Az a baj, hogy nekem is csak mailben jött, nagyon butított méretben.nemáá Déenes!!! töltsed fel légyszi a szokásos helyre ... én is meg akarom nézni õket és szerintem sokmindenki más is!!

Az a baj, hogy nekem is csak mailben jött, nagyon butított méretben.nemáá Déenes!!! töltsed fel légyszi a szokásos helyre ... én is meg akarom nézni õket és szerintem sokmindenki más is!!
Hali!
A vasárnapi képeket hol lehet megnézni?
Mail ment a kannmatti@hotmail.com-ra a képekkel.
Mindenki: csütörtökön vagy pénteken akar-e valaki hosszút menni?
Regisztráltam, de a levlistára hgy lehet felkerülni?A képeket amikbõl tudtok válogatni át tudom küldeni emilben!
Csak küld át priviben a címed! Aztán ha valamelyik kell nagyobb felbontásban
akkor azt is meg lehet majd ügyezni! Ha gondoljátok átküldöm a levelezõ listájukra a címet! De ahogy látom te már regisztrált tag vagy Déenes!
Nagyon király volt! Nekem háztól házig 90 km (1320 szint). Nagyon jó kis utat ismertem meg Lókútról vissza Veszprémig.
Hol láthatók azok a képek?
Nagyon király volt! Nekem háztól házig 90 km (1320 szint). Nagyon jó kis utat ismertem meg Lókútról vissza Veszprémig.Milyen volt a túra vasárnap?
A képeket láttam.
Hitelrontás vazze?Déenes perecelt egy nemgyengét, de azt majd részletezi
Országúton lefelé ezerrel, egy hajtûkanyarban kicsit kisodródtam... Bele a friss földbe. Mocskos lettem mint a disznó, bicajban hátul állati 8-as, elöl csak kicsi. Szerencsére semmi más.Déenes! Sorstársam! Csak 1 nappal késöbb és terepen!
Köszi, és mielõbb gyere!Déenes-nek és Emepty-nek jobbulást ... remélem hamarosan én is tudok majd csatlakozni megint hozzátok!
Ano: Az LX igazából 200g-al könnyebb a Truv-nál mert alu lánctányérok vannak rajta. Nem nyalódnak el az alu tányér fogai hamar? A Truván acél van, azt már tudom, hogy nem nyalódik olyan könnyen.
Vasárnapi túráról rakott már fel vki képet?
Szerintetek melyiket vegyem? Truvativ Firex Team 3.3 vagy LX hajtókar. A Truva most 25900 Kuszinál LX-nek nem tudom a pontos árát, Mindkettõ integrált lenne.
Hogy diszkréten fogalmazzk nagyon f@sza! Déenes perecelt egy nemgyengét, de azt majd részletezi Ö.
Mielõbbi jobbulást!