Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11271 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Melyik a legrövidebb út Bakonybélbe? Egyébként részemrõl rendben, csak még az 'éles' Gázló elõtt szeretném valamikor megismerni a Vp-Bbél szakaszt is (odaút).

sztem 3 hónap alatt csak belefér 1szer az is :)

jah a legrövidebb út az szerintem az az mint amit a múltkor mentünk Pénzesgyõr irányába ...
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

hmmm ... ezt mind2 dolgot még átgondolom sztem :)

de valamelyik tuti hogy belefér ... vagy esetleg megnézhetnénk egy olyan kört hogy a legrövidebb úton elmegyünk bakonybélbe és ott megmásszuk a körist, majd végig megyünk a 130as táv hátralevõ részén ... így a 136km helyett lenne kb 110 ... vélemény?

Melyik a legrövidebb út Bakonybélbe? Egyébként részemrõl rendben, csak még az 'éles' Gázló elõtt szeretném valamikor megismerni a Vp-Bbél szakaszt is (odaút).

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

OK, Bakonybélbõl a Hajagoson át haza az kb 30, tehát az oda és visszaút elvisz 80 kilométert. Beletehetünk egy Kõris-mászást megint, vagy egy Hódos-Cuha kört, esetleg mindkettõt :scared: ???

hmmm ... ezt mind2 dolgot még átgondolom sztem :)

de valamelyik tuti hogy belefér ... vagy esetleg megnézhetnénk egy olyan kört hogy a legrövidebb úton elmegyünk bakonybélbe és ott megmásszuk a körist, majd végig megyünk a 130as táv hátralevõ részén ... így a 136km helyett lenne kb 110 ... vélemény?
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

ha végig a Gázló útvonalán megyünk akkor elvileg ha az itinerbõl lesek akkor egészen pontosan:
47.84km Odvaskõ-puszta 6. EP és frissítõpont, a híd után a mûútra kiérve G130 balra, G90 jobbra Bakonybél felé a mûúton

:)

OK, Bakonybélbõl a Hajagoson át haza az kb 30, tehát az oda és visszaút elvisz 80 kilométert. Beletehetünk egy Kõris-mászást megint, vagy egy Hódos-Cuha kört, esetleg mindkettõt :scared: ???

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Sirály, mert egyrészt aznap nincs suli, másrészt sem hétfõn, sem vasárnap nem dolgozom, tehát kipihenten indulhatok. Úgyhogy remélem, összejön. Ha a gázló útvonalán megyünk fel Odvaskõig (itt válik el a 90 és a 130), az hány km? Csakhogy tudjak tervezgetni, mi minden fér még bele... Megyünk ezúttal egy kicsit többet?

ha végig a Gázló útvonalán megyünk akkor elvileg ha az itinerbõl lesek akkor egészen pontosan:
47.84km Odvaskõ-puszta 6. EP és frissítõpont, a híd után a mûútra kiérve G130 balra, G90 jobbra Bakonybél felé a mûúton

:)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

apropó ... elõreláthatóan 30-án (hétfõ) nem dolgozok ... szóval ha neked jó akkor nekem is jó :)

Sirály, mert egyrészt aznap nincs suli, másrészt sem hétfõn, sem vasárnap nem dolgozom, tehát kipihenten indulhatok. Úgyhogy remélem, összejön. Ha a gázló útvonalán megyünk fel Odvaskõig (itt válik el a 90 és a 130), az hány km? Csakhogy tudjak tervezgetni, mi minden fér még bele... Megyünk ezúttal egy kicsit többet?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Nos ez úton is elnézést mind tõled, mind pedig a VDO cégtõl. A lokátor alatti magasság ugyanis nem nyolcszázvalahány méter volt, hanem 635. Én néztem rossz adatot. A nyolcszázvalahány az túra során addig megtett szint volt. Erre csak otthon jöttem rá, amikor észrevettem, hogy a túra max magassága 635 méter... Nem a VDO volt brutálisan pontatlan (Kõris: 709m), hanem én voltam hülye. Az adott pont magassága egyébiránt a turistatérkép szintvonalai alapján 620m és a 15 méteres különbség pedig simán elfogadható.

Térdednek jobbulást! Jövõ héten csütörtökre tervezem a hosszút. Tegnap megérkezett a Kula vázam!!! Hogy fogom én kibírni még két hétig, hogy át legyen építve???:(

basszus ... onnan még majdnem 80métert kellett volna felfelé mennünk?? pedig már jócskán a tetején voltunk ...

a térdem, köszi jól van már, bár a szerdai túra sztem el fog maradni én ugyanis éjszakás után mosott fos vagyok és örülök, ha élek, nem pedig még tekerjek is egy jó 100km-eset :D

de majd 1szer összehozzuk mindenképpen!!

apropó ... elõreláthatóan 30-án (hétfõ) nem dolgozok ... szóval ha neked jó akkor nekem is jó :)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Tegnap voltunk Buddhával tekeregni 1-et terepen ... az útvonal kb70%ban a gázló útvonala volt
nekem a táv kb 90km és valami 5:20 perc volt a netto idõnk, ami meglepõen jó (16,8km/h) átlagsebességet jelent
a szint (Buddha szerint) olyan 1300m volt.

Minden elismerésem Buddhának, hogy éjszakás mûszak után így teljesítette ezt ... én hozzá képest agyonpihenten vágtam neki a túrának, de sztem én jobban nyavajogtam a végén hogy mindenhol fáj :D

a térdem még most is piszkosul érzi magát ... :(

sebaj, majd jól megedzõdök és akkor reszkess bakony, mert jövök :D

Nos ez úton is elnézést mind tõled, mind pedig a VDO cégtõl. A lokátor alatti magasság ugyanis nem nyolcszázvalahány méter volt, hanem 635. Én néztem rossz adatot. A nyolcszázvalahány az túra során addig megtett szint volt. Erre csak otthon jöttem rá, amikor észrevettem, hogy a túra max magassága 635 méter... Nem a VDO volt brutálisan pontatlan (Kõris: 709m), hanem én voltam hülye. Az adott pont magassága egyébiránt a turistatérkép szintvonalai alapján 620m és a 15 méteres különbség pedig simán elfogadható.

Térdednek jobbulást! Jövõ héten csütörtökre tervezem a hosszút. Tegnap megérkezett a Kula vázam!!! Hogy fogom én kibírni még két hétig, hogy át legyen építve???:(

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Akkor holnap reggel jön még valaki?
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ejnye Jakus! Egy kis meggybor, aztán már lemarad a betû a szó végérõl!
Két keréken szép a világ...

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Integrált csapágyast vettél? És milyen? Jó? Vegyek én is olyat? De az még mindí nem full fekete :)
FELAHEGYRE! :scared:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Kann Matti: A tûzoltóságnál lévõ boltal most mi van? Hogyhogy dolgoztál? Igazán szerezhetnél nekem egy LX hajtókat (döntöttem, nem leszek gizda :) ) olcsón, hogy ne kelljen felmennem Pestre. Ott 5 ropival olcsóbb, mint Vp-ben a legolcsóbb.

A bolt megvan csak nagyobb lett. Lx sajna nincs Xt van, én is azt vettem:)...gizdulok..., de drágább mint amit te írtál.Ja a munka csak segítettem ,mert sok volt az összeszereletlen bringa.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Kann Matti: A tûzoltóságnál lévõ boltal most mi van? Hogyhogy dolgoztál? Igazán szerezhetnél nekem egy LX hajtókat (döntöttem, nem leszek gizda :) ) olcsón, hogy ne kelljen felmennem Pestre. Ott 5 ropival olcsóbb, mint Vp-ben a legolcsóbb.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Empty: Tegnap 18:15-kor mentem tekerni egy kört a Tekeres-völgyben, s még simán világosban haza értem, úgyhogy nem hinném, hogy lehetne gond a jövõ heti délutáni tekerésekkel. Az a fél-öt, öt körüli indulás valahonnan Vp-bõl teljesen jó lesz! Más nem csatlakozna valamelyik délután?
Két keréken szép a világ...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Tegnap voltunk Buddhával tekeregni 1-et terepen ... az útvonal kb70%ban a gázló útvonala volt
nekem a táv kb 90km és valami 5:20 perc volt a netto idõnk, ami meglepõen jó (16,8km/h) átlagsebességet jelent
a szint (Buddha szerint) olyan 1300m volt.

Minden elismerésem Buddhának, hogy éjszakás mûszak után így teljesítette ezt ... én hozzá képest agyonpihenten vágtam neki a túrának, de sztem én jobban nyavajogtam a végén hogy mindenhol fáj :D

a térdem még most is piszkosul érzi magát ... :(

sebaj, majd jól megedzõdök és akkor reszkess bakony, mert jövök :D
Mert tekerni jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Hi!

Tegnapi tesztem jól sikerült!
A kezem jobban van de terepre sajnos még nem tudok
kimenni.:(
De a következö túrán már ott leszek!:)

Üdv

Addig legalább edzek aszfalton, hogy bírjam a tempót!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Kann Matti: Bukósisak nélül a városban biciklizni, és ráadásul nem megismerni az embert. Háááát. Merre voltál?

Dolgoztam a BIKELAND-ben....lazultam:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Hali Mindenki!
Akit éedekel: 22.-én Moha 6. teljesítménytúra.
Mint a Velence 10 szer csak kicsiben. :-)
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1084
Szerintem jó buli lessz.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

És melyik távot választod?
Voltál tavaly is?

üdv.

Tavaly 100+ csúcs volt. Idén 200 lesz. Ha törik, ha szakad!:)
Meg lehet csinálni és meg is fogom. Jó felkészülés lesz a TDP-re!

Üdv

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Kann Matti: Bukósisak nélül a városban biciklizni, és ráadásul nem megismerni az embert. Háááát. Merre voltál?