Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3129 replies to this topic

adf9uy

adf9uy

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Sziasztok!

Most beszélgettem egy ismerõsömmel a shimano alkatrészekrõl.
Szerintetek mennyire nagy a külömbség az egyes családok közt.
Vegyük például a fékváltókarokat. Felépítésükben is külömböznek vagy "csak" jobb anyagokból készülnek?

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Minden képpen jobbnak tartom a régi 600-as agyakat mind minõségileg, mind esztétikailag.Ezek a bikemag apróban a Németh Roland agyai?Nézd meg a többi cuccát is nagyon jók, van ott egy két forgáspontos 600 fék is, anno 10 évvel ezelõtt egy ilyen volt a szívem vágya.

Don Vito

Don Vito

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
hegyen voltam a Pilisben 60 km-t mentem nem eset túl jól a szél még pluszba, és le if fagytam lefele rövidnadrágba. Néha alig vártam már a kõvetkezõ emelkedõt
Holnap lesz a Flóriánnál országutis tekerés?

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Sziasztok!Szerintetek a régi,ámde még nem használt 600as agyak 17ért megérik a pénzüket? Mérmint minõségben ezek jobbak mint a tiagra agyak párban,nem?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Állat volt! Még szerencse, hogy csak átmozgattam tegnap. Ma meg muszály tanulni, így a bringázást hanyagolom,de jó lenne egyet szelezni!

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts
Én csak melóba mentem tegnap, de szinte végig északnak (Szfvár) kell mennem reggel fél hatkor. Egy élmény volt.

Ma is elég bitangul fúj. Gondolkodom egy Velencei tó körön.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
kinek hogy tetszet a mai szél???

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
_A: Dobozos forma egyszerûen: nézz meg egy cipõsdobozt oldalról kicsinyísd le a fejedben egy felni méretûre és a za dobozos forma. (A felni keresztmetszete néz úgy ki mint egy doboz.) Oldaköszörülés: a Mavic és sok más gyártó felköszörüli a fékfelületet. Amitõl egyenltesebben (jobban) fog rajta a fékpofa. Off: Képekrõl nem tudok, de már én is pipa vagyok hogy nem rakták fel!

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Nemtudom közületek hányan triatlonoznak, de aki esetleg nemtudna róla annak szólok, h Vasárnap Zalaegerszegen Országos Ranglista futam (asszem) városon belül, fõtéren lesz depo etc, szal nagy felhajtás lesz. Gyerteksokan :D

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

bikerv

bikerv

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

THNX
helyileg merre vagy? mert le7,érdekel
agy az marad sztem
105ös nincs semmi baja és még yól is néz ki

Balassagyarmati vagyok , de szerdánként 17-20ig elõfordulok a BP-n a Ferenciek terénél a Curia utcában. Budapesti Szabadidõsport Szövetségnél ,
De holnap este és szombaton reggel is lehet hogy BP-n leszek

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Nekem van 4db szingóm amiktõl olcsón megszabadulnék
van egy 302g súlyú Vittoria competition 22*622,
egy 327grammos Volber tubeless 23*622 mindkettõ kb1000km-el
1000ft/darabért átvehetõ
és két db 253gramm/db-os Tufo Jet Pro 19*622 (kb100km-el)
12baros 5000/db (kb9000 az új ára)

Én nem fûzném át a kereket, inkább egy új kereket építenék peremes felnivel.

bikerv

THNX
helyileg merre vagy? mert le7,érdekel
agy az marad sztem
105ös nincs semmi baja és még yól is néz ki

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
bikerv: Szerintem is Yasec-ot keresd. Õ egy soproni figura, saját vázakat gyárt, mindent ami egyedi, abból is minõséget(javítás, szerelés, lehetetlen megoldások embere).
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

bikerv

bikerv

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

Tud vki olcsó szingót mondani?
Vagy 1szerûbb átfûzni a kereket peremeshez?
Csak mert lefordult nemrég:( és ráadásul defi is,én meg nemtom h le7-e foltozni
(és ha le7ne is,akkor se tudnám, h hogy kell)
Vki mondjon vmi yó és occsó' felnit is... Nem kell,h könnyû legyen,csak erõs,és kemény anyagú,ne kelljen mindig centrírozni.

Nekem van 4db szingóm amiktõl olcsón megszabadulnék
van egy 302g súlyú Vittoria competition 22*622,
egy 327grammos Volber tubeless 23*622 mindkettõ kb1000km-el
1000ft/darabért átvehetõ
és két db 253gramm/db-os Tufo Jet Pro 19*622 (kb100km-el)
12baros 5000/db (kb9000 az új ára)

Én nem fûzném át a kereket, inkább egy új kereket építenék peremes felnivel.

bikerv

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Nekem cfx-em van csak sajna lett benne egy kis deformitás,ami az eladó szerint lehetetlen kijavítani.... De azé hozzátartozik ,hogy ez a deformitás nem egysszerûen a fantasztikus magyar utaknak köszön7õ,hiszen a kátyús bükki utat jól bírta csak sajna estem vele és ez nem tett neki jót. Az ára itt a messzi egerben: 3200péz Szerintem ez nagyon barátságos,nézegetve itt a többi gyártó felni árát és a súlya sem az kifejezetten vészes kategória...pontos adatot bocsánat,de nem tok szolgálni

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
en mach1 320-at hasznalok ugy egy eve, nincs vele bajom, igaz vigyazok is ra persze.
masoknak is bejon itt, ha jol remlik a nehany hettel ezelotti tema. nem is draga, de nem tudok mostani pontos arat.
sztem az josag.
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Tud vki olcsó szingót mondani?
Vagy 1szerûbb átfûzni a kereket peremeshez?
Csak mert lefordult nemrég:( és ráadásul defi is,én meg nemtom h le7-e foltozni
(és ha le7ne is,akkor se tudnám, h hogy kell)
Vki mondjon vmi yó és occsó' felnit is... Nem kell,h könnyû legyen,csak erõs,és kemény anyagú,ne kelljen mindig centrírozni.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
A gyártók honlapja szerint az open pro és a ritchey aeros egy súlyban van,kérdés menyire lehet ezen adatokban megbízni. potty: Mit értesz azon hogy dobozos forma,illetve oldalfal köszörülése? Nekem ezek mint jelzõk ismeretlenek;)

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Erre csak annyit: TE mázlista hogy ilyen vázad van! Egyébbként keresd Yasecet szerintem õ is tud segíteni.
A_: Szerintem is jobban jársz épített kerékkel. Az építettek, fõleg amik versenyre készülnek elég merevek. A Shimanonál simán tudsz könnyebb és kényelmesebb kereket építeni. A Mavic felnit ajánlom. Szerintem jobb az oldalfal köszörülése, tartósabb a dobozos forma a Ritchey aerosnál és talán könnyebb is, bár ebben most nem vagyok biztos. Én Mavic Gp4es szingós felnit használok nagy megelégedéssel.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Húúú, megnéztem az újságban. Gyönyörû!!!
Remélem sikerül megjavítani!
One planet, one tribe...

bikerv

bikerv

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
köszi. írok neki