Bakony 200-ra megyek! Balaton körre nem!
És melyik távot választod?
Voltál tavaly is?
üdv.
Bakony 200-ra megyek! Balaton körre nem!
Vkse megint szervez egy kis megmozdulást:
"...az útvonal a következõ lenne:Veszprém Stadion parkoló 9.30 as
indulással.Csatár alatt-Séd mellett-Szentgál-Csalános-völgy-Városlõd-
Csehbánya-Pisztrángos tó-Farkasgyepü-Csúrgo kút-Farkasgyepû-Mátyás -
pince-Fodortanya-Hajag alatti
füves út-Hárskút-Esztergáli völgy-Veszprém.
Ezt így kb 90km-nek saccolom, és 1200m szintemelkedésnek.Nagy mászas
nem lesz benne sehol..."
Mit szólsz?
Nem kellene megint csatlakozni?
(Ugyan én multkor még másnap délután is kivoltam:) )
Hali!
Intersport:
Ma megint bementem az Intersportba. Bár a legutóbbi alkalommal - mikor egy lelkes ifjú eladólányka meg akart gyõzni arról, hogy a kezemben tartott Shimano cipõ a hozzá tartozó stoplikkal túracipõ és nem kerékpáros - megfogadtam, hogy nem jövök ide többet.
Ezúttal izotónikus italt kerestem, olyant ami a folyadék mellett az elektrolitok visszapótlásáról is gondoskodik. Konkrétan Isostar, Gatorade, stb. A segítõkészséggel most sem volt gond. Azt is megtudhattam, hogy rajtam kívül soha senki sem keresett ilyent és az általam említett márkák 10 éve nem léteznek. (!) Majd az eladó rámutatott egyre a dupla polcon sorakozó badibilder-mislenbabapuffasztó-redbullvadkutyakékerõ-energizáló cuccok közül és azt mondta: "Ezt vidd, ez nem csinál semmit, csak rohadtul pörget."
Ezek után átmentem az Interspar-ba és vásároltam 6 üveg izotónikus italt.
Elköltöztünk a Jutasi útról a Halle 5g-be. Ez legalább 200m. Szóval messzire költöztünk.
Vkse megint szervez egy kis megmozdulást:
"...az útvonal a következõ lenne:Veszprém Stadion parkoló 9.30 as
indulással.Csatár alatt-Séd mellett-Szentgál-Csalános-völgy-Városlõd-Csehbánya-Pisztrángos tó-Farkasgyepü-Csúrgo kút-Farkasgyepû-Mátyás pince-Fodortanya-Hajag alatti
füves út-Hárskút-Esztergáli völgy-Veszprém.
Ezt így kb 90km-nek saccolom, és 1200m szintemelkedésnek.Nagy mászas nem lesz benne sehol..."
Mit szólsz?
Nem kellene megint csatlakozni?
(Ugyan én multkor még másnap délután is kivoltam:) )
Hali!
Vkse megint szervez egy kis megmozdulást:Vasárnap egy kis túra a hegyekben?
Házgyári-Tüzér körforgalom, 9:15 rendben. Még mindig rövidujjúban gondolkodsz?
Mivel reggel a meló végeztével még egy bölcsi-kört is le kell zavarnom, javaslom a 9:15-ös idõpontot. Most már csak valami talihely kellene a Házgyári út környékén, amit ismersz, mert nem akarok még a városba is betekerni elõtte. Egyrészt plusz idõ, másrészt ha terveim szerint kellõen kikészítem magam holnap, akkor az a mínusz tíz (2x5) km sokat nyom majd a latban...:lol1:
Másvalaki esetleg?
engem nem zavar ha téged nem zavar ... szóval menjünk ... kérdés hogy akkor mikor és hol találkozzunk?
A Hone tudomásom szerint az agyra/tengelyre rögzül. Az XC-nél erõsebb igénybevételre tervezték, ami szvsz többletsúlyt jelent. Bár az adatokat nem ismerem.
Igazából a HONE azért tetszik, mert full fekete.
Buddha: hogy érted azt, hogy agyra/tengelyre rögzül? Az LX hogyan van megoldva?

Most akkor két cucc közül kellen választanom LX 25ért vagy XT 35ért.