pontosan mikor? hova? merre? meddig? ... szal infót kérek!!
kb 90% hogy jönnék
pontosan mikor? hova? merre? meddig? ... szal infót kérek!!
kb 90% hogy jönnék
Amennyiben ketten lennénk, úgy kocsival el Odvaskõig (Bakonybél és Huszárokelõpuszta között van), ott átszállás bringára, Kõris megmászása terepen, onnét le Bakonyélbe a lokátor-mûúton, majd vissza az odvaskõi parkolóba és most az ellenkezõ irányba a Pápavár-Királykapu megmászása terepen, majd mûúton vissza Bbél és Odvaskõ. Úgy 60km-re saccolom. Ezt hívom én bakonyi nyolcasnak.
Másik verzió: terepen fel Hárskútra, onnét földúton Bakonybél, a bakonyi nyolcas vmelyik köre, majd vissza aszfalton Szarvaskút, Lókút, Hárskút, Márkó, Vp. Ez kissé hosszabb mutatvány...
Nekem fontos lenne, hogy saját tempóban mehessek, mert a Gázlóra készülnék és tudnom kell, hogyan gazdálkodjak az energiáimmal hosszú távon. Tehát lehet, (sanszos), hogy lassú leszek hozzád képest.
Idõponttal kapcsolatban: Szerda éjjel még dolgozom, amennyiben nyugodt lesz az éjszaka, akkor vállalom a csütörtököt. Péntek számomra ideális, szombaton viszont korán kellene indulnom, mert este meló és nem késhetek el. De szívesen alkalmazkodok a többiekhez a lehetõségeim határain belül.
Ha valaki egy Kelly's Imagine 2005-ös vázról álmodik, az enyém hamarosan eladósorba kerül. Árat még nem találtam ki, de rugalmas leszek:) ! Kb. 2000 km-t ment a gép.