászas
nem lesz benne sehol..."

Mit szólsz?
Nem kellene megint csatlakozni?
(Ugyan én multkor még másnap délután is kivoltam:) )

Hali!

Sziasztok!

Megpróblom összeszedni magam vasárnapra!
Mert ami képeket csinált a srác a bejárásról azok nagyon
jónak néznek ki!
Ma elmegyek tesztelni és ha minden jól megy akkor megyek én is!

Redi mennék én du. köv. héten de még nem tudom hogyan
alakul a dolog! A gebasz az egésszel csak az, hogy 16.00-16.30 között tudnék max. beérni veszprémbe ami szerintem most még késön van!:(

Üdv

Ui.: 50%, hogy megyek vasárnap!:(

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Kimásztam teljesen a vírusból, s már igencsak megjött a kedvem a bringázáshoz is. Elõreláthatólag holnap délután mennék valami lazább 30km körüli dolgot. Van kedve valakinek csatlakozni?
Sajna hétvége megint nem jó, szombat munkanap, délután meg asszonypajtással tervezünk valami kirándulást, vasárnap meg szüleimnél leszek, no meg foci. Viszont jövõ héten hétközben több délután is kimennék 1-2 órára. Valaki?