Kössz az infókat, yó tekerést !
Nah, akkor a kérdés az, h TE mit szeretnél ezzel a géppel. Országútisok a barátaid és azokkal akarsz tekerni, v erõnléti edzésekre akarod, avagy télire kellene?
elõször ezeket lenne szerencsés tisztázi.
A gép, amit kinéztél, korrekt, igaz, nem tudom, mennyiért, de a Kelly's ár/minõség aránya általában igen jó.
Sztem az 580 mm-es váz kell neked a meglévõkbõl (legalábbis, ha úgy mérnek, ahogy általában szokás, ugye), az 560-as már valszeg kicsi lenne.
A pedál-cipõ kérdés neked is bejönne, ez egy kritikus pont mindenkinek, aki mindkét területen nyomul. Szóval SPD vagy LOOK vagy SPD-SL, esetleg Time? Nem könnyû kérdés...
Aerobic, step-pad, lépcsõzés, futás, spinning, úszás...Hogyan szoktatok esoben edzeni? Egesz hetre rossz idot mondanak, viszont Bekasra szeretnek menni es edzeni kellene.
Nah, akkor a kérdés az, h TE mit szeretnél ezzel a géppel. Országútisok a barátaid és azokkal akarsz tekerni, v erõnléti edzésekre akarod, avagy télire kellene?Sziasztok ! Mountain bájkos vagyok, de a barátaim asszongyák szerezzek be egy országúti bringát. Nos ugye ööö izé, "semmit" sem értek hozzájuk.
Pl a magasságomhoz mekkora váz kell ? 181 cm vagyok.
Mik a fõbb tudnivalók ? Egy kelly's arc 1.9-est néztem ki magamnak, 1. bringának nagyon jó lenne, szerintem.
Akkor nagyon jó túrákat kívánok!Hello! Most kezdek el oútizni (eddig trekkingem volt). Tudnátok vmi útmutatást mondani, hogy hogy lehetne felkészülne kb. 1 hónap alatt egy 80 km-es hegyes teljesítménytúrára? Illetve mi a helyes eddzési forma oútival?
Köszi!