Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2005. szeptember 19. - 22:09

Továbbá itt van még egy bicó,amin már az új 105 van:http://scottusa.com/...ct.php?UID=7513
Írta 2005. szeptember 19. - 21:59

edit: bõvebben itt: http://cycle.shimano..._beginning.html
Írta 2005. szeptember 15. - 11:26

Most semmi sem lehet elég gyors! Holnap elnézek hozzájuk, remélem tudok cipõt és nyerget is venni. Mert:Ha esetleg nincs kapásból, akkor is hamar behozza a Márti. Nekem 47-es kellett és nem volt...
Szombat délelõtt elkészül a bringa!

Írta 2005. szeptember 14. - 15:33

Írta 2005. szeptember 14. - 09:33

Biondóban tényleg annyért hirdetik, remélem lesz a méretemben!az nagyon jó ár egy Gaerne-ért,nekem a Nike 22 volt
Írta 2005. szeptember 14. - 08:23

az nagyon jó ár egy Gaerne-ért,nekem a Nike 22 voltMost vettem két hete Gaerne Borát. Szép,jó, kényelmes,három tépõzáras. 18e körül van.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. szeptember 14. - 08:11

Kép neten van róla? Milyen anyag, milyen felületkezelés? Milyen rögzítésû? Milyen széles? Pontos típuskód? Kérdezzek még?
Írta 2005. szeptember 13. - 21:25

Írta 2005. szeptember 13. - 09:17

Jobb kedvem lett! Köszi!...A Carnacot tudnám ég ajánlani, könnyû, 3 tépõzárasok is viszonylag olcsók (20 körül, Biondóban szokott lenni)

Írta 2005. szeptember 13. - 08:54

Írta 2005. szeptember 12. - 22:06

Felhívtam ebike-ot pont a méret miatt agódva, õk is azt a tanácsot adták, hogy egyel nagyobbat rendeljek, ha az sem jó, akkor Bp-en van bolt ahol lehet cserélni. De nem feltétlen náluk akarom megvenni, csak kézenfekvõ õket "idézni".Nekem van egy Shimano cipõm, igaz, ettõl jobb, és meg is vagyok elégedve vele.
DE! Jó lesz-e a méret? Én nem mernék online (kipróbálás nélkül) cipõt venni... ha igen, egy számot tarts rá, mert nem lesz jó.
Az SPD-R kikopóbn van a piacról, már maga a Big S sem támogatja, csak a Ritchey gyárt már ebbõl a szabványból. Szóval ha a cipõ CSAK SPD-R akkor én inkább nem ruháznék be erre.
Ami még egy kicsit óvatossá tesz, az a két tépõzár, ez így nem annyira biztos tartás és hamarabb el is használódik.
Bocs, ha fanyalgásnak tûnik. Hülyeséget biztos nem csinálsz, mert tutira nem rossz áru. Ha most jó vétel és nincs türelmed/pénzed, akkor OK, csak hosszú távra nem tûnik elég jónak.
Fanyalogni meg már én is fanyalgok, vagyis inkább a fejem falbaverésen gondolkodom. Ezek szerint vettem egy elavult pedált? gyári doboz, minden benne, semmi a legkisebb karc sem, tutira sosem volt még használva, csak ezek szerint jó pár éve a polcon van. Nem jártam rendesen utána, ennek ez az ára. Azért gondolom nem lesz vele nagy bajom.
Cipõre még ezt láttam olcsót, csak ennek nem tûnik valami erõsnek a talpa, meg egy tépõzárja van, bár fûzõs is.
http://ebike.hu/termekek/cipo/1461
A többin meg nem is igazán látok olyan rögzítést mint az elsõn.

Írta 2005. szeptember 12. - 21:25

Sziasztok!
Még kérdés, ezennel cipõ támában.
sh pd 5500-hoz kellene cipõt választanom. Ez elvileg spd-r.
Szóval én erre gondoltam:
http://ebike.hu/termekek/cipo/1459
Mert olcsó, de nem akarok olcsó húsnak híga hibába esni, meg egyébként sem szeretnék nagy hülyeséget csinálni. Szóval vélemény? Tanács?
Nekem van egy Shimano cipõm, igaz, ettõl jobb, és meg is vagyok elégedve vele.
DE! Jó lesz-e a méret? Én nem mernék online (kipróbálás nélkül) cipõt venni... ha igen, egy számot tarts rá, mert nem lesz jó.
Az SPD-R kikopóbn van a piacról, már maga a Big S sem támogatja, csak a Ritchey gyárt már ebbõl a szabványból. Szóval ha a cipõ CSAK SPD-R akkor én inkább nem ruháznék be erre.
Ami még egy kicsit óvatossá tesz, az a két tépõzár, ez így nem annyira biztos tartás és hamarabb el is használódik.
Bocs, ha fanyalgásnak tûnik. Hülyeséget biztos nem csinálsz, mert tutira nem rossz áru. Ha most jó vétel és nincs türelmed/pénzed, akkor OK, csak hosszú távra nem tûnik elég jónak.
Írta 2005. szeptember 12. - 20:34

Még kérdés, ezennel cipõ támában.
sh pd 5500-hoz kellene cipõt választanom. Ez elvileg spd-r.
Szóval én erre gondoltam:
http://ebike.hu/termekek/cipo/1459
Mert olcsó, de nem akarok olcsó húsnak híga hibába esni, meg egyébként sem szeretnék nagy hülyeséget csinálni. Szóval vélemény? Tanács?
Írta 2005. szeptember 09. - 12:46

Írta 2005. szeptember 09. - 09:34

Írta 2005. szeptember 08. - 18:52

Írta 2005. szeptember 08. - 14:39

De ha már itt tartunk, van valakinek 105-ös használt 2 forgáspontos féke? Jó más is hasonló minõségben...
Írta 2005. szeptember 08. - 12:12

Írta 2005. szeptember 08. - 10:11

Írta 2005. szeptember 07. - 10:21

Gondoltam, hogy teszek sárvédõt a brinyóra. Igen ám de ez egy Mali CrMo váz és hátul 300-as exage fék van 1 forgáspontos..sztem nem fér alá, ha lecserélném egy 2 forgáspontú fékre sztetek beférne alá a sárvédõ, vagy ha van vkinek egyéb ötlete szivesen fogadom!
Elõre is köszi.
Nemtom, mennyi helyed van, és hogy lehet bûvészkedni, de van alternatív megoldás: az üléscsõre rögzített nagy lap, ami a kerék fölé lóg. Istenkirályul néz ki, némelyik, és a s.ed megvédi a szutyoktól (a nyergvázcsõ hátulját, féket, nyeregcsõbilincset stb. meg nem.) Nem tudom, Mo-on van-e jó.