az uj bikkmakkban az uj polaris és még nem tom milyen cc-s vagy milyenes váz van
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. február 02. - 21:54
Írta 2003. február 02. - 21:54
Gabi,ha olcsó vázat akarsz;
Nézz ki a trefort/cangasok_ide csatira,keresd Áront.Érdeklõdj afelõl,h van-e zsír új Scott FX Dh fulltelós váza Kokszhos rugóstaggal.Ha a válasza az,h igen,akkor feltehetõleg tudsz olcsón (cca.28-30e Ft) alig használt PolarXet venni nála:)-DE ez komoly!
Izé..az rokszoksz rugóstag akart lenni...
Nézz ki a trefort/cangasok_ide csatira,keresd Áront.Érdeklõdj afelõl,h van-e zsír új Scott FX Dh fulltelós váza Kokszhos rugóstaggal.Ha a válasza az,h igen,akkor feltehetõleg tudsz olcsón (cca.28-30e Ft) alig használt PolarXet venni nála:)-DE ez komoly!
Izé..az rokszoksz rugóstag akart lenni...
Írta 2003. február 02. - 21:49
Írta 2003. február 02. - 21:42
Hali!
Bocsi, nem vagyok nagyon képben az újdonságok terén. Meg tudnátok mondani, hogy vannak-e már 2003-as magellan vázak? vagy, hogy mikor lesznek?
Milyen vázak vannak ~40 ezres árban (lightos freeride-ra)? PolarX, Caprine Dual...?
Tenx!
Bocsi, nem vagyok nagyon képben az újdonságok terén. Meg tudnátok mondani, hogy vannak-e már 2003-as magellan vázak? vagy, hogy mikor lesznek?
Milyen vázak vannak ~40 ezres árban (lightos freeride-ra)? PolarX, Caprine Dual...?
Tenx!
Írta 2003. február 02. - 19:40
szerintem nincs olyan váz ami ennyit érne... max olyan amin örök élet gari van..
Írta 2003. február 02. - 14:29
sziazstok!!!
azért van egy kis apró problem!!!
a stinky május kb 10-tõl 379900huf a stinky nine az meg kb 900e-egymilla közt van. a dee-lux 560000 a primo 730000
na ennyi...
u.i lehet hogy az árak a stinkyn kívöl eltérnek egy pár ezressel ezért bocs!!!
Amc
azért van egy kis apró problem!!!
a stinky május kb 10-tõl 379900huf a stinky nine az meg kb 900e-egymilla közt van. a dee-lux 560000 a primo 730000
na ennyi...
u.i lehet hogy az árak a stinkyn kívöl eltérnek egy pár ezressel ezért bocs!!!
Amc
Írta 2003. február 02. - 12:25
+ vaz/anyag/gyartasi tech sem ugyanaz ..talan az egeszbol annyi hogy mind a ketto kona .. meg stinky...
egyebkent a de-lux sem oly rossz gep mar ..
egyebkent a de-lux sem oly rossz gep mar ..
Írta 2003. február 02. - 08:58
Azért a stinky és a stinky nine között elég nagy különbségek vannak, már így ránézére is. Teljesen más a váz és a lengõkarok konstrukciója:
Stinky
Sinky Nine
Stinky
Sinky Nine
Írta 2003. február 01. - 22:58
Írta 2003. február 01. - 22:55
sziasztok!!
hát nem nagyon tudom?4
ha váz akkor kb140-200e között de ha bicó akkor kb 250-400e között..
AMC
hát nem nagyon tudom?4
ha váz akkor kb140-200e között de ha bicó akkor kb 250-400e között..
AMC
Írta 2003. február 01. - 22:49
[miért mennyi egy stinky?? piszok drága! és nem ér annyit! amugy ha stinky akkor stinky nine! és az DH-sabbb
alig van különbség a stinky meg a stinky nine közt. talán csak annyi hogy a stinky nine kétszer annyiba kerül.
alig van különbség a stinky meg a stinky nine közt. talán csak annyi hogy a stinky nine kétszer annyiba kerül.
Írta 2003. február 01. - 21:26
Igen, Vole jól mondja, mert a wega 1 és a dhi race az ég és föld. Árban és minden másban is...
Írta 2003. február 01. - 13:58
Sokkal tobbet tudnank segiteni, ha mondanal egy arat, hogy mennyiert akarsz vazat venni.
Írta 2003. február 01. - 01:05
miért mennyi egy stinky?? piszok drága! és nem ér annyit! amugy ha stinky akkor stinky nine! és az DH-sabbb
a DUAL FACES talán occsobb...
a DUAL FACES talán occsobb...
Írta 2003. január 31. - 22:39
sziasztok!!
köszi major amit írtál,a dhi race-t csak mint lehetõséget írtam oda.!csak hát nem tom eldönteni hogy stinky vagy vegavagy eggyáltalán mi még ami lehet de mindenképp fr,de inkább dh-kéne!!
köszi
AMC
köszi major amit írtál,a dhi race-t csak mint lehetõséget írtam oda.!csak hát nem tom eldönteni hogy stinky vagy vegavagy eggyáltalán mi még ami lehet de mindenképp fr,de inkább dh-kéne!!
köszi
AMC
Írta 2003. január 31. - 21:20
Azér ezek nagyon másmilyen vázak!!!
A stinky nem igazán boxxerre van tervezve, bár nem mondom, hogy nem lesz vele jó!!! Ez inkább egy hosszú utú szimlpa villához van!!! AZAZ MAX 150mm-hez!!! Esetleg egy 2003as Boxxer race... Egy nagyboxxer nembizos, hogy jó állna benne...
A Vega egy jó ár érték arányú DH (!!!) váz!!! Nem FR mint a stinky!!! Amúgy nagyon jó darab, de kissé nehéz!!! Nomeg meglepõdnék, ha ne m törne el ennek is a lenggõkarja nagy letörések ugrávánál!!! Mint minden Vegát, a 4et is babusgatni, erõsítgetni kell!!! Egy idõ után jjó lesz és tuti örök darab!!! JA és mindíg lesz hozzá alkatrész!!!
A DHi egy Race kategóriás világbajnokságra is alkalmas nagyon drága DH váz!!! Viszonyleg könnyû, de nagy kérdés hogy mien alkatrészellátás lesz hozzá...
Teneked kell dönteni!!!
Bár nemtomhány éves vagy, de szerintem ne vagyél Dhi-t!!! Nem ér annyit!!!
A stinky nem igazán boxxerre van tervezve, bár nem mondom, hogy nem lesz vele jó!!! Ez inkább egy hosszú utú szimlpa villához van!!! AZAZ MAX 150mm-hez!!! Esetleg egy 2003as Boxxer race... Egy nagyboxxer nembizos, hogy jó állna benne...
A Vega egy jó ár érték arányú DH (!!!) váz!!! Nem FR mint a stinky!!! Amúgy nagyon jó darab, de kissé nehéz!!! Nomeg meglepõdnék, ha ne m törne el ennek is a lenggõkarja nagy letörések ugrávánál!!! Mint minden Vegát, a 4et is babusgatni, erõsítgetni kell!!! Egy idõ után jjó lesz és tuti örök darab!!! JA és mindíg lesz hozzá alkatrész!!!
A DHi egy Race kategóriás világbajnokságra is alkalmas nagyon drága DH váz!!! Viszonyleg könnyû, de nagy kérdés hogy mien alkatrészellátás lesz hozzá...
Teneked kell dönteni!!!
Bár nemtomhány éves vagy, de szerintem ne vagyél Dhi-t!!! Nem ér annyit!!!
Írta 2003. január 31. - 21:07
sziasztok !!
nem tudom eldöneni hogy vajon majd két három hét múlva milyen vázat vagy bicót vegyek??
én a stinky(boxxer-al) ,vega meg esetleg bár ti azt mondtátok hogy a dhi race(gt)között gondolkodom.
szerintetek melyik a jobb és miért!!!
elõre is köszöntettel
AMC
nem tudom eldöneni hogy vajon majd két három hét múlva milyen vázat vagy bicót vegyek??
én a stinky(boxxer-al) ,vega meg esetleg bár ti azt mondtátok hogy a dhi race(gt)között gondolkodom.
szerintetek melyik a jobb és miért!!!
elõre is köszöntettel
AMC
Írta 2003. január 31. - 20:26
L.Cs.: a háromésfélkilós puszit köszi
Lovas_Gabi: nem veszünk össze... Nem mondtam, hogy nem tetszik a vázad, mert ha az a fránya forgáspont nem a lengõkaron lenne, ez lenne az álmaim egyforgáspontos váza! És ez hulla komoly. Errõl ennyit.. Ami meg az acélrugós tagot illeti: ha nem vagy grammániás, akkor egy blokkolhatós (most az X Fusion mindkettõje ilyen, a túlfolyós is, meg a nem túlfolyós is) rugóstag megszüntet minden mozgást, és max. 200 grammot tol fel a vázadra. Ennyit nálam megérne....
Tudom, nem vagyunk egyformák. Nem tudhattam, hogy volt már amúgy ilyen rugóstagod, nincs a nickedben benne és én csak tiszta segítõ szándékkal írtam. Én már csak ilyen maradok. És ami meg a Vdanit illeti: privát.
Lovas_Gabi: nem veszünk össze... Nem mondtam, hogy nem tetszik a vázad, mert ha az a fránya forgáspont nem a lengõkaron lenne, ez lenne az álmaim egyforgáspontos váza! És ez hulla komoly. Errõl ennyit.. Ami meg az acélrugós tagot illeti: ha nem vagy grammániás, akkor egy blokkolhatós (most az X Fusion mindkettõje ilyen, a túlfolyós is, meg a nem túlfolyós is) rugóstag megszüntet minden mozgást, és max. 200 grammot tol fel a vázadra. Ennyit nálam megérne....
Tudom, nem vagyunk egyformák. Nem tudhattam, hogy volt már amúgy ilyen rugóstagod, nincs a nickedben benne és én csak tiszta segítõ szándékkal írtam. Én már csak ilyen maradok. És ami meg a Vdanit illeti: privát.
Írta 2003. január 28. - 23:05
Én elhiszem, csak legutóbb még az eljárásról volt szó.... :-\
Végülis a lényeg a lényeg: nó mór SokkWörksz!!!!!!!
Végülis a lényeg a lényeg: nó mór SokkWörksz!!!!!!!