Az a baj, hogy nekem is csak mailben jött, nagyon butított méretben. Megkérem majd, hogy párat küldjenek el normál méretben, és azokat majd felrakom.nemáá Déenes!!! töltsed fel légyszi a szokásos helyre ... én is meg akarom nézni õket és szerintem sokmindenki más is!!
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2007. április 17. - 19:56
Írta 2007. április 17. - 19:51
Hali!
A vasárnapi képeket hol lehet megnézni?
Mail ment a kannmatti@hotmail.com-ra a képekkel.
nemáá Déenes!!! töltsed fel légyszi a szokásos helyre ... én is meg akarom nézni õket és szerintem sokmindenki más is!!
Írta 2007. április 17. - 19:48
Mindenki: csütörtökön vagy pénteken akar-e valaki hosszút menni?
pontosan mikor? hova? merre? meddig? ... szal infót kérek!!
kb 90% hogy jönnék
Írta 2007. április 17. - 19:47
Írta 2007. április 17. - 19:43
Írta 2007. április 17. - 19:43
A vasárnapi képeket hol lehet megnézni?
Amúgy frankó volt csak nagyon elfáradtam, bezzeg a Déenes mint a rakéta, ja az esés az férfi dolog
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. április 17. - 19:27
Jakus: Én az LX hajtómûvel maximálisan meg vagyok elégedve. Eddig kb. 2000 km van benne, és köszöni jól van. Ba...ott merev és még szép is. A közlekedõs Konámon négyszögtengelyes Truva van, az hajlik, mint a virsli. Az integrált Truvát nem ismerem, de az eddigi tapasztalatokból kiindulva LX-et vennék, a más márkákkal való kísérletezést pedig meghagynám a lelkes amatõröknek. Még valami: Pár nappal ezelõtt írt Tigga' (Bikertigger) egy postot valamelyik topikba, melyben egy hajtómû-kérdésre válaszolt valahogy így: "... de manapság nem hiszem, hogy lehet az LX-nél jobb vételt csinálni."
(Tigga' véleményére én személy szerint sokkal inkább adok, mint holmi tesztekre. A Konákról és a felsõbb kategóriás alkatrészekrõl szinte mindent tud, és 90% százalékukat használta is.)
Mindenki: csütörtökön vagy pénteken akar-e valaki hosszút menni?
Írta 2007. április 17. - 14:52
Tegnap délután már ki is merészkedtem bringával néhány km erejéig, s már tényleg egyre jobban vagyok, de erõm az nulla! Ez az étvágytalanság meg láz megtette hatását, fél óra lájtos tekerés után ki voltam, mint a liba. Mindegy, ma megint próbálkozok! Aztán ha lesz valami, most már remélem tudok majd menni, bár elõször egy kis kondi kellene újra! (Mondjuk sok sose volt!)
Buddha: Te sem ismered meg a bringást, csak nyeregben? Kocsiban már nem feltûnõ, még akkor sem, ha két kézzel kalimpál? Ma 9:50-kor jöttél bringával a vegyipari elõtt az egyirányúban szembe, én meg majd kiestem a szélvédõn, de téged nem sikerült megzavarnom a koncentrálásban!
Írta 2007. április 16. - 20:47
Regisztráltam, de a levlistára hgy lehet felkerülni?A képeket amikbõl tudtok válogatni át tudom küldeni emilben!
Csak küld át priviben a címed! Aztán ha valamelyik kell nagyobb felbontásban
akkor azt is meg lehet majd ügyezni! Ha gondoljátok átküldöm a levelezõ listájukra a címet! De ahogy látom te már regisztrált tag vagy Déenes!
Privát ment.
Írta 2007. április 16. - 20:45
Nagyon király volt! Nekem háztól házig 90 km (1320 szint). Nagyon jó kis utat ismertem meg Lókútról vissza Veszprémig.
Hol láthatók azok a képek?
A képeket amikbõl tudtok válogatni át tudom küldeni emilben!
Csak küld át priviben a címed! Aztán ha valamelyik kell nagyobb felbontásban
akkor azt is meg lehet majd ügyezni! Ha gondoljátok átküldöm a levelezõ listájukra a címet! De ahogy látom te már regisztrált tag vagy Déenes!
Üdv
Írta 2007. április 16. - 20:32
Nagyon király volt! Nekem háztól házig 90 km (1320 szint). Nagyon jó kis utat ismertem meg Lókútról vissza Veszprémig.Milyen volt a túra vasárnap?
A képeket láttam.
Hol láthatók azok a képek?
Hitelrontás vazze?Déenes perecelt egy nemgyengét, de azt majd részletezi
Bicaj szervízben, térdem meg olyan mint egy tipikus rossz gyereknek (mindegyik lenyúzva és fáj mint az állat).
Országúton lefelé ezerrel, egy hajtûkanyarban kicsit kisodródtam... Bele a friss földbe. Mocskos lettem mint a disznó, bicajban hátul állati 8-as, elöl csak kicsi. Szerencsére semmi más.Déenes! Sorstársam! Csak 1 nappal késöbb és terepen!
Köszi, és mielõbb gyere!Déenes-nek és Emepty-nek jobbulást ... remélem hamarosan én is tudok majd csatlakozni megint hozzátok!
Hétvégére terv?
Hali!
Írta 2007. április 16. - 17:24
Ano: Az LX igazából 200g-al könnyebb a Truv-nál mert alu lánctányérok vannak rajta. Nem nyalódnak el az alu tányér fogai hamar? A Truván acél van, azt már tudom, hogy nem nyalódik olyan könnyen.
az Lx nél a kistányér az acél ez tuti, a többirõl nemtudok infót mondani mert nekem Xt-m van (nekem a középtányér kb 3000km-t bír, a nagytányér meg még az eredeti rajta, ami kb 7-8e km-t jelent )
Bikebudhának viszont Lx-je van, szóval kérdezd meg õt, hogy mit mond róla ...
Ui.: én úgy tudom hogy az acél könyebben "nyalódik" el mint az alu ... bár én ezt egy alsókategóriás acéltányéros hajtómûvön tapasztaltam ... lehet hogy a truvatív jobban bírja
Írta 2007. április 16. - 17:05
Írta 2007. április 16. - 16:42
Vasárnapi túráról rakott már fel vki képet?
Szerintetek melyiket vegyem? Truvativ Firex Team 3.3 vagy LX hajtókar. A Truva most 25900 Kuszinál LX-nek nem tudom a pontos árát, Mindkettõ integrált lenne.
Az LX rõl annyit tudok hogy szinte totál ugyanaz mint az XT csak valami 50g-al nehezebb, viszont az XT elõnyei mind mind megvannak ... a Truvativ hasonló felépítésû hajtómûvét nem ismerem, szal passz ...
ha sokkal olcsóbb mint az Lx akkor értelem szerûen a Truvativ-ot vedd meg, de ha csak pár ezer a kül, akkor én biztosan az Lx-et venném meg!
Ui.: nekem XT hajtómûvem van most (akkoriban az Lx még nem volt Hollowtech 2-es és integrált középcsapágyas), de ha ma vennék hajtómûvet akkor tutira nem vennék Xt-t és helyette az Lx-et venném meg, mert annyival nem tud többet az Xt mint amennyivel drágább!!!
remélem tudtam segíteni valamicskét
jah mégvalami ... az Lx olyan 28-30e Ft körül mozog ... attól függ, hogy hól veszed meg
Írta 2007. április 16. - 16:36
Szerintetek melyiket vegyem? Truvativ Firex Team 3.3 vagy LX hajtókar. A Truva most 25900 Kuszinál LX-nek nem tudom a pontos árát, Mindkettõ integrált lenne.
Írta 2007. április 16. - 16:26
Déenes-nek és Emepty-nek jobbulást ... remélem hamarosan én is tudok majd csatlakozni megint hozzátok !
Írta 2007. április 16. - 13:37
Hogy diszkréten fogalmazzk nagyon f@sza! Déenes perecelt egy nemgyengét, de azt majd részletezi Ö.
Remélem a következön már ott leszek!
Déenes!
Sorstársam! Csak 1 nappal késöbb és terepen!
Írta 2007. április 16. - 13:17
Írta 2007. április 16. - 12:47
Írta 2007. április 16. - 06:36
Mielõbbi jobbulást!
Kösz!
Igyekszem!
Fáslizva az aszfalt még lehet, hogy
pár nap múlva már menni fog, de a terep zötykölödés
még biztos várat magára pár hetet!
Üdv