Csakhogy a sörhasat megelõzzük
Sörhassal nem is lehet menni veletek??
Össz. idõ: 23óra 35 perc - 624km (montival)
Gratula Atinak!
Ebben a tempóban bármikor nyomhatunk hasonlót.
Ja igen: a sör az jólesett...
Nagyon jó kis túrát sikerült összehozni. Még jó hogy nem lett hosszabb, mert majdnem így is elvéreztem (alultápláltság okán ).nekem 55 km és 766 m szint jött össze. Nagyon király kis tekerés jött ma össze.
Ebben a tempóban bármikor nyomhatunk hasonlót.Koszi a tarsasagot es az idegenvezetest megegyszer sracok. Tetszett a tura nagyon! Kulonosen a "ki milyen sort fog inni, ha hazaer beszelgetes" a vegen. Kicsit az volt az erzesem, hogy azert jottetek tekerni, hogy utana lehessen sort inni.
Csakhogy a sörhasat megelõzzükBevallom,csak a sör miatt mentem tekerni.
csak a csere-hegy környékén császkáltam az utóbbi idõben. a kék és a sárga ösvényen - azok, amik a gyerektáborok felé érnek le - vannak kidõlt fák.
ami kritikus az 1-1 db, de ha már lesz eszközöm, akkor talán szélesítek az ösvényeken, h lehessen elõzni is
csak a csere-hegy környékén császkáltam az utóbbi idõben. a kék és a sárga ösvényen - azok, amik a gyerektáborok felé érnek le - vannak kidõlt fák.Merre vannak bedõlt fák még? Mondjuk egy részét sejtem! Ahogy itt a dolgok mennek nyár óta nem takarították el!
Alsóörs felé milyen a helyzet? Vagy arra nem jártál?
ööö, ha korábban hazaérsz, mehetünk korábban is. nem szeretem a sötétedõs tekerést... de akkor kerítek lámpást én is...Ok. Otkor szerintem indulhatunk. Negykor lelepek majd a melobol. A haz elott jo lesz. Hoze-t viszek, mindenkeppen rank fog sotetedni szerintem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Bevallom,csak a sör miatt mentem tekerni.Tetszett a tura nagyon! Kulonosen a "ki milyen sort fog inni, ha hazaer beszelgetes" a vegen. Kicsit az volt az erzesem, hogy azert jottetek tekerni, hogy utana lehessen sort inni. A legjobb az volt, mikor mindenki bevallotta, hogy attol felt, a masik ketto gyilkos tempot fog menni. Igaz, en ezt nagyon csendben tettem meg.
Ize... Ehhez azert valami motivacio is kene igy elsokorben.
mennék Buki, de most épp Hódmezõvásárhelyen vagyok és embertelen mennyiségû rántotthúst fogyasztok, különféle sütikkel körítve.
voltatok tekerni?
Fát vágni jöhettek Köveskálra is,tüzifát hasogatni.
nem akarlak a favágással terhelni... kicsapkodom majd szerdán vagy csütörtökön
akkor maradjunk a hétfõben.
hány órakor induljunk? házatok elõl jó lesz?
nem akarlak a favágással terhelni... kicsapkodom majd szerdán vagy csütörtökönSzivesen segitek fat vagni.
A hetfo vagy a kedd jo csak, szerdan melo utan megyek Merkapt szezonzarora Szlovakiaba tekeregni, szoval a het tovabbi resze kilove.
hétfõn tervezek kimenni, de fát akarok vágni a csere-hegyen... van néhány keresztbe már jó ideje...
ejha, akkor már 5 bringás van az utcábanNem az nem en vagyok. En Csikasz 2/C-ben lakom. A C az nem biztos. Montival gurulok most, amig nem keritek valami varosi gepet. Tavaszra meg epul az uj monti...
Oké,akkor szombat.Mivel mindenki itt lakik a környéken,legyen itt az indulás,Déenesék CBA áruháza elõtt:) a Kiskõrösi utcában.Idõpont 9 óra.
hm. akkor Te vagy a 4. bringás a csikászban
Gulyás a 11-ben, Bence haverom a 4/a-ban, én meg a 4/b-ben.
Te lennél, aki a 11/a-ban lakik? hétfõn-kedden láttunk oda bemenni egy világos felsõs országútist villogó hátsólámpával úgy 6 óra magasságában.
hétvége nem jó - olyankor amúgy is hazamegyek -, most meg szombaton tanfolyam, vasárnap fõsulis bajnokság...
inkább hétköznap este valamikor.
Beszéltem vele: jön
Csak nem mehetünk túl messzire, mert már bármikor szülhetnek.