Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

nemáá Déenes!!! töltsed fel légyszi a szokásos helyre ... én is meg akarom nézni õket és szerintem sokmindenki más is!! :)

Az a baj, hogy nekem is csak mailben jött, nagyon butított méretben.:( Megkérem majd, hogy párat küldjenek el normál méretben, és azokat majd felrakom.:)
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Hali!

A vasárnapi képeket hol lehet megnézni?

Mail ment a kannmatti@hotmail.com-ra a képekkel.

nemáá Déenes!!! töltsed fel légyszi a szokásos helyre ... én is meg akarom nézni õket és szerintem sokmindenki más is!! :)
Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Mindenki: csütörtökön vagy pénteken akar-e valaki hosszút menni?

pontosan mikor? hova? merre? meddig? ... szal infót kérek!!

kb 90% hogy jönnék :)
Mert tekerni jó!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Mail ment a kannmatti@hotmail.com-ra a képekkel.
www.magicteam.hu

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Buddha: köszi az infót. Még alszom a dologra pár napot. Nálam sajnos nem megy semmi gyorsan. (kivéve a bicajt :) márha van)
FELAHEGYRE! :scared:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hali!

Amúgy frankó volt csak nagyon elfáradtam, bezzeg a Déenes mint a rakéta, ja az esés az férfi dolog :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Redi: Ezer bocs. Az a helyzet, hogy amikor egyirányú utcában forgalommal szemben nyomom, általában nem azért szoktak villogtatni és integetni, hogy barátságosan üdvözöljenek...:) Szal félreértettem a szitut és békésen ignoráltam a szembejövõ jármûvet. Így utólag: Szia Redi!

Jakus: Én az LX hajtómûvel maximálisan meg vagyok elégedve. Eddig kb. 2000 km van benne, és köszöni jól van. Ba...ott merev és még szép is. A közlekedõs Konámon négyszögtengelyes Truva van, az hajlik, mint a virsli. Az integrált Truvát nem ismerem, de az eddigi tapasztalatokból kiindulva LX-et vennék, a más márkákkal való kísérletezést pedig meghagynám a lelkes amatõröknek. Még valami: Pár nappal ezelõtt írt Tigga' (Bikertigger) egy postot valamelyik topikba, melyben egy hajtómû-kérdésre válaszolt valahogy így: "... de manapság nem hiszem, hogy lehet az LX-nél jobb vételt csinálni."

(Tigga' véleményére én személy szerint sokkal inkább adok, mint holmi tesztekre. A Konákról és a felsõbb kategóriás alkatrészekrõl szinte mindent tud, és 90% százalékukat használta is.)

Mindenki: csütörtökön vagy pénteken akar-e valaki hosszút menni?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Meggyógyultam!
Tegnap délután már ki is merészkedtem bringával néhány km erejéig, s már tényleg egyre jobban vagyok, de erõm az nulla! Ez az étvágytalanság meg láz megtette hatását, fél óra lájtos tekerés után ki voltam, mint a liba. Mindegy, ma megint próbálkozok! Aztán ha lesz valami, most már remélem tudok majd menni, bár elõször egy kis kondi kellene újra! (Mondjuk sok sose volt!)
Buddha: Te sem ismered meg a bringást, csak nyeregben? Kocsiban már nem feltûnõ, még akkor sem, ha két kézzel kalimpál? Ma 9:50-kor jöttél bringával a vegyipari elõtt az egyirányúban szembe, én meg majd kiestem a szélvédõn, de téged nem sikerült megzavarnom a koncentrálásban! :)
Két keréken szép a világ...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

A képeket amikbõl tudtok válogatni át tudom küldeni emilben!
Csak küld át priviben a címed! Aztán ha valamelyik kell nagyobb felbontásban
akkor azt is meg lehet majd ügyezni! Ha gondoljátok átküldöm a levelezõ listájukra a címet! De ahogy látom te már regisztrált tag vagy Déenes!

Regisztráltam, de a levlistára hgy lehet felkerülni?

Privát ment.
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Nagyon király volt! Nekem háztól házig 90 km (1320 szint). Nagyon jó kis utat ismertem meg Lókútról vissza Veszprémig.

Hol láthatók azok a képek?

A képeket amikbõl tudtok válogatni át tudom küldeni emilben!
Csak küld át priviben a címed! Aztán ha valamelyik kell nagyobb felbontásban
akkor azt is meg lehet majd ügyezni! Ha gondoljátok átküldöm a levelezõ listájukra a címet! De ahogy látom te már regisztrált tag vagy Déenes!:)

Üdv

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Milyen volt a túra vasárnap?
A képeket láttam.

Nagyon király volt! Nekem háztól házig 90 km (1320 szint). Nagyon jó kis utat ismertem meg Lókútról vissza Veszprémig.

Hol láthatók azok a képek?

Déenes perecelt egy nemgyengét, de azt majd részletezi

Hitelrontás vazze?:)
Bicaj szervízben, térdem meg olyan mint egy tipikus rossz gyereknek (mindegyik lenyúzva és fáj mint az állat).

Déenes! Sorstársam! Csak 1 nappal késöbb és terepen!

Országúton lefelé ezerrel, egy hajtûkanyarban kicsit kisodródtam... Bele a friss földbe. Mocskos lettem mint a disznó, bicajban hátul állati 8-as, elöl csak kicsi. Szerencsére semmi más.

Déenes-nek és Emepty-nek jobbulást ... remélem hamarosan én is tudok majd csatlakozni megint hozzátok!

Köszi, és mielõbb gyere!

Hétvégére terv?

Hali!
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano: Az LX igazából 200g-al könnyebb a Truv-nál mert alu lánctányérok vannak rajta. Nem nyalódnak el az alu tányér fogai hamar? A Truván acél van, azt már tudom, hogy nem nyalódik olyan könnyen.

az Lx nél a kistányér az acél ez tuti, a többirõl nemtudok infót mondani mert nekem Xt-m van (nekem a középtányér kb 3000km-t bír, a nagytányér meg még az eredeti rajta, ami kb 7-8e km-t jelent ;) )

Bikebudhának viszont Lx-je van, szóval kérdezd meg õt, hogy mit mond róla ...

Ui.: én úgy tudom hogy az acél könyebben "nyalódik" el mint az alu ... bár én ezt egy alsókategóriás acéltányéros hajtómûvön tapasztaltam ... lehet hogy a truvatív jobban bírja
Mert tekerni jó!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Ano: Az LX igazából 200g-al könnyebb a Truv-nál mert alu lánctányérok vannak rajta. Nem nyalódnak el az alu tányér fogai hamar? A Truván acél van, azt már tudom, hogy nem nyalódik olyan könnyen.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Vasárnapi túráról rakott már fel vki képet?
Szerintetek melyiket vegyem? Truvativ Firex Team 3.3 vagy LX hajtókar. A Truva most 25900 Kuszinál LX-nek nem tudom a pontos árát, Mindkettõ integrált lenne.

Az LX rõl annyit tudok hogy szinte totál ugyanaz mint az XT csak valami 50g-al nehezebb, viszont az XT elõnyei mind mind megvannak ... a Truvativ hasonló felépítésû hajtómûvét nem ismerem, szal passz ...

ha sokkal olcsóbb mint az Lx akkor értelem szerûen a Truvativ-ot vedd meg, de ha csak pár ezer a kül, akkor én biztosan az Lx-et venném meg!

Ui.: nekem XT hajtómûvem van most (akkoriban az Lx még nem volt Hollowtech 2-es és integrált középcsapágyas), de ha ma vennék hajtómûvet akkor tutira nem vennék Xt-t és helyette az Lx-et venném meg, mert annyival nem tud többet az Xt mint amennyivel drágább!!!

remélem tudtam segíteni valamicskét :)

jah mégvalami ... az Lx olyan 28-30e Ft körül mozog ... attól függ, hogy hól veszed meg
Mert tekerni jó!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Vasárnapi túráról rakott már fel vki képet?
Szerintetek melyiket vegyem? Truvativ Firex Team 3.3 vagy LX hajtókar. A Truva most 25900 Kuszinál LX-nek nem tudom a pontos árát, Mindkettõ integrált lenne.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Én egész 7végén nem voltam itthon sajna ... látom sokminden jóról lemaradtam és sajna ahogy nézem sok jóról fogok a jövõben is lemaradni ...

Déenes-nek és Emepty-nek jobbulást ... remélem hamarosan én is tudok majd csatlakozni megint hozzátok ! :)
Mert tekerni jó!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Hogy diszkréten fogalmazzk nagyon f@sza! Déenes perecelt egy nemgyengét, de azt majd részletezi Ö.

Remélem a következön már ott leszek!:)

Déenes!
Sorstársam! Csak 1 nappal késöbb és terepen!:D

adolf

adolf

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Hogy diszkréten fogalmazzk nagyon f@sza! Déenes perecelt egy nemgyengét, de azt majd részletezi Ö.
Attila, flagellum Dei, malleus orbis

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Jut eszembe!

Milyen volt a túra vasárnap?
A képeket láttam.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ