Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Tud vki bõvebbet a szettrõl? árak és miegymás? A honlap szerint: http://cycle.shimano...D=1127160236330 az agyak között van 24es lyukú is,ami elég jól hangzik,ha marad a szokásos 105ös ár, olyan 13eFT körül...

Továbbá itt van még egy bicó,amin már az új 105 van:http://scottusa.com/...ct.php?UID=7513

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sziasztok! képzeljétek megjelent az új shimano 105 szett! Enyhén ronda a hajtómû,de maga a rendszer tizes lett,és olybá tûnik,hogy a fékváltókar is a durára hajaz. Ezalatt azt értem,hogy zero tolerancia és hogy fordul az ember keze után a váltókar.
edit: bõvebben itt: http://cycle.shimano..._beginning.html

vandorkecske

vandorkecske

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Ha esetleg nincs kapásból, akkor is hamar behozza a Márti. Nekem 47-es kellett és nem volt...

Most semmi sem lehet elég gyors! Holnap elnézek hozzájuk, remélem tudok cipõt és nyerget is venni. Mert:
Szombat délelõtt elkészül a bringa! :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Ha esetleg nincs kapásból, akkor is hamar behozza a Márti. Nekem 47-es kellett és nem volt...

vandorkecske

vandorkecske

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

az nagyon jó ár egy Gaerne-ért,nekem a Nike 22 volt

Biondóban tényleg annyért hirdetik, remélem lesz a méretemben!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Most vettem két hete Gaerne Borát. Szép,jó, kényelmes,három tépõzáras. 18e körül van.

az nagyon jó ár egy Gaerne-ért,nekem a Nike 22 volt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Mi van azzal a sárvédõvel, Elnök úr? Jön az esõ, és még nem nyilatkoztál...

Kép neten van róla? Milyen anyag, milyen felületkezelés? Milyen rögzítésû? Milyen széles? Pontos típuskód? Kérdezzek még?

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Most vettem két hete Gaerne Borát. Szép,jó, kényelmes,három tépõzáras. 18e körül van.

vandorkecske

vandorkecske

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

...A Carnacot tudnám ég ajánlani, könnyû, 3 tépõzárasok is viszonylag olcsók (20 körül, Biondóban szokott lenni)

Jobb kedvem lett! Köszi! :)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Az egytépõzáras cipõk nem túl jók egy kicsit is keményebb edzésre, de ha csak lightos túrázásról van szó, akkor ok. A tartóssággal különösebb gond nem lesz, ami a Shimanóknál szokásos: a csúszásgátló kopása (de ez lehet mindegyiknél). Viszont a méretezés miatt abszolút felejtõs a netes vásárlás, mert a különfajta cipõknél különféle a méretezéseltérés, Shimanonál 2 szám! Nekem 41,5 lábbal 44-eset kellett venni. Én az elsõ változatot, a kéttépõzárást ajánlom, de néha leárazva elõfordul 3-as is 20e Ft körül. Csak SPD-R-es lenne, biztos?, én még nem láttam olyan cipõt, ami csak egyre jó (kivéve a Sidi), általában még lookra is. A Carnacot tudnám ég ajánlani, könnyû, 3 tépõzárasok is viszonylag olcsók (20 körül, Biondóban szokott lenni)

vandorkecske

vandorkecske

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Nekem van egy Shimano cipõm, igaz, ettõl jobb, és meg is vagyok elégedve vele.
DE! Jó lesz-e a méret? Én nem mernék online (kipróbálás nélkül) cipõt venni... ha igen, egy számot tarts rá, mert nem lesz jó.
Az SPD-R kikopóbn van a piacról, már maga a Big S sem támogatja, csak a Ritchey gyárt már ebbõl a szabványból. Szóval ha a cipõ CSAK SPD-R akkor én inkább nem ruháznék be erre.
Ami még egy kicsit óvatossá tesz, az a két tépõzár, ez így nem annyira biztos tartás és hamarabb el is használódik.
Bocs, ha fanyalgásnak tûnik. Hülyeséget biztos nem csinálsz, mert tutira nem rossz áru. Ha most jó vétel és nincs türelmed/pénzed, akkor OK, csak hosszú távra nem tûnik elég jónak.

Felhívtam ebike-ot pont a méret miatt agódva, õk is azt a tanácsot adták, hogy egyel nagyobbat rendeljek, ha az sem jó, akkor Bp-en van bolt ahol lehet cserélni. De nem feltétlen náluk akarom megvenni, csak kézenfekvõ õket "idézni".
Fanyalogni meg már én is fanyalgok, vagyis inkább a fejem falbaverésen gondolkodom. Ezek szerint vettem egy elavult pedált? gyári doboz, minden benne, semmi a legkisebb karc sem, tutira sosem volt még használva, csak ezek szerint jó pár éve a polcon van. Nem jártam rendesen utána, ennek ez az ára. Azért gondolom nem lesz vele nagy bajom.
Cipõre még ezt láttam olcsót, csak ennek nem tûnik valami erõsnek a talpa, meg egy tépõzárja van, bár fûzõs is.
http://ebike.hu/termekek/cipo/1461
A többin meg nem is igazán látok olyan rögzítést mint az elsõn. :(

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Sziasztok!
Még kérdés, ezennel cipõ támában.
sh pd 5500-hoz kellene cipõt választanom. Ez elvileg spd-r.
Szóval én erre gondoltam:
http://ebike.hu/termekek/cipo/1459
Mert olcsó, de nem akarok olcsó húsnak híga hibába esni, meg egyébként sem szeretnék nagy hülyeséget csinálni. Szóval vélemény? Tanács?

Nekem van egy Shimano cipõm, igaz, ettõl jobb, és meg is vagyok elégedve vele.
DE! Jó lesz-e a méret? Én nem mernék online (kipróbálás nélkül) cipõt venni... ha igen, egy számot tarts rá, mert nem lesz jó.
Az SPD-R kikopóbn van a piacról, már maga a Big S sem támogatja, csak a Ritchey gyárt már ebbõl a szabványból. Szóval ha a cipõ CSAK SPD-R akkor én inkább nem ruháznék be erre.
Ami még egy kicsit óvatossá tesz, az a két tépõzár, ez így nem annyira biztos tartás és hamarabb el is használódik.
Bocs, ha fanyalgásnak tûnik. Hülyeséget biztos nem csinálsz, mert tutira nem rossz áru. Ha most jó vétel és nincs türelmed/pénzed, akkor OK, csak hosszú távra nem tûnik elég jónak.

vandorkecske

vandorkecske

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Sziasztok!
Még kérdés, ezennel cipõ támában.
sh pd 5500-hoz kellene cipõt választanom. Ez elvileg spd-r.
Szóval én erre gondoltam:
http://ebike.hu/termekek/cipo/1459
Mert olcsó, de nem akarok olcsó húsnak híga hibába esni, meg egyébként sem szeretnék nagy hülyeséget csinálni. Szóval vélemény? Tanács?

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Szia Vinkler

Küldtem privátot.

Üdv.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
És hogyé méred?

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Szia, hát nekem van egy ultegra 6500 ha az jó.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Na szép, már le is csapnak rá....

De ha már itt tartunk, van valakinek 105-ös használt 2 forgáspontos féke? Jó más is hasonló minõségben...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Az esetleg engem is érdekel. Kép neten van róla? Milyen anyag, milyen felületkezelés? Milyen rögzítésû? Milyen széles? Pontos típuskód? Kérdezzek még?

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Nem van egy zsírúj garnitúra országúti SKS sárvédõm, a profi kivitelbõl...de nincs rá szükségem és csak porosodik. 4000Ft az ára.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Gondoltam, hogy teszek sárvédõt a brinyóra. Igen ám de ez egy Mali CrMo váz és hátul 300-as exage fék van 1 forgáspontos..sztem nem fér alá, ha lecserélném egy 2 forgáspontú fékre sztetek beférne alá a sárvédõ, vagy ha van vkinek egyéb ötlete szivesen fogadom!
Elõre is köszi.

Nemtom, mennyi helyed van, és hogy lehet bûvészkedni, de van alternatív megoldás: az üléscsõre rögzített nagy lap, ami a kerék fölé lóg. Istenkirályul néz ki, némelyik, és a s.ed megvédi a szutyoktól (a nyergvázcsõ hátulját, féket, nyeregcsõbilincset stb. meg nem.) Nem tudom, Mo-on van-e jó.